דילוג לתוכן

ליווי אישי לרכישת דירה

"צאו והתפרנסו" - הבית לעסק החרדי (בהרצה)
14 9 216 7
  • שלום וברכה.
    ראשית תודה למנהלי הפורום על יוזמתם הברוכה.

רקע

קנית דירה בין למטרת מגורים ובין למטרת השקעה. הוא דבר מורכב המצריך,
    ידע רב, בתחומי מיסוי, משכנתא, הכרת השוק וניחות המחירים, סוציולוגיה של המקום, ועוד.
    וחוץ מהידע זה מצריך גם הרבה טורח טכני של להתקשר למפרסמים השונים - מוכרים/מתווכים. וכן לזהות מי מהם רציני ומהימן. וכמובן אחר כך להגיע לראות את הדירות.
    מלבד זאת יש לרוב בצעד כזה מעמסה רגשית המקשה על קבלת החלטה מאוזנת,
    אני עוסק בליווי התהליך מתחילה ועד סוף ואנסה לתאר את מה זה כולל.
    ראשית יש לי הבנה והכרה עם שוק הנדל"ן החרדי ברוב איזורי הארץ, זאת אומרת, הכרת הרכב האוכלוסיות השונות בכל מקום, וכן הכרת המחירים. בשנה האחרונה בוצעו דרכי עסקאות בירושלים, בבית שמש, בחריש, ובקריית גת מערב.

ולתהליך עצמו

ראשית אני יושב על הלקוח ובודק מה מצבו הפיננסי, ומה רצונותיו, כולל היבטי מיסוי, ויכולות לקיחת משכנתא, ויכולות החזר המשכנתא, ואז אני מנתח יחד האם והיכן הכי כדאי לו לרכוש. (יד שניה, על הנייר, ואיפה)
    ואחר כך אני גם ממפה את השוק, וסוקר את כל הדירות התואמות ללקוח. עם מאמץ למצוא את הכי טוב,
    ואח"כ מלווה אותו לדירות לראותם,
    ואחר בחירת הדירה, בדיקת מצבה מבחינה תכנונית ע"י בעל מקצוע בהתאם לצורך, ואחר קבלת החלטה, ניהול המשא ומתן, לקבלת התוצאה הטובה ביותר.

וכמו כן אני דוחף את הלקוח להתקדם בתהליך, במקומות שאני מזהה צורך בכך. (אין הכוונה לדחיפה לביצוע העיסקא, אלא להיות אפקטיבי בתהליך ולא למרוח)

במסגרת זאת וכדי להיות מיטבי אני מוגבל לליווי של עד 2 לקוחות באותו סגנון חיפוש וכמו כן מוגבל בכמות המלווים בו זמנית (לפי שיקול דעתי)

ובקצרה, אני לוקח זאת כפרויקט אישי, בתחום שמאוד אהוב עלי, להביא אנשים לקורת בית.

התמורה היא.

1. האפשרות הרגילה היא, בלעדיות ברכישת הדירה דהיינו שבתקופת הליווי (לכה"פ חודש) כל רכישה של דירה תתבצע דרכי, וכמו"כ מחויבות להליך זאת אומרת לבוא לדירות המוצעות על ידי בזמן סביר וכו', והשכר הוא במקרה שאכן התבצעה עיסקא, אחוז ממחיר העיסקא, (ולמגיעים דרך הפורום 10 אחוז הנחה) נכון לעכשיו ללא מע"מ נוסף,
      כל מי שלווה על ידי באמצעות אפשרות זאת זה הסתיים בקנית דירה (למעט מי שבאמצע התהליך נכון לכתיבת שורות אלו)
      (באם הדירה נקנתה דרך מתווך אזי לא ישולם לו אלא עד אחוז נוסף, מניסיוני לרוב הם מוכנים לשת"פ כזה )

2. אפשרות נוספת, תשלום של 2500 ש"ח על הליווי + שבועיים ראשונים וככל שירצו להמשיך עוד 1000 לכל 2 שבועות, וכל זאת ללא מתן בלעדיות,
      ובאם יבוצע עיסקא על ידי, אזי ישולם לי אחוז בניכוי התשלומים הנ"ל.
      לפרטים נוספים: S0583297633@GMAIL.COM

• נשמע מעולה
    רק שתי שאלות:
    א- האם אתה מתמחה גם בפריפריות הרחוקות(פשוט לפי עסקאות אחרונות נשמע שאתה יותר באזור המרכז)
    ב- זה נשמע יותר מדי טוב כיון שבכל אופן אני אמור לשלם 2 אחוז תיווך ופה אני מקבל ערך מוסף עצום

