דילוג לתוכן

דירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל"

נדל"ן
23 4 106 3
  • @משהמשה כל הדירות שם הם 60 או 65 מ"ר שבוודאי אי אפשר לשפץ ל5 חדרים
    אבל אין בעיה מי שרוצה לנסות שיחזור לפה עם תוצאות מה יצא לו

@שוב אני אומר אלו דירות שותפים החדרים קטנים מאוד תבדקו את מה שאני אומר

• @משהמשה כל הדירות שם הם 60 או 65 מ"ר שבוודאי אי אפשר לשפץ ל5 חדרים
    אבל אין בעיה מי שרוצה לנסות שיחזור לפה עם תוצאות מה יצא לו

@שששששש תסתכל שוב יש שם הרבה דירות 70 75 ואפילו 80
    וזה המחיר שמפורסם אם יש מחיר כזה ב75 אפשר בקלות להשיג גם 80
    תיקח בחשבון שמדובר בדירות ישנות ומוזנחות...
    מי שרוצה באמת להשקיע בנדלן לא יושב ביציע ושולל כל דבר
    אם מישהו מספר לך שהוא מכיר כמה שקנו כאלו דברים, ואתה מתעניין בזה אז תיסע לשם ותשב עם מתווכים מקומיים ותוכל למצוא גם מציאות.

כשהרב @יאיר-אלדרק מנסה למצוא עיסקה שיכולה להביא לו דירה במרכז עם תנאי משכנתא סבירים
    צריך רק לעודד ולעודד ולתמוך

וכמובן לחזור שהכל חייב להיות מקצועי, ולהזהר ממתווכים שיכולים להפיל חלילה.
    אם מצאת והצלחת
    תספר כאן שאברכים ילמדו שאפשר להגיע לדירה משלך עם קצת ראש פתוח... וחשיבה מחוץ לקופסא
    וממך יראו וכן יעשו...

• @שששששש תסתכל שוב יש שם הרבה דירות 70 75 ואפילו 80
    וזה המחיר שמפורסם אם יש מחיר כזה ב75 אפשר בקלות להשיג גם 80
    תיקח בחשבון שמדובר בדירות ישנות ומוזנחות...
    מי שרוצה באמת להשקיע בנדלן לא יושב ביציע ושולל כל דבר
    אם מישהו מספר לך שהוא מכיר כמה שקנו כאלו דברים, ואתה מתעניין בזה אז תיסע לשם ותשב עם מתווכים מקומיים ותוכל למצוא גם מציאות.

כשהרב @יאיר-אלדרק מנסה למצוא עיסקה שיכולה להביא לו דירה במרכז עם תנאי משכנתא סבירים
    צריך רק לעודד ולעודד ולתמוך

וכמובן לחזור שהכל חייב להיות מקצועי, ולהזהר ממתווכים שיכולים להפיל חלילה.
    אם מצאת והצלחת
    תספר כאן שאברכים ילמדו שאפשר להגיע לדירה משלך עם קצת ראש פתוח... וחשיבה מחוץ לקופסא
    וממך יראו וכן יעשו...

@משהמשה יישר כח על הדברים אעדכן בכל ההתפתחויות!!!

