דילוג לתוכן

איך משיגים תור במשרד הפנים?

כלכלת המשפחה
24 10 178 6
  • @משקיע-זהיר-מידי
    יכול להיות,
    אצלי זה לא עבד.

@צמיחה אודה על האמת שבבני ברק אף פעם לא בדקתי.
    (אולי שם המערכת אף פעם לא מפתיעה לטובה וכמות העסקנים גורמת שתורי החירום תמיד יהיו בתפוסה מלאה)

• @צמיחה אודה על האמת שבבני ברק אף פעם לא בדקתי.
    (אולי שם המערכת אף פעם לא מפתיעה לטובה וכמות העסקנים גורמת שתורי החירום תמיד יהיו בתפוסה מלאה)

@משקיע-זהיר-מידי
    יש שם תפוסה מלאה גם בלי העסקנים,
    העסקנים שנעזרתי בהם הצליחו למרות התפוסה המלאה.

• @משקיע-זהיר-מידי
    יש שם תפוסה מלאה גם בלי העסקנים,
    העסקנים שנעזרתי בהם הצליחו למרות התפוסה המלאה.

@צמיחה תפוסה מלאה זה בתורים המשוחררים רשמית
    הכמות של התורים ששמורים לחירום היא מינימלית כך שמספיק כמה עסקנים שמצליחים למרות ולא נשאר זכר.
    זה ההסבר שהבאתי ללמה ייתכן ובבני ברק לא מצאו בבקרים כלום.

• סתם שתדעו, אם אתם לא רוצים לחכות הרבה זמן על הקו (לא משנה באיזה משרד ממשלתי), תבדקו בשלוחה של השפה העברית מה מקישים - תעשו את אותו דבר בשלוחה הערבית, והמענה שם - מהיר מאוד. אני עושה ככה תמיד.
    ותתפלאו, הפקידה הערבייה שם, יודעת לדבר גם בעברית...

• סתם שתדעו, אם אתם לא רוצים לחכות הרבה זמן על הקו (לא משנה באיזה משרד ממשלתי), תבדקו בשלוחה של השפה העברית מה מקישים - תעשו את אותו דבר בשלוחה הערבית, והמענה שם - מהיר מאוד. אני עושה ככה תמיד.

@פלוס כתב באיך משיגים תור במשרד הפנים?:

סתם שתדעו, אם אתם לא רוצים לחכות הרבה זמן על הקו (לא משנה באיזה משרד ממשלתי), תבדקו בשלוחה של השפה העברית מה מקישים - תעשו את אותו דבר בשלוחה הערבית, והמענה שם - מהיר מאוד. אני עושה ככה תמיד.

חזק ביותר!!

רק שמעכשיו יצטרכו לעשות את זה בשלוחה הצרפתית....😁

• @משהמשה
    מינימום שנדרש מיועץ זה לוודא קודם שהת"ז בתוקף.

ניתן להוציא ברשות האוכלוסין בנוסף לתעודה הביומטרית תעודה זמנית כבעבר יש לבוא עם שתי תמונות פספורט.

וכיון שהתורים שם ארוכים תצטרך לבוא או כמה שיותר מוקדם בבוקר ולראות אם יכניסו אותך או בשעות האחרי צהרים בשני ורביעי לפני השעה 5 שאז הסניף עדין פתוח אלא שמ5 יחסית הוא ריק יותר ואולי יש סיכוי שיכניסו, (נכון לסניף שלך בב"ב)
    בתקווה שלא תצטרך לשרוף ע"ז יותר מידי זמן.

@אבי-ר. כתב באיך משיגים תור במשרד הפנים?:

ו בשעות האחרי צהרים בשני ורביעי לפני השעה 5 שאז הסניף עדין פתוח אלא שמ5 יחסית הוא ריק יותר ואולי יש סיכוי שיכניסו, (נכון לסניף שלך בב"ב)

שלחתי מישהו בשעות האלו הוא רצה להגיע יותר מוקדם
    והמתין מ 15:30 בערך ונכנס קרוב ל 5..

