דילוג לתוכן

טאבו משותף - זכאות למחיר למשתכן

הועבר נדל"ן
18 9 411 5

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    15 פוסטים
    207 צפיות
    מ
    @בוטח-בה כתב בהתייעצות: דירה שניה בטאבו משותף: אתה יכול למסור לו שהוא יכול לשאול בעצמו ולהגיד שהוא שואל בשביל חבר אפשר להניח שלחבר אין אינטרנט זמין.... @בוטח-בה כתב בהתייעצות: דירה שניה בטאבו משותף: רק חשוב לשקלל גם את הסכומים של המס רכישה לא תמיד יש מס רכישה בטאבו משותף תלוי איך רושמים את זה וע"ש מי. וזה באמת דבר שחובה מוחלטת כפי שכתב @בוטח-בה כתב בהתייעצות: דירה שניה בטאבו משותף: להתייעץ עם אנשי מקצוע ודיינים מקומיים הם היחידים שיידעו להגיד לו על השוק של טאבו משותף אפשר לקבל יעוץ חינם על טאבו משותף בבני ברק אצל המתווכת שוב - תיווך מרחבים|0534164860 יש להם נראה לי ביום שלישי יעוץ חינם במשרד שלהם בבני ברק עם אנשי מקצוע. והם מאוד מבינים בתחום. [כמובן שזה שווה להם כי חלק מהמתייעצים ממשיכים לעבוד איתם בתשלום]. ודאי שצריך גם מישהו מקומי מביתר. וכדאי להתייעץ עם הרב ברוורמן. אבל אם יש שאלות כלליות על טאבו משותף, ורוצים לחסוך ביעוץ מעו"ד ואתם בכל מקרה מגיעים לאיזו חתונה בב"ב... אז אפשר להתייעץ עם הנל.
  • הערת אזהרה בטאבו

נדל"ן טאבו
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    190 צפיות
    טריידרט
    https://www.at-realestatelaw.co.il/כיצד-הערת-אזהרה-בדבר-העברה-לזרים-בטאבו-עלולה-להשפיע-על-מכירת-הנכס-שלכם-ומה-עליכם-לדעת-לפני-ביצוע-עסקת-מקרקעין/ מה שידוע לי בקיצור, המדינה לא רוצה שנדל"ן יהיה בבעלות מלאה של מי שאינו אזרח ישראלי (ותחת שליטתם), על כן רושמים הערת אזהרה המגבילה את העברת הנכס לאחרים (שלא ימכור את זה למחבלים באיראן...), כנראה המוכר שלך לא אזרח ישראלי, על כן רשום כנ"ל, לא אמור להיות שום בעיות להעביר את הנכס לבעלות אזרח ישראלי.
  • מכירה לצורך מחיר למשתכן

הועבר נדל"ן מחיר למשתכן
    10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    335 צפיות
    מ
    @סתם-אדם כתב במכירה לצורך מחיר למשתכן: @מנסה-להבין על פי דברי עו"ד נתן רוזנבלט מי שנרשם למקומות הפחות נוצצים שזה אומר ערים שאינם חרדיות, שגם בהם יש רווח של כחצי מליון, מבחינה סטטיסטית בסוף יזכה לצערי מטעים את הציבור, להלן האחוזים בהגרלה האחרונה במקומות עם האחוזים הגבוהים ביותר כמובן חוץ מאום אל פאחם ונצרת הנתונים הם מתוך אתר שמשכלל את האחוזים: נוף הגליל-1.6, אשקלון-0.98, דימונה-0.94, אופקים-0.73, וכן הלאה. בשאר המקומות האחוזים נמוכים בהרבה. ישמע חכם ויוסיף לקח ואל ישגו הציבור באשליות שווא. מי שרוצה בכל אופן יכול למלא פיס.
  • 2 הצבעות
    1 פוסטים
    66 צפיות
    ס
    האפשרות להנפיק אישורי זכאות פתוחה כעת ותיסגר ביום חמישי ה-9.1.25, ט' בטבת תשפ"ה. לאחר מכן לא יהיה ניתן להנפיק אישורים עד לסגירת ההרשמה להגרלה ביום שלישי, ה-21.1.25, כ"א בטבת תשפ"ה. בדקו עם קרובי משפחה וחברים בסביבתכם האם הם כבר הנפיקו את אישור הזכאות ונרשמו להגרלה. מצאתי כבר אנשים שלא חשבו על האפשרות הזו, למרות שהם כלל לא תכננו לרכוש דירה בשוק החופשי. זו יכולה להיות הזדמנות חשובה לעתיד שלהם! העבירו את ההודעה – ייתכן שתעשו למישהו הבדל גדול.
  • מחיר למשתכן-העברת זכאות

הועבר נדל"ן מחיר למשתכן
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    170 צפיות
    אבישי ויינגולדא
    @סתם-אדם כתב במחיר למשתכן-העברת זכאות: עיקר כוונתי לשאול האם אני יכול לבחור דירה ע"י יפוי כח ואם יש עוד דברים שיכולים לתקוע אותי בהמשך אם באמת אתה הוא בעל הנכס והכסף מגיע ממך יש לזה השלכות מאוד לא פשוטות בהמשך ונחשב לרמת סיכון לא קטנה שלא מומלצת ע'י הרבה יועצים כלכליים. מעבר לכך שזה גם לא חוקי, כמובן.