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    15 פוסטים
    218 צפיות
    מ
    @בוטח-בה כתב בהתייעצות: דירה שניה בטאבו משותף: אתה יכול למסור לו שהוא יכול לשאול בעצמו ולהגיד שהוא שואל בשביל חבר אפשר להניח שלחבר אין אינטרנט זמין.... @בוטח-בה כתב בהתייעצות: דירה שניה בטאבו משותף: רק חשוב לשקלל גם את הסכומים של המס רכישה לא תמיד יש מס רכישה בטאבו משותף תלוי איך רושמים את זה וע"ש מי. וזה באמת דבר שחובה מוחלטת כפי שכתב @בוטח-בה כתב בהתייעצות: דירה שניה בטאבו משותף: להתייעץ עם אנשי מקצוע ודיינים מקומיים הם היחידים שיידעו להגיד לו על השוק של טאבו משותף אפשר לקבל יעוץ חינם על טאבו משותף בבני ברק אצל המתווכת שוב - תיווך מרחבים|0534164860 יש להם נראה לי ביום שלישי יעוץ חינם במשרד שלהם בבני ברק עם אנשי מקצוע. והם מאוד מבינים בתחום. [כמובן שזה שווה להם כי חלק מהמתייעצים ממשיכים לעבוד איתם בתשלום]. ודאי שצריך גם מישהו מקומי מביתר. וכדאי להתייעץ עם הרב ברוורמן. אבל אם יש שאלות כלליות על טאבו משותף, ורוצים לחסוך ביעוץ מעו"ד ואתם בכל מקרה מגיעים לאיזו חתונה בב"ב... אז אפשר להתייעץ עם הנל.
  • 2 הצבעות
    1 פוסטים
    146 צפיות
    רואה את הנולדר
    מערב הפרוע: ה-S&P 500 זינק ב-7% ביום שני בעקבות ’חדשות כזב’ Investing.com — מושב הבורסה ביום שני חווה שינוי פתאומי במסלול המדדים העיקריים בוול-סטריט בעקבות דיווח לא מאומת מהבית הלבן שהפסקה של 90 יום בהטלת מכסים נשקלת. הבית הלבן הכחיש תביעות אלה כ-30 דקות מאוחר יותר, והכחיש שדירקטור המועצה הכלכלית הלאומית קווין האסט רמז קודם לכן בראיון ברשת פוקס (NASDAQ:FOX) ניוז שהנשיא דונלד טראמפ עשוי לשקול הפסקה כזו, אך לא אישר גמירת דעת כלשהי. השוק הגיב תחילה באופן חיובי להערותיו של האסט, כאשר מניות הסטוק עברו לזמן קצר לירוק על רקע האפשרות להקלה במתיחות הסחר. עם זאת, אופטימיות זו הייתה קצרת מועד כאשר הבית הלבן מיהר לתייג את הדוח כ"חדשות כזב", מה שהוביל לירידה בשוק המניות. נכון לשעה 17:50 (שעון ישראל), ה-S&P 500 ירד ב-80 נקודות, או 1.5%. גם הנאסד"ק וה-S&P 500 ירדו בכ-4% מוקדם יותר במושב בורסה לפני שהופיעה שמועה לא מאומתת בפלטפורמת המדיה החברתית X. לאחר שהדוחות החלו להתפשט, ה-S&P 500 התאושש בעד 3% לפני שהבית הלבן מיהר להכחיש אותם. מאמר זה נוצר ותורגם בתמיכת AI ונבדק על ידי עורך. לקבלת מידע נוסף, עיין בתנאים והתניות שלנו. מקור https://il.investing.com/news/stock-market-news/article-496238 [image: 1744064655561-4a3aee2f-d9b8-4cc4-ae94-1b50017d9e97-image.png]
  • השקעה בנדל"ן בעת הזו, נכון או לא?

נדל"ן
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    315 צפיות
    מ
    https://magdilim.co.il/140520251232-2/
  • 1 הצבעות
    40 פוסטים
    1k צפיות
    ס
    @יוסי-0 כמה?
  • למי אפשר להמליץ על רכישת נכס בארה"ב?

הועבר נדל"ן
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    166 צפיות
    מ
    בכדי להעדיף השקעה בחו"ל על פני ארצנו הקדושה - צריכים בודאי סיבה טובה. אשתף מה שעלה בדעתי, ואשמח לשמוע את תגובות הציבור. אני מכיר באופן אישי מספר אברכים צעירים שבבעלותם דירה באזור המרכז ללא משכנתא כלל (!). כשמדברים על תכנון הוצאות העתיד כחתונות הילדים בע"ה, ישנם אלו שאינם מוכנים להשתדל בחסכון חודשי בסכום מכובד, ואף שעי"ז השמחות יעלו רבע מחיר. אז אברכים אומרים לי - 'אני מוכן להוציא משכנתא של מיליון ש"ח - רק תמצא לי השקעה שמכניסה בחודשי 6000 ש"ח כדי שאוכל להחזיר את המשכנתא...' אשמח לשמוע אם מישהו מכיר חיה כזאת... - לרכישת דירה שניה בארץ ללא הון עצמי, אדם זקוק ליכולת של הוצאה חודשית של כ-2000 ש"ח. גם שוק ההון לא מציע פתרון להנ"ל, כידוע. במקרה כזה, אני חושב שאפשר לשקול השקעה פאסיבית בנדל"ן בארה"ב, שם הנתונים של גובה השכירות לעומת מחירי הבתים - מראים על תזרים גבוה שמאפשר כיסוי החזר משכנתא בארץ. אז המטרה היא לא לשכנע אנשים שכדאי להרוויח 8% בחו"ל במקום 3.5% בארץ. - הרי יש כאן עליית ערך..! אבל אם הפתרון הזה יביא מישהו להשקיע במקום לעשות את ה'כלום' שהוא עושה עכשיו - אז כדאי שיבדוק את האפשרות...