דילוג לתוכן

משה חיים מאיר: תהליך כלכלי

"צאו והתפרנסו" - הבית לעסק החרדי (בהרצה)
1 1 20 1
  • בקצרה:
    משה חיים מאיר
    מאמן כלכלי
    ביתר עילית \ זום
    0583282028

בהרחבה:
    לאחר שנתיים בתחום ליווי משפחות בני תורה, אני רואה שהדבר ש'בוער לי' ביותר הוא שאנשים יתקדמו בחיים, ויגיעו למימוש עצמי, לשגשוג, לצמיחה - וימצאו את המקום שלהם בבריאה של הקב"ה.
    האתגר הכלכלי מהווה סוג של ציר מרכזי בנושא של ההתפתחות האישית - כי זהו נושא שאי אפשר להתעלם או לברוח ממנו: למשפחה ישנם צרכים, חברות האשראי והבנקים לא נותנים בלי לנשוך חזרה, וגם היהודים הטובים שעוזרים ומלווים חינם לא יכולים לשקוט לנצח...
    אז כן - חייבים לזוז! לחפש פתרון!! אישי, למי שאני, עם הכוחות והיכולות והכישורים שלי, עם הערכים המיוחדים שאני לא מוכן לוותר עליהם!!
    ולנצל את במה זו - אני רוצה להכריז בקול רם שאכן יש פתרונות מצויינים ביותר! למי שמחפש אותם...
    ואם אתם פוגשים מישהו שנמצא במצב מאתגר כלכלית - אתם לא חייבים לייעץ לו מיד איך לפתור את האתגר, אבל כן כדאי שתבשרו לו שיש כזה דבר לשנות את המצב! יש תקוה, ויש דרך סלולה בס"ד!

מלבד הפרסום לעסק האישי שלי (ותודה למנהלי הפורום היקרים על נדיבות לבם!), אני להוט להרבות משפחות שמחות בכלל ישראל - אז גם אם אין לכם כל כוונה לקחת את השירות שלי, אם בגלל המיקום או בגלל המחיר או מחוסר התאמה (וזה קורה גם לי...), אבל אתם כן רוצים לחקור ולברר איך יוצאים לדרך חדשה צעד אחר צעד עם הכוונה נכונה - אתם מוזמנים להתקשר אלי כדי לקבל הסבר מפורט, ואני גם מכיר מלווים מצויינים בכל איזורי הארץ - אז אשמח לעזור בסגירת השידוך.
    בידידות,
    מ"ח מאיר

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    1 פוסטים
    87 צפיות
    מ
    יש לי קרוב משפחה שקיבל עדכון על זכייה במחיר למשתכן בכרמיאל -במחיר 7430 ש"ח למ"ר (הגרלה מ-2017) לקרוב הנ"ל אין אפשרויות מימון, ואני מחפש עבורו שותף לעסקה תמורת חצי מהרווחים במכירה. הדירות שנשארו הם במחיר 2.3-2.5 מיליון הדירה הזולה יותר היא 196 מ"ר (כולל מרתף) + 136 מ"ר חצר כפי הנראה יש כאן איזה הנחה של 700 אלף ממחיר שוק. -האיכלוס ב-2026, אז צריכים הון עצמי 25% +יכולת מימון המשכנתא עד למכירה. אשמח ליצירת קשר אם יש לכם רעיון לשותף. [כמובן - הכל באופן המותר ע"פ חוק, דהיינו הלוואה כספית תמורת ריבית וכדו']
  • 0 הצבעות
    17 פוסטים
    263 צפיות
    א
    @צמיחה כתב בלענות תשובה 'על רגל אחת'..?: כנראה שההשתדלות צריכה להיות לפי מה שהכי הגיוני. מי שנמצא בשלב יותר מתקדם והוא כמעט מחתן, מומלץ שיפנה לייעוץ מקצועי מה הוא יכול לעשות, אולי עוד אפשר להציל את המצב. לפעמים אין ברירה וצריך להסתמך על הגמ"חים. זה בס"ה מה שרציתי להבהיר, ולשלול את התפיסה שאומרת בשום פנים ואופן אין לקחת הלוואה. Spoiler גילוי נאות: אני לגמרי נגד הלוואות ב"ה אין לי כאלה ואין לי אשראי ולא מסגרת בחשבון, ובכ"ז אני מפקיד לגמ"ח כי אני חושב שזה חלק מההשתדלות שלי, ובתקווה שלא אצטרך לזה. (אולי החתן שלי ירצה במקום משכנתא...)
  • 6 הצבעות
    2 פוסטים
    104 צפיות
    נחמן רוזנבלוםנ
    @משה-חיים אז בעזרת ה' אני גם הולך להיות מאמנים שיזכו לכתוב שם. יש למה לצפות.
  • 1 הצבעות
    11 פוסטים
    365 צפיות
    מ
    יש מקום לעוד 2 משתתפים ביום שלישי י"א אב רמה ד' ב"ש בשעה 10 בבוקר 50 ש"ח דמי השתתפות לא מעמד מכירתי!! אפשר ליצור איתי קשר בפרטי
  • קרבנות הנשיאים - וחשבון העו"ש שלי...

כלכלת המשפחה 613
    5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    169 צפיות
    ש
    @משה-חיים התכוונתי לאמר שעד שאתה לוקח מהחברה את רמת החיים שלך (את זה א"א לנתק מהבן אדם), תיקח גם מהחברה טיפים ופטנטים להסתדר עם יוקר המחיה.