דילוג לתוכן

מישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?

הועבר שוק ההון והשקעות
1.2k 103 29.2k 99

נושאים מוצעים

• סקר: ההתנהלות של לוכדי הנוכלים.

תורני הונאות בסדנו מכרות זהב
    66
    2 הצבעות
    66 פוסטים
    915 צפיות
    מזומניםמ
    @אפ_על_פי_כן @אפ_על_פי_כן כתב בסקר: ההתנהלות של לוכדי הנוכלים.: אל תדאג- לא מרחם על הנוכלים. אני רק תמה- עלינו כציבור, לא על איצ'ה איך הגענו למצב שבו אם אדם שואל שאלות על ההתנהלות, בצורה עניינית ולא תוקפנית, הוא הופך לסדין אדום בעיני כמה מעריצים קנאיים? כזו 'אמונת חכמים' לוהטת כבר הרבה זמן לא ראיתי זו לא אמונת חכמים לוהטת (שחסרה לאלה ששואלים ורוטנים על מעריציו כביכול...) כי הרי יודעים אנו בבירור כמה רבנים שהוא מתייעץ והולך לאורם השאלה שצריכה להישאל בדיוק הפוך. איך יכול להיות שיש בציבור שלנו לאחר כל כך הרבה שנים של נפילות ונוכלויות אנשים שבאיצטלא של דורשי האמת כביכול לא מבינים איך יכולים ללכת אחריו בעצימת עיניים?(ואני לא מכוון את השאלה אליך חלילה ) סליחה שאני שואל אבל מכל המגיבים למיניהם, מישהו פעם עשה ונלחם עבור נוכלויות של הכלל? ואם כן הוא היה חשוף לתביעות דיבה? ואם כן זה היה תביעות של 5 מיליון ומעלה?
  • 5 הצבעות
    1 פוסטים
    671 צפיות
    יושב בגניםי
    אחר קריאת כל החומר שהיה מונח לפניך עד עתה כולל מכתב הרבנים שליט"א כמה הסיכוי שמכרה הזהב יהיה רווחי.
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    285 צפיות
    מתכנן פיננסימ
    @שואף-לדעת כתב בהאיום הסיני על הכלכלה הבינלאומית: כמה האיום הזה משמעותי?? בלי שבבים כל חברות הטכנלוגיה לא שוות הרבה, והכלכלה האמריקאית בכלל תכנס למיתון עמוק, אם המחסור הבסיסי בשבבים ימשך לאורך שנים, אני מעריך שהשפל הגדול יהיה מיתון קטן לעומת המיתון הזה.
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    138 צפיות
    שמיל שמילש
    אגב הוספת דמי ניהול מהפקדה בחלק השני מה שלא קיים בחלק הראשון באופן כללי לא כל המחשבונים מחשבים באותה צורה, יש צורות חישוב שונות עם שינויים קלים נוכחתי לראות את זה כבר כמה פעמים, דיברו על זה בשרשור אחר
  • 1 הצבעות
    31 פוסטים
    1k צפיות
    ל
    בעצם, זה בגלל שזה חשוף לדולר והשקל עלה...