דילוג לתוכן

איך לפרוס את העוגה: חלוקת נכסים בתיק ההשקעות

שוק ההון והשקעות
48 11 670 11

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    7 פוסטים
    215 צפיות
    מרדכימ
    @יאיר-אלדרק קח דף ועט ותכתוב תשובות לשאלות הבאות. במה אתה טוב? מה מעצבן אותך בעולם, על מה יש לך ביקורת, ואתה חושב שאתה יכול לעשות את זה יותר טוב מאחרים? איזה ערך חשוב לך? אם לא הייתה לך בעיה של כסף, מה היית עושה כל היום? מה עשית בשנים האחרונות שמילא אותך בסיפוק והרגשה טובה? אחרי שתכתוב תשובות מפורטות לכל השאלות הללו - או שתדע מה אתה רוצה לעשות, או שתבוא לתהליך של אימון אישי ותחכים עוד.
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    96 צפיות
    ב
    כבר נכתב ספר פעים אם זה לטווח קצר ואתה לא יכול להמר על הכסף זה או קרן כספית ראיתי שכתבו של מגדל או אג"ח שגם זה ראיתי שכתבו
  • 0 הצבעות
    13 פוסטים
    273 צפיות
    אבי ר.א
    @חיסכון-לחתונה כתב ברעיון מוזר על פירעון "מסלול זכאות" במשכנתא: הבנתי התכוונתי החלק של המדד שהוא בעצם ריבית. הוא לא ריבית הוא קרן. (אולי כמו ריבית) @חיסכון-לחתונה כתב ברעיון מוזר על פירעון "מסלול זכאות" במשכנתא: כלומר עם יש לי 8 אלף שעלה לי בכלל צמוד מדד וירד המדד בחצי אחוז אז ירד לי רק 40 ש"ח, נכון? לא. זה יורד בהתאם לכל הקרן, כך שאם זה 98,000 בירידה של 0.5% ירד לך 490 ש"ח, אלא שזה עד שווי התוספת של ההצמדה, כך שאם היא 8,000 המק' שזה יכול לרדת זה 8,000.
  • יש סיבה ומסובב

כלכלת המשפחה השגחה השקעה מחיר למשתכן
    2
    17 הצבעות
    2 פוסטים
    170 צפיות
    חופש כלכליח
    מיוחד מאוד!!! @ניסן-עציוני כתב ביש סיבה ומסובב: בעיקר כי אני לא איש מקצוע זה הדבר היחיד שלא הסכמתי עליו.
  • אופטימיזציה בהשקעות לאברכים

מסחר עצמאי השקעה
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    321 צפיות
    שמיל שמילש
    @ניסן-עציוני כתב באופטימיזציה בהשקעות לאברכים: מביחנה חוקית ומציאותית, אין דרך כזו אם אפשר קצת יותר פירוט מדוע אשמח. מה אתה מתכוון מבחינה מציאותית לא שייך? וכן כמה מילים למה זה לא אפשרי חוקית?