דילוג לתוכן

לובסט מבית משיאים - יוסף מינצברג

חתונות הילדים
5 5 6.0k 6

נושאים מוצעים

• 5 הצבעות
    37 פוסטים
    2k צפיות
    ia90990I
    @צמיחה לענ"ד כמעט כולם לא עושים על פי המחשבון כי כל מחשבון אומר משהו אחר... אבל העיקר להתחיל בסכום נקוב גבוה להתרגל אליו ואז להעלות שוב וכו' מאשר להישבר בזמן קצר מסכום גבוה...
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    216 צפיות
    הקול השפויה
    באהבת חסד פסק שמי שצריך לפרנסתו להלוות לעכו"ם בשכר מותר לו ואינו חייב להלוות משום חייך קודמים אמרתי את זה לאחד האנשים העומדים מאחורי החוברת הנ"ל וטען לי שזה שבעתיד הוא יצטרך לא נחשב שנצרך לפרנסתו כמובן שלא הסכמתי עם דעתו, אבל כך הוא טען.
  • 6 הצבעות
    95 פוסטים
    4k צפיות
    9988779
    עדכון מקרן לשמחתם חסרים רק 2478 משפחות בשביל פתיחת הקרן , בבקשה להצטרך כאן ועכשו ✦ עדכון מקרן לשמחתם ✦ זכיתם והנכם שותפים בקרן "לשמחתם"! בסייעתא דשמיא מעל 2,500 משפחות כבר הצטרפו לתוכניות לשמחתם: סה"כ משפחות שהצטרפו לתוכנית: 2,522 משפחות המסלול המלא + החלקי: 2,245 משפחות רק המסלול החלקי: 277 משפחות התוכנית תחל לפעול בעז"ה עם הצטרפותם של 5,000 משפחות! הגענו כבר למעל 50% מהיעד בדרך לפתיחת הקרן! הכוח של הקרן בידיים שלכם! הפיצו את בשורת הקרן הלאה ושתפו בעוד ועוד בתי אב, כדי שלא תישאר אף משפחה ללא "לשמחתם"! לינק להצטרפות ← חומרי הסברה לשיתוף ← בברכה ובהערכה רבה, קרן למחייתם ולשמחתם שעות פעילות המשרד: בימים א' - ה' בין השעות 10:00-18:00 03-6242550 | info@klm.org.il
  • 10 הצבעות
    16 פוסטים
    1k צפיות
    ה
    @חיים-חי לא ניכנס למספרים ולא מה אני עושה באישי, אבל בעיני האסטרטגיה הנכונה למי שרוצה להישאר שקוע בתורתו ולא בנוי לכאבי ראש יותר מתוחכמים, הדרך היא לקחת הלוואה של כמה מאות אלפים בפריסה ארוכה של משכנתא להשקיע בשוק ההון דרך מסחר עצמאי השתלמות וקופות גמל על שם שני הבני זוג ובחתונות הילדים להלואות על חשבון הפנסיה והקופות הנל להחזיק קצת את ההלוואות בבלון או גרייס ולצבור עוד הון, ואז קצת לפרוע קצת להוציא וכן על זה הדרך כמובן כל אחד צריך לדייק את זה לפי היכולות שלו והסכום שלו וכן מספר הילדים בנים ובנות וכדומה בניתי כמה תוכניות כאלה למשפחה ונראה לי שזה ילך טוב בעזרת השם. בהשוואה למה שהם מציעים זה מאד מגביל אותך ומסרבל את מיקסום האפשרוית וכמובן יעלה לך הרבה יותר בהפקדות או החזר כל חודש.
  • 3 הצבעות
    15 פוסטים
    823 צפיות
    ia90990I
    @הקול-השפוי צודק... אנחנו קיבלנו לחתונה ברמה בינונית פחות או יותר וזה אילץ אותנו לקנות דירה עם משכנתא שמתאימה לנו כרגע אבל עוד כמה שנים היא תהיה גבוהה מדי [כמו רוב האנשים..] אז מראש כבר זה עורר אותנו להתחיל למצוא עוד הכנסות..