דילוג לתוכן

האם להתפתחות בוונצואלה יש השפעות על שוק ההון, שער הדולר האינפלציה וכו'?

שוק ההון והשקעות
4 4 102 4

נושאים מוצעים

• פדיון הבן - שער הכסף.

שוק ההון והשקעות שער הכסף ה סלעים
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    200 צפיות
    צ
    @שבתי-בבית-ה מזל טוב, תזכו לגדלו לתורה ולחופה ולמעש"ט, ולחתן אותו בא(ע)ושר ובכבוד, אני משער שאתה כבר יודע מה צריך לעשות...
  • 0 הצבעות
    21 פוסטים
    501 צפיות
    טריידרט
    דה מרקר: ללא 15 אלף עובדים זרים נוספים לשיקום ההרס בגוש דן — ענף הבנייה עשוי לקפוא! במשרד השיכון מתגבשת תוכנית להטיל על חברות בנייה את שיפוץ ושיקום המבנים שנפגעו מהטילים ■ ואולם בהיעדר עובדים נוספים שיוקצו לכך, ענף הבנייה כולו עלול לשלם בהאטה חדה של התחלות הבנייה ■ "עוד לא החל השיקום של הנגב המערבי והצפון — וכבר חסרים עובדים".
  • 3 הצבעות
    10 פוסטים
    259 צפיות
    ש
    @פלוס כתב בשוק ההון בירידה!! ומה עכשיו??: במקרה של ירידות חדות, חשוב לבחון את רמת החשיפה של תיק ההשקעות שלך לסיכונים מיותרים. אם אתה משקיע עם אופק זמן ארוך, יתכן ויהיה נכון להוריד חשיפה לאפיקים מסוכנים ולהתמקד בנכסים בטוחים יותר. אך אם אתה משקיע לטווח קצר, סיכון גבוה יותר עשוי להתאים לך. לכאו' בדיוק הפוך.. אם זה השקעה לטווח ארוך, אז יש אפשרות לקחת סיכון גבוה כי אני יודע שהשוק תמיד מתקן את עצמו, אך אם זה לטווח הקצר זה יהיה סיכון מדי גדול אפי' להפסיד את הקרן - כל שכן ש(אולי)לא להרוויח, ולכן בטווח קצר יהיה עדיף פחות סיכונים.
  • האם שווה לסחור במט"ח?

שוק ההון והשקעות מטח מסחר אקטיבי
    50
    1 הצבעות
    50 פוסטים
    1k צפיות
    ה
    @הקול-השפוי תיקנתי במקור את טעות ההקלדה. ואם זה לא מספיק, אז אסביר: כתבתי 3.3 בזמן שזה היה 3.39 ומסכים שהיה יותר מדויק לכתוב "מתחת ל3.4" לדוגמא, אבל להמשיך את הספרות של המאיות והאלפיות נ"ל חסר טעם כיוון שזה כל הזמן משתנה. בכל אופן אתה תיקנת אותי בטעות (ומקוה שכך) ל3.9! שזו טעות יותר מהותית. אבל הכל שטויות:) זה רק דוגמא כמה "שכל האדם קרוב תמיד יותר לטעות מאשר לידיעה הנכונה" כלשון המסילת ישרים. העיקר החלק השני של ההודעה הקודמת מה שהשבתי ל@טריידר
  • האם יש לחשוש לירידת הדולר

שוק ההון והשקעות
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    169 צפיות
    טריידרט
    ראה מה שנתכב בנושא סיכון במט"ח וירידת ערך הדולר בשרשור זה