תודה רבה

• נשמע מעולה
    רק שתי שאלות:
    א- האם אתה מתמחה גם בפריפריות הרחוקות(פשוט לפי עסקאות אחרונות נשמע שאתה יותר באזור המרכז)
    ב- זה נשמע יותר מדי טוב כיון שבכל אופן אני אמור לשלם 2 אחוז תיווך ופה אני מקבל ערך מוסף עצום

תודה רבה

@רוצה-לדעת-3 כתב בליווי אישי לרכישת דירה:

נשמע הגיוני לחלוטין.
    אין לי מושג עליו כלל.
    אבל המחיר הגיוני כי היום רוב מוחלט של הלקוחות לא מסתפקים בתיווך בלי ליווי מקצועי כי אחרת נופלים...
    הכתיבה שלו נראית מאוד רצינית ומקצועית.
    @משה-עוזיאל
    מה שאתה עושה זה חשוב מאוד !!!
    אולי תיתן יותר פרטים עליך ועל הצלחותיך שחברי הפורום יוכלו לברר עליך.

• שלום וברכה
    אני לקוח די טרי של משה עוזיאל והייתי כ"כ מרוצה ממנו שאני ממש רוצה להמליץ עליו הלאה
    הדבר שהכי דיבר אלי איתו זה שהוא פשוט אמין וירא שמים באופן מיוחד שזה דבר מאוד חושב בשוק המתווכים..
    בקשר לעבודה עצמה הוא עושה עבודה מאוד יסודית ורצינית וממש לוקח את התיק על עצמו
    וגם באמת מבין עם הלוקח מה בדיוק הוא רוצה ומחפש שזה הרבה פעמים מאוד עוזר לאנשים שלא מספיק ממוקדים
    גם במשא ומתן הוא הביא אותי לתוצאות שבחיים לא הייתי מגיע אליהם לבד
    וחוץ מזה הוא עוזר גם בייעוץ בלוח התשלומים ואיך להביא כסף וכו'

בעיני יש פה בשורה גדולה לאברכים שרוצים לקנות דירה ורוצים מישהו שיעשה את כל העבודה כולל מיפוי האוזר והרחובות ואפי' יבדוק מי השכנים וכו' בצורה ישרה אמינה ומקצועית

ממליץ עליו מאוד ומי שרוצה עוד פרטים או שאלות יכול לפנות אלי בפרטי

• @רוצה-לדעת-3 כתב בליווי אישי לרכישת דירה:

נשמע הגיוני לחלוטין.
    אין לי מושג עליו כלל.
    אבל המחיר הגיוני כי היום רוב מוחלט של הלקוחות לא מסתפקים בתיווך בלי ליווי מקצועי כי אחרת נופלים...
    @משה-עוזיאל

@משהמשה זה נראה שהוא מדבר על דירה למגורים, אני לא שול ליווי מקצועי ואולי אפילו תומך.
    אבל רוב מוחלט ממש לא לוקחים לזה ליווי מקצועי.

בלי לדון לגופו של אדם, לא הייתי מסתמך על כתיבה של בן אדם, ודאי לא בעידן ה got.

• שלום וברכה
    אני לקוח די טרי של משה עוזיאל והייתי כ"כ מרוצה ממנו שאני ממש רוצה להמליץ עליו הלאה
    הדבר שהכי דיבר אלי איתו זה שהוא פשוט אמין וירא שמים באופן מיוחד שזה דבר מאוד חושב בשוק המתווכים..
    וגם באמת מבין עם הלוקח מה בדיוק הוא רוצה ומחפש שזה הרבה פעמים מאוד עוזר לאנשים שלא מספיק ממוקדים

בעיני יש פה בשורה גדולה לאברכים שרוצים לקנות דירה ורוצים מישהו שיעשה את כל העבודה כולל מיפוי האוזר והרחובות ואפי' יבדוק מי השכנים וכו' בצורה ישרה אמינה ומקצועית

@בבטחון-ואמונה כתב בליווי אישי לרכישת דירה:

שלום וברכה

כשניק חדש שזו ההודעה הראשונה שלו כותב המלצה על מישהו אחר זה לא מאפשר לחברי הפורום לקבל את ההמלצה.
    בסה"כ אין לך עבר, לא הראית מהימנות במשהו אחר. כמו כל הפורומים השם שלך בדוי (וגם שלי....) אז למה שנקבל את ההמלצה?

