דילוג לתוכן

האם להתפתחות בוונצואלה יש השפעות על שוק ההון, שער הדולר האינפלציה וכו'?

שוק ההון והשקעות
4 4 132 4

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    30 פוסטים
    305 צפיות
    צ
    @אפ_על_פי_כן כתב בקרנות ממונפות - האם ואיך ?: אשמח אם תשתף בעוד חומרים שכתבת בסגנון הזה... תוכל להיכנס לאתר שלו. ואני בהחלט ממליץ לקרוא את המדריכים המושקעים והמוצלחים של ידידי @בואו-חשבון.
  • 0 הצבעות
    17 פוסטים
    307 צפיות
    אבי ר.א
    @צמיחה כתב בלענות תשובה 'על רגל אחת'..?: כנראה שההשתדלות צריכה להיות לפי מה שהכי הגיוני. מי שנמצא בשלב יותר מתקדם והוא כמעט מחתן, מומלץ שיפנה לייעוץ מקצועי מה הוא יכול לעשות, אולי עוד אפשר להציל את המצב. לפעמים אין ברירה וצריך להסתמך על הגמ"חים. זה בס"ה מה שרציתי להבהיר, ולשלול את התפיסה שאומרת בשום פנים ואופן אין לקחת הלוואה. Spoiler גילוי נאות: אני לגמרי נגד הלוואות ב"ה אין לי כאלה ואין לי אשראי ולא מסגרת בחשבון, ובכ"ז אני מפקיד לגמ"ח כי אני חושב שזה חלק מההשתדלות שלי, ובתקווה שלא אצטרך לזה. (אולי החתן שלי ירצה במקום משכנתא...)
  • האם אני המשקיע הנכון

הועבר שוק ההון והשקעות
    27
    8 הצבעות
    27 פוסטים
    1k צפיות
    א
    @ניסן-עציוני תוכל לשתף באיזה 3 מדדים ? וכן אשמח לקבל הסבר על מסלול עוקב מדדי מניות
  • אתרים מומלצים - שוק ההון

שוק ההון והשקעות המלצות מידע
    10
    1 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    טריידרט
    BloxTax מערכת להנפקת דו"ח עבור רשות המיסים על אחזקת קריפטו (ביטקוין) בארנק פרטי ובורסות זרות המערכת/החברה בפיקוח ואישור רשות המיסים ורשות ני"ע בישראל (כ900 ש"ח | חובת דו"ח חל רק על קניה ומכירה | קניה ואחזקה לא מחייב דו"ח)
  • 2 הצבעות
    178 פוסטים
    7k צפיות
    אבי ר.א
    @משהמשה אני מניח שאם תתבונן במה שהעתקת מדברי תראה שזה כבר כתוב שם....