מאסטר מחשבים: מחשבים וציוד מחשוב במחירים הוגנים – שירות אישי | משלוח עד הבית לכל הארץ
-
שלום וברכה לחברי הפורום היקרים,
שמי יהודה, בעל חנות מאסטר מחשבים. עוסק במכירה, התאמה ושירות של מחשבים וציוד מחשוב – ניידים ונייחים – לעבודה, לימודים ושימוש ביתי.
אם יצא לכם פעם לשמוע את המחשב “חושב בקול רם” יותר מדי, או להבין שהוא כבר לא בן ישיבה אלא בפנסיה – כנראה שהגיע הזמן להתייעץ…
המטרה שלי פשוטה: להתאים מחשב שעובד כמו שצריך, בלי כאבי ראש ובלי הפתעות.מה אנחנו מציעים:
מחשבים ניידים ונייחים חדשים ואמינים
התאמה אישית לפי צורך ותקציב (ולא לפי מצב הרוח של המוכר)
התקנות מלאות: Windows 11 Pro, Office מקצועי, אנטי וירוס ותוכנות שימושיות
שירות סבלני, מסודר וללא “אותיות קטנות”
ייעוץ לפני רכישה – בשמחה, גם אם בסוף תחליטו לחכות
התמחות מיוחדת במחשבים לגרפיקה, אדריכלות ועבודה מקצועית
למי זה מתאים:
אברכים, בעלי עסקים, סטודנטים, משפחות ומוסדות – ובעצם כל מי שמעדיף שהמחשב יעבוד בשבילו, ולא להיפך.אזור פעילות: כל הארץ, כולל משלוח עד הבית.
הטבה לחברי "פורום בנקל”:
בקניית מחשב – תיק מתנה.
(רק תגידו שהגעתם דרך הפורום, שלא נאבד את החשבון…)אשמח לענות כאן בפורום על שאלות כלליות בתחום המחשבים, לייעץ לפני קנייה, או לעזור בהתאמה לצרכים מיוחדים.
ליצירת קשר: 04-8012626
אפשר גם לפנות בוואטסאפ.בברכה ובהצלחה לכולנו,
יהודה -
חייב לומר שבפעם הראשונה רכשתי אצל יהודה כי מישהו בקבוצה של דגל התורה פרגן, ובפעם השניה פשוט כי נהנתי מהמקצועיות!
מומלץ.. -
שלום וברכה לחברי הפורום היקרים,
שמי יהודה, בעל חנות מאסטר מחשבים. עוסק במכירה, התאמה ושירות של מחשבים וציוד מחשוב – ניידים ונייחים – לעבודה, לימודים ושימוש ביתי.
אם יצא לכם פעם לשמוע את המחשב “חושב בקול רם” יותר מדי, או להבין שהוא כבר לא בן ישיבה אלא בפנסיה – כנראה שהגיע הזמן להתייעץ…
המטרה שלי פשוטה: להתאים מחשב שעובד כמו שצריך, בלי כאבי ראש ובלי הפתעות.מה אנחנו מציעים:
מחשבים ניידים ונייחים חדשים ואמינים
התאמה אישית לפי צורך ותקציב (ולא לפי מצב הרוח של המוכר)
התקנות מלאות: Windows 11 Pro, Office מקצועי, אנטי וירוס ותוכנות שימושיות
שירות סבלני, מסודר וללא “אותיות קטנות”
ייעוץ לפני רכישה – בשמחה, גם אם בסוף תחליטו לחכות
התמחות מיוחדת במחשבים לגרפיקה, אדריכלות ועבודה מקצועית
למי זה מתאים:
אברכים, בעלי עסקים, סטודנטים, משפחות ומוסדות – ובעצם כל מי שמעדיף שהמחשב יעבוד בשבילו, ולא להיפך.אזור פעילות: כל הארץ, כולל משלוח עד הבית.
הטבה לחברי "פורום בנקל”:
בקניית מחשב – תיק מתנה.
(רק תגידו שהגעתם דרך הפורום, שלא נאבד את החשבון…)אשמח לענות כאן בפורום על שאלות כלליות בתחום המחשבים, לייעץ לפני קנייה, או לעזור בהתאמה לצרכים מיוחדים.
ליצירת קשר: 04-8012626
אפשר גם לפנות בוואטסאפ.בברכה ובהצלחה לכולנו,
יהודה@יהודה-הצדיק
גם אני קניתי אצל יהודה.
ממליץ! -
זה כבר ממש טרנדי, אבל זה לא מממומן או משהו, קניתי גם אני מחשב, קיבלתי ליווי ושירות מצוין ומקסימלי, ועד הבית, הכי חשוב בעיני שזה מישהו משלנו שמבין את הצרכים במדויק, ולא יצור שקשה לנהל איתו הבנות, בקיצור ממליץ בחום, על השירות, על המחירים, ועל המוצר
-
זה כבר ממש טרנדי, אבל זה לא מממומן או משהו, קניתי גם אני מחשב, קיבלתי ליווי ושירות מצוין ומקסימלי, ועד הבית, הכי חשוב בעיני שזה מישהו משלנו שמבין את הצרכים במדויק, ולא יצור שקשה לנהל איתו הבנות, בקיצור ממליץ בחום, על השירות, על המחירים, ועל המוצר
@ניסן-עציוני
את כל השמות בתגובות הקודמות אני לא מכיר
אבל את ניסן עציוני זכיתי להכיר
האיש שמחולל מהפך בציבור שלנו בתחום הפיננסי