דילוג לתוכן

השכרת דירות לעובדים זרים

נדל"ן
3 2 29 2
  • שלום חברים, ישנם משכירי דירות או שרוצים להשכיר לעובדים זרים (ע"י חברות כח אדם) אשמח לשתף מנסיון של כמה שנים
    על הכדאיות ולמי זה מתאים.
    אני לא מתווך של זה ואדרבה אשמח שמי שיש לו מספרים של מתווכים שמתעסקים בתחום יעלה את זה לכאן כי גם לי התפנתה כרגע אחת הדירות בהצלחה.

• אני לא יודע פרטים תכנים אבל:
    א. כך בחשבון שהם יכולים להטריף לך את המטבח
    ב. כך בחשבון שיהיה לך מריבות והתנגדויות של שכנים. כדאי לברר עד כמה צריך לחשוש מהקפידות שלהם כי בודאי יהיה.
    ג. הבלאי שהם עושים הוא הרבה יותר מהשכרת דירה רגילה.

• אני אכתוב קצת מנסיון למי לדעתי זה מתאים וכדאי
    דירות שנמצאות בפריפריה או אפילו בערים מרכזיות אבל מדובר בשכונה ישנה ומעמד סוציו אקונומי נמוך (שבדרך כלל יש שם עוד דירות כאלה)
    הדירה לא מיעדת למגורים שלי וכנראה גם לא לשומרי מצוות.יש לי נכס בשכונה חרדית שהציעו לי בשביל כמה מנקים למוסדות ולא לקחתי לא כי אני צדיק אלא משתדל להיות הוגן ולהימנע ממריבות עם שכנים. מהבלאי של הדירה אני לא חושש כי הם בין כך לא משופצות ואני עושה חוזה טוב שהם מחזירים לי את הדירה במצב טוב וזה עובד לי, פעם אחת אפילו החזירו לי את הדירה במצב הרבה יותר טוב.
    אסכם את המעלות
    1.שכר דירה גבוה יותר משוכרים רגילים באזור 30% יותר
    2.אין חשש כמעט של עיכוב תשלום משכירים לתאגיד כח אדם שאין להם בעיה תזרימית.
    3.אין בקשות לתיקונים שונים ומשונים לפועלים זרים אין מושגים מינמלים כמובן חוץ מבעיות מהותיות בתשתיות.
    חסרונות או יותר נכון למי זה לא מתאים.
    1.יש שחיקה לדירה אבל עם חוזה טוב זה חוזר לקדמותו
    כמובן דירה חדשה או משופצת טוב עדיין לא כדאי.
    2.רק באזורים חלשים גם בשביל ההוגנות וגם בשביל לא לקבל תלונות.
    3.החוזים לא לשנה אלא הודעה של כל אחד מהצדדים 30 יום מראש.
    בהצלחה ואשמח לענות על שאלות אשמח עם יש למישהו מספרים של מתווכים שמתעסקים עם זה. זה יקל עלי בהשכרות.

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    30 פוסטים
    372 צפיות
    א
    @המסייע כתב בתחילתו של גל ? יותר מאלף עסקאות לרכישת דירות חדשות בוטלו: זה לא מדויק כי תמיד אנשים רוצים את המרכז כמה שהפריפריות יצליחו יהא יותר ביקוש למרכז ברור שהמחיר במרכז יהיה גדול בפער משמעותי מהפריפריות, (אחרת אף אחד לא ילך לשם) אלא ששם תהיה יותר עליה בעתיד ביחס למרכז.
  • 1 הצבעות
    29 פוסטים
    599 צפיות
    ב
    @חופש-כלכלי כתב בהאם כותבי הפורום מתעניינים בעתיד הנדל"ן בישראל?: @משהמשה לא לכל האנשים יש דעה אנשים קוראים אוספים חומר ולומדים לא נראה לי שזה מעיד על חוסר התענינות ולא כל מי שהתחבר יפנה היום או מחר או בעוד חודש אולי הוא התגבש ויקבל אומץ או כסף בעוד שנתיים זה תהליך לא פשוט מסכים עם כל מילה ושאני מסתכל על עצמי ואני מאמין שיש עוד אנשים כמוני עד עכשיו אנחנו בטוחים שצריך הון עצמי מהבית נכון כתבת שיועצי משכנתאות יכולים לדאוג ל=100% מימון אבל אני לא מכיר אותם ועוד שאת המשכנתא צריך לשלם כעת והדירה תהיה מוכנה בעוד מספר שנים
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    217 צפיות
    בוטח בה'ב
    @פשוט-יהודי כתב בהתנהלות מול רשויות המדינה (משרד השיכון ורמ"י) בעניין כשלים בפרוייקט מחיר למשתכן: אולי כדאי לפנות למבקר המדינה נו נו.. כן כדאי כי זה תהליך ממש פשוט באינטרנט אבל לא לבנות על זה יותר מידי אם יש לכם הוכחות על הפסדים באי קניית דירה אחרת עגמת נפש וכו' יותר הייתי ממליץ לפנות לפן המשפטי ולא אין לי עו"ד להמליץ עליו בתחום אבל כדאי לחפש
  • 2 הצבעות
    4 פוסטים
    185 צפיות
    התותח זה אניה
    @אשר-רוזנבוים לא בטוח משום שאין שום דבר שדוחף אותם להאריך את התוקף ואם יש עליה בעליות הגיוס הבנק לא יאריך את התוקף
  • מגרשים בחירן

הועבר נדל"ן חירן מגרשים נדלן השקעות
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    328 צפיות
    מ
    אם זה משווק ע"י ברנדווין, אז יש להם שם טוב. בכל מקרה - התאמה אישית ללקוח זהו דבר קריטי. אחרת גם כשההשקעה עצמה היא בסדר - חוסר ההתאמה עלול לגרום להפסדים גדולים. מהיכרות בסיסית שלי עם החברה הנ"ל, כדאי מאוד לקחת יועץ חיצוני.