משה חיים מאיר: תהליך כלכלי
-
בקצרה:
משה חיים מאיר
מאמן כלכלי
ביתר עילית \ זום
0583282028בהרחבה:
לאחר שנתיים בתחום ליווי משפחות בני תורה, אני רואה שהדבר ש'בוער לי' ביותר הוא שאנשים יתקדמו בחיים, ויגיעו למימוש עצמי, לשגשוג, לצמיחה - וימצאו את המקום שלהם בבריאה של הקב"ה.
האתגר הכלכלי מהווה סוג של ציר מרכזי בנושא של ההתפתחות האישית - כי זהו נושא שאי אפשר להתעלם או לברוח ממנו: למשפחה ישנם צרכים, חברות האשראי והבנקים לא נותנים בלי לנשוך חזרה, וגם היהודים הטובים שעוזרים ומלווים חינם לא יכולים לשקוט לנצח...
אז כן - חייבים לזוז! לחפש פתרון!! אישי, למי שאני, עם הכוחות והיכולות והכישורים שלי, עם הערכים המיוחדים שאני לא מוכן לוותר עליהם!!
ולנצל את במה זו - אני רוצה להכריז בקול רם שאכן יש פתרונות מצויינים ביותר! למי שמחפש אותם...
ואם אתם פוגשים מישהו שנמצא במצב מאתגר כלכלית - אתם לא חייבים לייעץ לו מיד איך לפתור את האתגר, אבל כן כדאי שתבשרו לו שיש כזה דבר לשנות את המצב! יש תקוה, ויש דרך סלולה בס"ד!מלבד הפרסום לעסק האישי שלי (ותודה למנהלי הפורום היקרים על נדיבות לבם!), אני להוט להרבות משפחות שמחות בכלל ישראל - אז גם אם אין לכם כל כוונה לקחת את השירות שלי, אם בגלל המיקום או בגלל המחיר או מחוסר התאמה (וזה קורה גם לי...), אבל אתם כן רוצים לחקור ולברר איך יוצאים לדרך חדשה צעד אחר צעד עם הכוונה נכונה - אתם מוזמנים להתקשר אלי כדי לקבל הסבר מפורט, ואני גם מכיר מלווים מצויינים בכל איזורי הארץ - אז אשמח לעזור בסגירת השידוך.
בידידות,
מ"ח מאיר