דילוג לתוכן

טאבו משותף - זכאות למחיר למשתכן

הועבר נדל"ן
18 9 415 5

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    10 פוסטים
    175 צפיות
    ש
    @בוטח-בה בהחלט צעד חכם וצודק אני מדבר על כאלה שלא קנו דירה ובינתיים אין להם כ"כ אופק שיש להם עוד תקוה
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    217 צפיות
    בוטח בה'ב
    @פשוט-יהודי כתב בהתנהלות מול רשויות המדינה (משרד השיכון ורמ"י) בעניין כשלים בפרוייקט מחיר למשתכן: אולי כדאי לפנות למבקר המדינה נו נו.. כן כדאי כי זה תהליך ממש פשוט באינטרנט אבל לא לבנות על זה יותר מידי אם יש לכם הוכחות על הפסדים באי קניית דירה אחרת עגמת נפש וכו' יותר הייתי ממליץ לפנות לפן המשפטי ולא אין לי עו"ד להמליץ עליו בתחום אבל כדאי לחפש
  • 0 הצבעות
    11 פוסטים
    482 צפיות
    איש קישא
    @ה.-שלמה הי יעקב רייניץ כתב כלכלי בהמודיע מומחה בזה, פעמים רבות שמעתי ממנו שיש מלא פתרונות חוקיים בעניין
  • הערת אזהרה בטאבו

נדל"ן טאבו
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    191 צפיות
    טריידרט
    https://www.at-realestatelaw.co.il/כיצד-הערת-אזהרה-בדבר-העברה-לזרים-בטאבו-עלולה-להשפיע-על-מכירת-הנכס-שלכם-ומה-עליכם-לדעת-לפני-ביצוע-עסקת-מקרקעין/ מה שידוע לי בקיצור, המדינה לא רוצה שנדל"ן יהיה בבעלות מלאה של מי שאינו אזרח ישראלי (ותחת שליטתם), על כן רושמים הערת אזהרה המגבילה את העברת הנכס לאחרים (שלא ימכור את זה למחבלים באיראן...), כנראה המוכר שלך לא אזרח ישראלי, על כן רשום כנ"ל, לא אמור להיות שום בעיות להעביר את הנכס לבעלות אזרח ישראלי.
  • מכירה לצורך מחיר למשתכן

הועבר נדל"ן מחיר למשתכן
    10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    335 צפיות
    מ
    @סתם-אדם כתב במכירה לצורך מחיר למשתכן: @מנסה-להבין על פי דברי עו"ד נתן רוזנבלט מי שנרשם למקומות הפחות נוצצים שזה אומר ערים שאינם חרדיות, שגם בהם יש רווח של כחצי מליון, מבחינה סטטיסטית בסוף יזכה לצערי מטעים את הציבור, להלן האחוזים בהגרלה האחרונה במקומות עם האחוזים הגבוהים ביותר כמובן חוץ מאום אל פאחם ונצרת הנתונים הם מתוך אתר שמשכלל את האחוזים: נוף הגליל-1.6, אשקלון-0.98, דימונה-0.94, אופקים-0.73, וכן הלאה. בשאר המקומות האחוזים נמוכים בהרבה. ישמע חכם ויוסיף לקח ואל ישגו הציבור באשליות שווא. מי שרוצה בכל אופן יכול למלא פיס.