• הזמנתי ת"ז וזה לא הגיע כבר יותר מחצי שנה ואין לי איך לקבל את זה משהוא יודע אם יש מה לעשות ואיך לקבל את זה

• הזמנתי ת"ז וזה לא הגיע כבר יותר מחצי שנה ואין לי איך לקבל את זה משהוא יודע אם יש מה לעשות ואיך לקבל את זה

@דוד-ק
    אני לא קיבלתי במשך שנה וחצי הייתי בטוח שגרסו את זה
    הגעתי למשרד הפנים לעשות חדש, הפקיד ניגש לארון מאחוריו והביא את זה על המקום.

• אפשר לעשות את זה בלי תור או שגם לזה צריך להזמין תור

• אפשר לעשות את זה בלי תור או שגם לזה צריך להזמין תור

@דוד-ק לכל דבר צריך תור
    אבל אם תגיע בלי תור ותגיד שיש לך תז שממתינה לך סביר שזה יהיה מהיר יותר.

נושאים מוצעים

• 5 הצבעות
    9 פוסטים
    205 צפיות
    ניסן עציונינ
    @שמיל-שמיל כתב באיך כולנו משלמים מס על מס, ואז מס הכנסה על המס על המס.: @ניסן-עציוני בא נשאל כך חוץ ממס הבלו יש מדינה בעולם שלא פועלת בצורה דומה? אין לי מושג למען האמת אני לא מתעסק בכלל במיסים ואני בספק כמה הטורים האלו נחוצים יש דעה שאומרת שהידע הזה הוא חשוב כדי להסתכל על התמונה הרחבה, אבל יש גם דעה שאומרת לא להטריח עם הפרטים הקטנים, שאלה.
  • 2 הצבעות
    9 פוסטים
    379 צפיות
    ר
    @אבישי כתב בטיפים להרצאה לאברכים צעירים: איך לעורר עניין ומוטיבציה לחיסכון והשקעות?: השאלה ששואלים הרבה אברכים, שכבר לא בגדר אברכים צעירים, האם לא כבר מאוחר מדי ? הילדה כבר בת 16 הילד עולה לישיבה גדולה, לא פיספסנו את הרכבת ? במצב כזה ההשקעה לא לטווח ארוך, אבל אין עוד ילדים אחרי?
  • 8 הצבעות
    2 פוסטים
    164 צפיות
    חופש כלכליח
    @fishel כתב בהמשבר שמתחיל בשקט (איך לזהות מראש משבר כלכלי): כמי שעבר בעצמו תקופות של קושי כלכלי קיצוני, אני יודע שיש תמיד דרך החוצה. המפתח הוא זיהוי מוקדם של סימני האזהרה והפעלת מנגנון התגובה הנכון. כל הכבוד!!!! הלוואי ולכולם היה אומץ כמו שלך.
  • 1 הצבעות
    10 פוסטים
    286 צפיות
    ס
    @שבתי-בבית-ה @שבתי-בבית-ה כתב באיך מקבלים דמי לידה כשאין תלוש (ועבודה)??: מן הסתם אפשר לערער במקרה של טעות, אין צורך אפי' לערער, פשוט שולחים פנייה באזור האישי של ביטוח לאומי ומבקשים לחשב שוב לפי 6/3 חודשים (הגבוה מביניהם), הם מחשבים שוב ושולחים את ההפרש. @שבתי-בבית-ה כתב באיך מקבלים דמי לידה כשאין תלוש (ועבודה)??: הרי כל הדיווח מתנהל מול הבוס/ית? המעסיק רק שולח את התלושים לביטוח לאומי אם יש לו הסכם מולם, ואם אין לו הסכם עם ביטו"ל אתה צריך לשלוח להם את התלושים, אבל בכל מקרה את החישוב ביטו"ל עושה, אם יש טעות בחישוב הכתובת היא ביטוח לאומי ולא המעסיק.
  • 2 הצבעות
    16 פוסטים
    456 צפיות
    א
    @N-R-Y כתב באיך כדאי לנהל את הדמי לידה שתשמש כתחליף למשכורת: לא הבנתי, מה הבעיה להכניס לקרן כספית כך שאינו ממש בעו"ש וגם לא נשחק @מפתח_בינה כתב באיך כדאי לנהל את הדמי לידה שתשמש כתחליף למשכורת: למה בעייתי לי קרן כספית כאזרח אמריקאי.