דילוג לתוכן

תמ"א 38 מה צריך לדעת שנכנסים לתהליך?

נדל"ן
5 2 175 2
  • נדל"ן, תמ"א 38/2

• שלום וברכה
    יש לי דירה בפריפריה
    עכשיו מוצע לנו תמ"א 38/2 בבנין
    מה צריך לדעת בענין וממה להיזהר?
    האם מומלץ לקחת עו"ד פרטי בנוסף לעו"ד של נציגות הדיירים? (הממומן ע"י החברה..)

• אין בעיה בכך שהחברה תממן את שכר הטרחה של עורך הדין, כל עוד הבחירה בעורך הדין נעשית באופן חופשי על ידי הדיירים.
    אם תבחר לקחת עורך דין נוסף מטעמך, הדבר עלול להוביל להוצאות נוספות ואף לעכב את התהליך.

• אין בעיה בכך שהחברה תממן את שכר הטרחה של עורך הדין, כל עוד הבחירה בעורך הדין נעשית באופן חופשי על ידי הדיירים.
    אם תבחר לקחת עורך דין נוסף מטעמך, הדבר עלול להוביל להוצאות נוספות ואף לעכב את התהליך.

@גמל-און לא התכוונתי לשלם עו"ד פרטי שיהיה מטעמי בכל התהליך
    רק שיעבור על החוזה ליעץ לי באופן אישי
    כל דייר יש לו את הצרכים שלו בניה לא חוקית/הסבת ערבות וכו' וכו'

• שלום וברכה
    יש לי דירה בפריפריה

כתב בתמ"א 38 מה צריך לדעת שנכנסים לתהליך?:

שלום וברכה
    יש לי דירה בפריפריה

למישהו יש עצות ספציפיות בנושא
    מקום בו אפשר ללמוד ע"כ בקלות?
    תודה!

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    30 פוסטים
    283 צפיות
    מ
    נראה לי באזור עשר. אבל יש פער גדול במפלסים, זה על צלע ההר. כך שכשנכנסים מרמות ב' - יוצא נמוך - כשבע קומות.. ופה מפער אחד - כך שיוצא 12 קומות !! וגם בקניון רמות הטופוגרפיה של האזור תלולה - והפרויקט המדובר ברמות א הוא - באזור עם שיפוע נמוך כך שמשפיע לרדיוס גבוה, בולט וחריג הרבה יותר..
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    110 צפיות
    איש קישא
    תודה לעונים, אכן מבירור שערכתי עושים הארכה בהגיעה הזמן וזה עולה כמה אלפי שקלים, פעם זה היה כל 49 שנים כך שזה היה יותר רלוונטי.... (אגב זה מול רמ"י אך יש מקום בירושלים שזה היה מול גוף אחר ואכן היו שם משפטים כשהחברה לא הסכימה להאריך את החכירה)
  • השקעה שוה מאוד

נדל"ן נדלן
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    155 צפיות
    י
    [דרוש משקיע – עסקת נדל"ן רווחית באלעד יחידת דיור 40 מ"ר, רוב הבנייה מוכנה – שיפוץ פנים להשלמת הנכס. השקעה: כ־50–80 אלף ₪. ההשקעה – שימוש מלא בנכס ל-3.5 שנים. צפי לשכירות 4000 ש"ח יוסי – מתווך 058-323-5120
  • 2 הצבעות
    4 פוסטים
    193 צפיות
    התותח זה אניה
    @אשר-רוזנבוים לא בטוח משום שאין שום דבר שדוחף אותם להאריך את התוקף ואם יש עליה בעליות הגיוס הבנק לא יאריך את התוקף
  • מגרשים בחירן

הועבר נדל"ן חירן מגרשים נדלן השקעות
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    361 צפיות
    מ
    אם זה משווק ע"י ברנדווין, אז יש להם שם טוב. בכל מקרה - התאמה אישית ללקוח זהו דבר קריטי. אחרת גם כשההשקעה עצמה היא בסדר - חוסר ההתאמה עלול לגרום להפסדים גדולים. מהיכרות בסיסית שלי עם החברה הנ"ל, כדאי מאוד לקחת יועץ חיצוני.