דיסקונט מביאים כסף על העו"ש
-
גם לכם זה קרה?
דיסקונט הביאה סכומים יפים יחסית על יתרה בעו"ש
דיברו פעם שרוצים להעביר חוק שהבנקים ישלמו יותר על היתרה בחשבון, האם זה נכנס לתוקף והאם בבנקים אחרים זה גם ככה?@שששששש כתב בדיסקונט הביאו כסף על היתרה:
גם לכם זה קרה?
דיברו פעם שרוצים להעביר חוק שהבנקים ישלמו יותר על היתרה בחשבון, האם זה נכנס לתוקף והאם בבנקים אחרים זה גם ככה?אפשר לבטל את זה?
הבן שלי נחרד שהוא קיבל ריבית מהבנק, הוא לא רוצה להסתמך על היתר עיסקה למרות שהבנק באמת יש לו עיסקאות.... -
@שששששש כתב בדיסקונט הביאו כסף על היתרה:
גם לכם זה קרה?
דיברו פעם שרוצים להעביר חוק שהבנקים ישלמו יותר על היתרה בחשבון, האם זה נכנס לתוקף והאם בבנקים אחרים זה גם ככה?אפשר לבטל את זה?
הבן שלי נחרד שהוא קיבל ריבית מהבנק, הוא לא רוצה להסתמך על היתר עיסקה למרות שהבנק באמת יש לו עיסקאות.... -
@שששששש כתב בדיסקונט הביאו כסף על היתרה:
גם לכם זה קרה?
הבן שלי נחרד שהוא קיבל ריבית מהבנק, הוא לא רוצה להסתמך על היתר עיסקה למרות שהבנק באמת יש לו עיסקאות....אפשר לבטל את זה?
הבן שלי נחרד שהוא קיבל ריבית מהבנק, הוא לא רוצה להסתמך על היתר עיסקה למרות שהבנק באמת יש לו עיסקאות....תבדוק מהפן ההלכתי האם זה נקרא ריבית
כי הכסף שנכנס זה לא ריבית על היתרות
אלא מגיע בגלל חיוב של בנק ישראל לבנקים להחזיר חלק מהרווחים שלהם -
אפשר לבטל את זה?
הבן שלי נחרד שהוא קיבל ריבית מהבנק, הוא לא רוצה להסתמך על היתר עיסקה למרות שהבנק באמת יש לו עיסקאות....תבדוק מהפן ההלכתי האם זה נקרא ריבית
כי הכסף שנכנס זה לא ריבית על היתרות
אלא מגיע בגלל חיוב של בנק ישראל לבנקים להחזיר חלק מהרווחים שלהם@משכנתא-בקצב-שלך
תכלס' זה ריבית. -
@שששששש זה במסגרת ההטבות שהם התחייבו לבנק ישראל הם משלמים 3 אחוז עד סכום מסוים זה רק בדיסקונט בבנקים אחרים יש הטבות אחרות כגון רבע אחוז הנחה על הפריים 1000 שקל מתנה על ילד שנולד בשנתיים האחרונות או מניות של הבנק במתנה...
@יעקב-בן-אשר כתב בדיסקונט הביאו כסף על היתרה:
1000 שקל מתנה על ילד שנולד בשנתיים האחרונות
באיזה בנק זה?
-
@שששששש זה במסגרת ההטבות שהם התחייבו לבנק ישראל הם משלמים 3 אחוז עד סכום מסוים זה רק בדיסקונט בבנקים אחרים יש הטבות אחרות כגון רבע אחוז הנחה על הפריים 1000 שקל מתנה על ילד שנולד בשנתיים האחרונות או מניות של הבנק במתנה...
זה רק בדיסקונט
אני במרכנתיל ולא קיבלתי אז זה ממש רק בדיסקונט
-
1000 שקל מתנה על ילד שנולד בשנתיים האחרונות
באיזה בנק זה?
@בית-שמש מזרחי טפחות
-
@בית-שמש מזרחי טפחות
@יעקב-בן-אשר איך אפשר לקבל את זה?
-
@יעקב-בן-אשר איך אפשר לקבל את זה?
@בית-שמש המענק מיועד עבור כל ילד שנולד החל מה7 באוקטובר 23 ועד סוף שנת 2025 לבעלי חשבון במזרחי ולמצטרפים חדשים
-
@בית-שמש המענק מיועד עבור כל ילד שנולד החל מה7 באוקטובר 23 ועד סוף שנת 2025 לבעלי חשבון במזרחי ולמצטרפים חדשים
מותנה בשימוש חודשי בכרטיס אשראי 3000 שקל והמענק יופקד לפיקדון עבור הילד
-
@יעקב-בן-אשר כתב בדיסקונט מביאים כסף על העו"ש:
המענק מיועד עבור כל ילד שנולד החל מה7 באוקטובר 23 ועד סוף שנת 2025 לבעלי חשבון במזרחי ולמצטרפים חדשים
מצטרפים חדשים יכולים לקבל גם על ילד שנולד לפני שהצטרפו?
@יעקב-בן-אשר כתב בדיסקונט מביאים כסף על העו"ש:
המענק יופקד לפיקדון עבור הילד
באיזה תנאים?