דילוג לתוכן

בשורה: אובר בדרך לישראל

כלכלת המשפחה
3 3 39 3

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    1 פוסטים
    27 צפיות
    איש קישא
    אני צעד לפני קניית דירה, אך מכיוון שהסכום הוא לא קטן אני צריך לדעת כמה הפוטנציאל שלי להחזר בצורה ריאלית ולכן אשמח להתייחסות (או אפשרות ליצירת קשר) של מאמן כלכלי שינתח איתי את היכולת, @אבישי-ויינגולד @נחמן-רוזנבלום ורק אחרי הקנייה התקדם למימוש וצעדים (העסקה לא יכולה לחכות יותר..)
  • למה אין לי קרן בטחון?

כלכלת המשפחה קרן ביטחון בלתם בלתמ
    6
    2 הצבעות
    6 פוסטים
    78 צפיות
    ה
    @דוד-גולדברג צ"ב
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    40 צפיות
    מ
    @מישהו1 כתב בהצהרה על יותר מעבודה אחת בטופס 101.: מה ההשלכות למי שלא מדווח בטופס 101 שיש לו עוד מעסיק? ההשלכות יהיו ניכוי חסר של מס הכנסה ודמי ביטוח לאומי, משום שכל מעסיק מנכה כאילו הוא המעסיק היחיד. כתוצאה מכך נוצר חוב שמתגלה בדיעבד (גם אם לאחר שנים), וכולל הפרשי מס בצירוף ריבית והצמדה. כיום הדבר מתברר בקלות יחסית באמצעות טופס 126 וסנכרון המערכות בין הרשויות, בעוד שבעבר היה קל יותר “לפספס” את זה. Spoiler לי עכשיו שלחו חוב על דמי ביטוח לאומי (המעסיק לא הפריש מספיק) מלפני שנתיים...
  • 2 הצבעות
    21 פוסטים
    153 צפיות
    א
    @אנונימי2 כתב בסקר: הוצאות חודשיות לנפש: מסתבר שרוב העונים כנראה ליטאים שרק אחד עובד.... אל תהיה בטוח...
  • איך משיגים תור במשרד הפנים?

כלכלת המשפחה
    11
    2 הצבעות
    11 פוסטים
    17 צפיות
    הקול השפויה
    @אבי-ר. כתב בהשקעה בטוחה רווח של עד מיליון ש"ח עם משכנתא או הון עצמי נמוך !: @צמיחה @משהמשה זה בהחלט תלוי בס"ד, לא תמיד מתפנים תורים, ולפעמים זה עלול להיות נוראי. וכן יש שם גם לפעמים פקידות חרדיות, שבהחלט מתחשבות הרבה יותר בציבור. לפני כמה שנים הייתי צריך תור, הייתי על המחשב בדיוק בשעה הרלוונטית (8 או 9 אני לא זוכר) והיה כמה פנויים.