דילוג לתוכן

ספרים מומלצים - השקעות / שוק ההון / נדל"ן

שוק ההון והשקעות
54 25 4.1k 21

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    5 פוסטים
    128 צפיות
    ב
    לגבי הרישום הלכתי אליהם לדלפק ככה לא צריך להזמין תור בשביל הרישום היא רצתה שיהיה לי סמס וכו' אמרתי לה שאפשר לקבל הודעה קולית לקוד היא לא ידעה ניסתה והצליחה ככה שאם אתה עם טלפון כשר תתעקש על זה אח"כ היא רצתה שאני אהיה עם מייל באתי עם המחשב נייד אבל בפועל לא היה צריך שום קוד בשבילה זה סתם היה התעקשות אבל בפועל הצלחתי לקבל ממנה קוד ועכשיו אני נכנס רגיל
  • -2 הצבעות
    30 פוסטים
    1k צפיות
    פ
    @הקול-השפוי כתב בהאם הציבור החרדי זנח את הנדל"ן לטובת שוק ההון?: אני חושב שרוב האנשים חושבים שיש אפשריות נהדרות בנדל"ן, בעיקר למתווכים והמשווקים...
  • 4 הצבעות
    10 פוסטים
    551 צפיות
    ש
    @פלוס כתב בשוק ההון בירידה!! ומה עכשיו??: במקרה של ירידות חדות, חשוב לבחון את רמת החשיפה של תיק ההשקעות שלך לסיכונים מיותרים. אם אתה משקיע עם אופק זמן ארוך, יתכן ויהיה נכון להוריד חשיפה לאפיקים מסוכנים ולהתמקד בנכסים בטוחים יותר. אך אם אתה משקיע לטווח קצר, סיכון גבוה יותר עשוי להתאים לך. לכאו' בדיוק הפוך.. אם זה השקעה לטווח ארוך, אז יש אפשרות לקחת סיכון גבוה כי אני יודע שהשוק תמיד מתקן את עצמו, אך אם זה לטווח הקצר זה יהיה סיכון מדי גדול אפי' להפסיד את הקרן - כל שכן ש(אולי)לא להרוויח, ולכן בטווח קצר יהיה עדיף פחות סיכונים.
  • 1 הצבעות
    9 פוסטים
    857 צפיות
    ע
    יש למישהו מידע על קורס מכירות/שיווק לבעל עסק ?
  • 3 הצבעות
    468 פוסטים
    33k צפיות
    ס
    @הברסלבר said: @מ.-יפה דירה של 2.5 מיליון ומושכר רק ב 6500 ??? כן זה אפילו הרבה, אתה יכול לבדוק ב https://www.nadlan.gov.il/?view=settlement&id=2610&page=deals