דילוג לתוכן

דמי ניהול בקרן פנסיה

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    16 פוסטים
    360 צפיות
    ל
    @חיסכון-לחתונה said: @מתיתיהו said: @חיסכון-לחתונה מה הבעיה, כשתצטרך הלוואה תנייד לחברה אתרת במסלול S&P. @לייזרזון said: @מתיתיהו said: @חיסכון-לחתונה מה הבעיה, כשתצטרך הלוואה תנייד לחברה אתרת במסלול S&P. מה המעלה הגדולה ב'הראל', ולמה לא לפתוח ישירות בחברה אחרת - למשל מגדל, שהבנתי שהכי טובה להלואות? המטרה בפנסיה היא לא ההלוואות זה הטבה נחמדה אבל לא בגלל זה אתה בוחר קופה. תמצא לי מקום אחר עם תנאי תשלום על הניהול זול יותר ב"תשואה" יותר ממה שבנקל משיגים. זה כמו לעבור לבנק שאתה משלם עמלות כפול בשביל לקבל שובר הנחה של 5 אחוז בחג.... ברור! אבל אכן יש להם תנאים שא"א לקבלם במגדל? מה דמי הניהול?
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    236 צפיות
    רחל עומסיר
    ודאי - מקיפה! בפרישה אחוז הבטחת תשואה גבוה יותר וזה חשוב ואין אפשרות כבר להעביר. גם כיום זה חשוב בנוסף לא לוותר על כיסוי ביטוחי לצערי אני מכירה כמה שממש חיים מקצבאות נכות מהקרן וכן כאלה שקצבאות שאירים מפרנסות אותם
  • 0 הצבעות
    16 פוסטים
    751 צפיות
    ה. שלמהה
    @רואה-את-הנולד כתב בעל ההבדלים בין קופת גמל לפנסיה: @י-סנדרס כתב בעל ההבדלים בין קופת גמל לפנסיה: אין כיסוי ביטוחי - יש רק בפנסיה אנחנו משלמים על הכיסוי הזה זה לא בחינם אפשר גם לעשות ביטוח בנפרד לא? אפשר, אך הביטוח הפנסיוני הוא הזול ביותר.
  • כמה משלמים דמי ניהול?

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
    25
    0 הצבעות
    25 פוסטים
    1k צפיות
    צ
    @אנונימי2 בעיקרון כן, אבל כל דבר תלוי בהתאם לגובה הפקדות וצבירה, אם תציינו את הנתונים נוכל לדעת יותר טוב. פנסיה מקיפה זה פנסיה רגילה, פנסיה כללית או משלימה זה בד"כ למי שמשתכר סכום הרבה יותר גבוה. נראה לי ש @רחל-עומסי כתבה ע"ז פוסט כאן באתר.
  • 4 הצבעות
    11 פוסטים
    1k צפיות
    אבישי ויינגולדא
    @דוד-גולדברג הלוואי שזה היה אכן כך. בפועל מי שמתמקח - מקבל ומי שלא מתמקח - משלם! לא משנה מה גובה הפנסיה שלו.