• זה ממש לא מחשיד זה אדם שראה בפורום הודעה של מישהו ושהוא בא להמליץ ופתח ניק בשביל זה מה חשוד
    אין עניין להיות סתם שלילי.

• @משהמשה זה נראה שהוא מדבר על דירה למגורים, אני לא שול ליווי מקצועי ואולי אפילו תומך.
    אבל רוב מוחלט ממש לא לוקחים לזה ליווי מקצועי.

@הקול-השפוי כתב בליווי אישי לרכישת דירה:

כאן תוכל לראות פוסט של @משה-עוזיאל כמסיח לפי תומו.

נשמע הגיוני לחלוטין.
    אין לי מושג עליו כלל.
    @משה-עוזיאל

@משהמשה ממש לא התכוונתי לומר שהוא לא טוב!!
    רק שאלתי למה הוא לא לוקח יותר מהמחיר הזה? הרי זה המחיר של תיווך ופה זה לווי מקצועי מקיף!
    ועם כמו שאתה כותב שרובם היום דורשים ליווי אז או שזה יעלה יותר מתיווך או שהתיווך יוריד מחירים!

אם הבנת את השאלה וענית עליה אז אני פשוט לא הבנתי את התשובה

תודה רבה

• נשמע מעולה
    רק שתי שאלות:

תודה רבה

@רוצה-לדעת-3 כתב בליווי אישי לרכישת דירה:

ישראלי מצוי: כשזה יקר - למה זה כזה יקר?????????
    כשזה זול - חשוד, למה כזה זול????????????

• להבנתי השירות ש@משה-עוזיאל אינו תיווך אלא ליווי עם התחייבות לקנות דרכו גם אם מתווך הציע דירה ולא היּה צורך בשירותיו או תשלום של 2500 ש’’ח לשבועיים.
    הוא כותב שבמקרה שיש מתווך הוא דואג שהתווך לא יקבל יותר מאחוז ובסה’’כ 2 אחוז אליו ולמתווך.

ישראלי מצוי: כשזה יקר - למה זה כזה יקר?????????
    כשזה זול - חשוד, למה כזה זול????????????

@בית-שמש אני רואה שאנשים לא מבינים אותי למרות שהסברתי את עצמי שוב
    אני לא חושד ולא חושב שום דבר רע למעשה אני די הולך על זה
    אני רק מנסה להבין את ההיגיון מאחורי התמחור שמתווך שעושה הרבה פחות לוקח שתי אחוז - ופה מקבלים הרבה יותר תמורה בשביל אותו מחיר או חצי ממנו(אם הדירה נקנתה ללא תיווך אחר אז משלמים רק אחוז)
    מקווה שעדין מותר לנסות להבין דברים

• @בית-שמש אני רואה שאנשים לא מבינים אותי למרות שהסברתי את עצמי שוב
    אני לא חושד ולא חושב שום דבר רע למעשה אני די הולך על זה
    אני רק מנסה להבין את ההיגיון מאחורי התמחור שמתווך שעושה הרבה פחות לוקח שתי אחוז - ופה מקבלים הרבה יותר תמורה בשביל אותו מחיר או חצי ממנו(אם הדירה נקנתה ללא תיווך אחר אז משלמים רק אחוז)
    מקווה שעדין מותר לנסות להבין דברים

@רוצה-לדעת-3
    אני חושב שיש שני סיבות שמתווך לוקח 2%

1. כי למה לא? הקונה בכל מקרה מוציא סכום גדול ועוד 2% לא כ"כ נורא מבחינת הלקוח.
    2. כי כל מתווך עובד עם הרבה לקוחות ולא כל אחד קונה דרכו, וכן יכול לקחת הרבה זמן עד שתקנה דרכו.
  • @בבטחון-ואמונה כתב בליווי אישי לרכישת דירה:

שלום וברכה

כשניק חדש שזו ההודעה הראשונה שלו כותב המלצה על מישהו אחר זה לא מאפשר לחברי הפורום לקבל את ההמלצה.
    בסה"כ אין לך עבר, לא הראית מהימנות במשהו אחר. כמו כל הפורומים השם שלך בדוי (וגם שלי....) אז למה שנקבל את ההמלצה?

@חסידישער
    אתה צודק שזה לא מספיק, אבל ס"ה אני לא מרויח שום דבר מלהמליץ עליו, אני פשוט באמת מרוצה ואני ישמח שעוד אנשים יהנו מהשירות הזה, בבחינת אל תמנע טוב מבעליו.

נושאים מוצעים