דילוג לתוכן

שאלות במשכנתאות

נעול נדל"ן
4 3 59 3

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    2 פוסטים
    46 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    שבוע טוב דבר אחד שכחתי לציין לגבי ההטבה למגיעים דרך פורום זה --- לכל חברי הפורום תהיה בעז"ה הנחה בסך 5% בהצלחה
  • מימון ללא היתר עיסקא?

נדל"ן משכנתאות
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    21 צפיות
    מ
    אשמח באם יש למישהוא מידע על אפשרות (באם ישנה כזו) לקבלת משכנתא ללא צורך בהסתמכות על היתר עיסקא, וכמו כן , עקב שאני זקוק לגיוס מימון עבור קנית דירה, ואני מעדיף שלא להזדקק למשכנתא מהבנק ע"י ה"ע, אני מציע למי שיש בידו סכום זמין להשקעה, והוא מעוניין בהשקעה סולידית, ללא חששות כלל, שהוא יוכל לממן לי את הנכס תמורת תשואה (בדומה לריביות משכנתא) קבועה, ורישום הערת אזהרה על הסכום, למעוניינים: 0548597633
  • 6 הצבעות
    94 פוסטים
    869 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @חיסכון-לחתונה כתב בהתייעצויות בנוגע למיחזורי משכנתא: התוספת הוצעה לי בדיסקונט. עכשיו אני מבין. לא היה ברור לי איך קיבלת תוספת כזו נמוכה בטפחות כתב בהתייעצויות בנוגע למיחזורי משכנתא: כי בטפחות מל"צ כל שנתיים + 0.7 זה יוצא היום 4.42% אני דיברתי על טפחות, ומשום מה חשבתי שגם אתה מדבר על זה... בדיסקונט התמונה טיפה שונה, גם שם צפויה ירידה בעוגנים של בערך 0.20% ויהיה ניתן להגיע בתוספת של 0.7% לסביבות 4.25-4.3%
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    119 צפיות
    נחמן רוזנבלוםנ
    @כותב-רק-מה-שיודע כתב בקורס יעוץ משכנתאות במחיר של יעוץ בודד, שווה?: @פייבל-אשרינו עיקר המעלה של יועץ הוא הקשרים וההסכמים שהוא משיג עם הבנקאים. את עיקר הידע של היועצים אפשר לקנות על רגל אחת אבל זה לא יעזור להשיג ריביות זולות כמו שהם משיגים וכמו שכתב @בית-שמש . ובכל מקרה מיחזור פנימי בד"כ עולה פחות מ5 לפעמים גם היועץ שהוציא לך את המשכנתא יכול לעשות לך מיחזור באזור ה2000. זה בדיוק הנקודה שגרמה לחבר שלי לא לקחת בעצמו את המשכנתא.
  • עדכוני משכנתאות

נדל"ן משכנתא בנק ישראל משכנתאות עדכונים
    69
    10 הצבעות
    69 פוסטים
    754 צפיות
    ב
    @חיסכון-לחתונה כתב בעדכוני משכנתאות: עשיתי סימולציה במחשבון אשמח לדעת איך אתה עושה את זה