דילוג לתוכן

שינויים בתקנות הביטוחים המשלימים בקופות החולים

כלכלת המשפחה
9 5 211 5

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    3 פוסטים
    72 צפיות
    אבי ר.א
    ובקיצור @שששששש .
  • 8 הצבעות
    6 פוסטים
    145 צפיות
    ניסן עציונינ
    @דוד-גולדברג said: @ניסן-עציוני הסברת בצורה לא נכונה מה זה ליווי כלכלי ואז שאלת שאלות? דוד ידידי ורעי, איפה הסברתי בטור מה זה ליווי כלכלי. הטור הזה מסתיים בסימן שאלה, ונפתח בקריאה למאמנים כלכלים לתת עליו תגובה, אבל זה לא ממש המטרה, הצורה שבה הגשתי את הדברים נועדה בעיקר לעורר את הקוראים, את אלו שעמלים קשה מאד בשביל לחסוך בפרטים הקטנים ומתקשים להסתכל על התמונה הגדולה, הם לא לבד, גם אני נמצא במשבצת הזו, אני גם מוצא את עצמי לא פעם חוסך בפרטים הקטנים, כשברור לי שאם המוח שלי לא היה עסוק באיתור מבצעים הייתי מכניס הרבה יותר כסף מזה שחסכתי.
  • ביטוח לאומי לבחורי ישיבות

כלכלת המשפחה ביטוח לאומי
    6
    1 הצבעות
    6 פוסטים
    102 צפיות
    חופש כלכליח
    עובד משק בית זה הכי זול
  • 2 הצבעות
    11 פוסטים
    275 צפיות
    nigunN
    @שמיל-שמיל כתב בביטוח בריאות בנוסף על הקופה האם זה נצרך? ראוי?: אז הוא ענה לי שלסוכני ביטוח יש תשובה משלהם, אם נניח ביטחו אדם ביטוח חיים על מליון שקל והוא צריך למות אך מאידך גיסא נגזר על היורשים שלא יקבלו את הכסף אך אם הוא ימות הם יקבלו את הכסף של הביטוח שלו, לכן הקב"ה משאיר אותו בחיים ע"מ שהיורשים שלו לא יקבלו את הכסף.... זה לא המצאה שלהם https://www.dirshu.co.il/מדוע-ביטוח-חיים-הוא-סגולה-לאריכות-ימים/
  • השוואה בין קופות החולים - לא מה שחשבתי..

כלכלת המשפחה
    10
    1 הצבעות
    10 פוסטים
    485 צפיות
    ניסן עציונינ
    @i90990 באופן אישי חשבתי לכתוב על הנושא לפני תקופה בקבוצה שלי ונמנעתי. בגלל שבריאות שווה קצת יותר מכסף. בגלל שהסל המשלים שונה מאד בכל קופה. בגלל שלרבים מאיתנו רופאים ספציפים מנהלים את התיק הרפואי וזה עלול לפגוע. בגלל שיש הבדל בין משפחה שמטפלת טיפולי שניים בפרטי, למשפחה שמשתמשת בקופה. בגלל שהפערים לא מספיק גדולים.