דילוג לתוכן

דמי ניהול בקרן פנסיה

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    3 פוסטים
    278 צפיות
    רחל עומסיר
    798964.45%= 3555 ש"ח 100000 12.55%= 12,550 ש"ח סה"כ 16101 ש"ח הואיל ומעל שכר ממוצע הסכום המינימלי להפקדה הינו 13582 ש"ח אך כדאי לחשב גם כמה פנסיה תהיה בעתיד וכן כיסוי ביטוחי והטבות מס כיום ובפרישה
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    244 צפיות
    בוטח בה'ב
    @צמיחה @צמיחה כתב בהאם לגדר את הפנסיה והגמל במט"ח?: אפשר לראות השוואה בגרף שכך זה המציאות, מתי שהסנופי עולה הדולר יורד, ומתי שהסנופי יורד הדולר עולה. כך זה על פי רוב במשך השנים, לפני בערך שנתיים שלוש גם הסנופי עלה וגם הדולר עלה, וזה היה שונה. ראיתי שככה זה בגרף (למה באמת זה תלוי אחד בשני?) השאלה שלי למה זה מנפק"מ לי כמה המדד הרי אני משאיר את הכסף בסנופי בסך הכל אני רוצה לקבע את שער הדולר שהרווחתי
  • 4 הצבעות
    38 פוסטים
    1k צפיות
    כרמיאליכ
    @בן-עליה כתב בככה לא מתכננים מס: שניתן לקזז מס רווחי הון מנקודות זיכוי תודה 0 ב בן עליה אפשר קישור ללשון החוק שניתן לקזז מס רווחי הון מנקודות זיכוי תודה חישוב המס ייעשה בהתחשב בשיעורי המס הקבועים בסעיף קטן (ב1) או בסעיף 48א(ב1) לחוק מיסוי מקרקעין, לפי הענין, וכן בהתחשב בשיעורי המס החלים על כלל הכנסתו החייבת של הנישום וביתרת נקודות הזיכוי שלהן הוא זכאי, כאמור בפסקה (1); קישור מלא כאן
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    253 צפיות
    רחל עומסיר
    כמו שנרשם, זה הכיסוי הביטוחי הסטנדרטי והמומלץ בגדר השתדלות מינימלית.
  • 2 הצבעות
    12 פוסטים
    877 צפיות
    ניסן עציונינ
    @שמואל כתב בדמי ניהול של תוכנית החיסכון של ארגון בנקל: (כל הכבוד על הזמינות) יכול לומר שהפניתי לבנקל הרבה מאד אנשים, וכל הזמן אני מקבל מאנשים משוב על הזמינות הפרקטיות והיעילות, בשירות הם ליגה. עכשיו אני רוצה לראות אותם בהסברה בבקשה