דילוג לתוכן

תכלס', קרן פיזית או סינטטית?

מסחר עצמאי
3 3 28 3
  • בשיקלול כל ההבדלים (מס דיבידנד, סיכון מנפיק, דמי ניהול, מיסוי ריאלי וכו'), האם יש המלצה ברורה?
    אני מדבר על קרנות איריות מחקות S&P500 (בלאקרוק ואינווסקו).
    תודה!

• בשיקלול כל ההבדלים (מס דיבידנד, סיכון מנפיק, דמי ניהול, מיסוי ריאלי וכו'), האם יש המלצה ברורה?
    תודה!

@מהון-להון
    לא בדקתי כרגע,
    אבל לפי מה שזכור לי,
    עדיף סינטטי.

תודה!

@מהון-להון אין כזה דבר המלצה אחת ברורה שמתאימה לכולם.
    לי אישית יצא שאני מעדיף סינטתית. (לאורך זמן משיגה תשואה טובה יותר)
    כמובן דעתי בלבד לא המלצה.
    זה תלוי אם אתה מעדיף מקסימום תשואה או ללא סיכון צד ג' שמנוהלת ע"י מנהלת הנכסים הגדולה ביותר.

ואם אתה בעניין של כשרות לא נראה לי שבלאקרוק בעניין. אבל תבדוק יכול להיות שכן.

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    13 פוסטים
    346 צפיות
    צ
    @בנימין-26 יש מסלולים שמשלבים מדדי ת"א כמו במור והראל, לא בדקתי כעת, אבל ההיגיון אומר שהמסלולים בסיכון מוגבר גם משלבים.
  • 0 הצבעות
    37 פוסטים
    2k צפיות
    טריידרט
    אחרי שקבעו שעבודה היא חוסר ביטחון, שוק ההון זה הימורים, וחיסכון זה כפירה – הם מציעים ייעוץ "בלי אינטרסים", כדי לוודא שהמסלול שלך יניב מספיק... להחזיר את ההלוואה שהם נתנו לחתונה של הילדים שלך...
  • המלצה על מינוף-אופציות או מרג'ין

מסחר עצמאי
    2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    146 צפיות
    עומק הסיכויע
    @בלבנון-ישגה יש הרבה צורות מינוף ובכל אחת חסרון ויתרון והמשותף ביניהם שצריך להבין אותם ואחרי שמבינים השאלה כבר נפתרת מעצמה. מאד לא מומלץ להחליט על סמך טיפים בפורומים. (גם חסר נתונים לאיזה תרחיש אתה מכין מינוף כך שגם כל טיפ לא יהיה מדויק) מקווה שתבין אותי על הצד היותר חיובי
  • 1 הצבעות
    12 פוסטים
    381 צפיות
    ניסן עציונינ
    @גמל-און כתב בפתחתם חשבון מסחר עצמאי לפני שנתיים? הגיע הזמן לנייד או לבצע ברטר: @ניסן-עציוני כתב בפתחתם חשבון מסחר עצמאי לפני שנתיים? הגיע הזמן לנייד או לבצע ברטר: נו באמת, תפחית מזה את ה3 חודשים שהוא צריך להמתין עם סגירת החשבון, עליהם הוא משלם עמלה של 15 שקל, וזה עוד יותר מינורי. כבר עדיף לו לנייד לibi שם יקבל מענק פתיחה של 250 שקל ויסגור סיפור הוא ישלם 75 ש"ח והוא יקבל בין 200 ל700 ש"ח. שומע אגב ישלם 45 ולא 75
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    132 צפיות
    ס
    @רואה-את-הנולד שעות המסחר בבורסה בארה"ב שלב המסחר המוקדם PRE MARKET 11:00 – 16:30 שלב המסחר הרגיל / הרציף – 16:30 – 23:00 שלב המסחר המאוחר AFTER MARKET – 23:00 – 03:00 PRE – MARKET – שלב המסחר המקדים שלב זה מתחיל כבר בשעות הלילה המאוחרות בארה”ב (שעות הצהריים המוקדמות בישראל) ומאפשר להכניס הוראות, ולבצע עסקאות עוד לפני פתיחת המסחר הרגיל. REGULAR TRADE HOURS – שלב המסחר הרגיל/הרציף זהו שלב המסחר בו מרוכז הרוב הגדול של נפח המסחר. שלב זה מתנהל בשעות 23:00- 16:30 שעון ישראל. AFTER MARKET – שלב המסחר המאוחר שלב זה מאפשר מסחר בשוק האמריקאי עד לשעת הלילה המאוחרות (שעון ישראל) ומתנהל באותו אופן כמו השלב המקדים. שלב הטרום מסחר והמסחר המאוחר מוגבלים ביחס לשעות המסחר הרגיל, בנפח המסחר, במכשירים הפיננסים בהם ניתן לסחור ובסיכויים למפגש קונה-מוכר כדי לייצר עסקה. הוראות ניתן להעביר דרך ברוקר שמנתב את ההוראות דרך עושי שוק או דרך ECN – רשתות מסחר ממחושבות המאפשרות מפגש בין קונים למוכרים מחוץ לבורסות הרשמיות. בשלבי המסחר המוקדם/מאוחר ההוראות מנותבות רק דרך ECN. הבהרות חשובות: **השעות הן לפי שעון ישראל **שעות הפעילות של מערכות המסחר בפועל, בשלבי המסחר המוקדם והמאוחר עשויות להיות שונות ממה שצוין, יש להתעדכן מול דסק מסחר חו"ל. **במעברי שעון חורף וקיץ קיים הפרש של כשבועיים בין ישראל וארה"ב, לפיכך, בתקופה זו שעות תחילה וסיום של המסחר לפי שעון ישראל משתנה לשעה אחת אחורה.