דילוג לתוכן

שוק ההון מול נדל"ן

שוק ההון והשקעות
468 49 32.2k 36

נושאים מוצעים

• 16 הצבעות
    26 פוסטים
    1k צפיות
    א
    @העץ-הרענן said: @אפ_על_פי_כן שאלתי מה האינטרסים, לא מה השמות. לחלק מהם משלמים כסף טוב על פירסום ויח"צ והם לוקחים את התשלום ומפמפמים את המסרים בלי לגלות לציבור... שהפעם הדיעה שלהם 'מעט' הושפעה מהכסף ששימן להם את הכיס
  • קריסת חברת נדל"ן ?

שוק ההון והשקעות קריסה כלכלית
    1
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    145 צפיות
    ש
    הי שלום זה פורסם בהפרגוד מישהו יודע משהו ?[image: 1773283842510-image_48253_1.jpeg]
  • 5 הצבעות
    38 פוסטים
    3k צפיות
    חסיד של הקבהח
    @מ.-יפה אפשר לבדוק את זה לבד? יש מחשבון שאפשר להכניס בו נתונים אחרים? (אני רוצה להכניס נתונים לפי התוכנית של בעלזא וויזניץ ששם מפקידים פחות כסף)
  • VTI לעומת VOO

הועבר מסחר עצמאי s&p 500 מסחר מסחר עצמאי השקעה בשוק ההון
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    313 צפיות
    שמש מרפאש
    @אפ_על_פי_כן כתב בVTI לעומת VOO: שלום לכולם שאלה למומחי השקעות כאן - בתיק מסחר עצמאי שלי, רציתי לרכוש ETF שעוקב אחרי S&P. (מלבד רוב התיק שהוא VT - מדד עולמי). קניתי יחידות קרן VTI של ואנגארד. (הסיבה שאני קונה קרנות אמריקאיות - בגלל אזרחותי האמריקאית) לאחרונה הבנתי שVTI הוא לא בדיוק S&P, אלא מדד כלל החברות האמריקאיות. השאלה היא כמה קריטיים ההבדלים? אם ארצה לרכוש עוד, עדיף ללכת על ה- S&P המדוייק (כלומר VOO) ? ומה הרציונל להשקיע דווקא ב- VTI או לחילופין דווקא ב- VOO. תודה מראש לעונים... לא ממליץ על VTI. זה מדד שכולל בתוכו את כלל החברות הנסחרות בארה"ב, וזה אומר שיש בו גם הרבה חברות פח.
  • 4 הצבעות
    10 פוסטים
    535 צפיות
    ש
    @פלוס כתב בשוק ההון בירידה!! ומה עכשיו??: במקרה של ירידות חדות, חשוב לבחון את רמת החשיפה של תיק ההשקעות שלך לסיכונים מיותרים. אם אתה משקיע עם אופק זמן ארוך, יתכן ויהיה נכון להוריד חשיפה לאפיקים מסוכנים ולהתמקד בנכסים בטוחים יותר. אך אם אתה משקיע לטווח קצר, סיכון גבוה יותר עשוי להתאים לך. לכאו' בדיוק הפוך.. אם זה השקעה לטווח ארוך, אז יש אפשרות לקחת סיכון גבוה כי אני יודע שהשוק תמיד מתקן את עצמו, אך אם זה לטווח הקצר זה יהיה סיכון מדי גדול אפי' להפסיד את הקרן - כל שכן ש(אולי)לא להרוויח, ולכן בטווח קצר יהיה עדיף פחות סיכונים.