דילוג לתוכן

מיי-גמל - השוואת מסלולי השקעה

הועבר פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
10 3 1.6k 2

נושאים מוצעים

• 12 הצבעות
    21 פוסטים
    598 צפיות
    ה
    @יוסף-מינצברג , תכלס' יש לבנקל 3 טענות, שאני לא כ"כ מבין אותם ולכן לא מצטט, אם אתה כן אשמח לקבל תשובה קונקרטית על כל אחת מהן. לא מתכוון להתריס, אני עצמי כבר עשיתי "משיאים", רק שעולים לי הרהורי כפירה קצת...
  • 6 הצבעות
    7 פוסטים
    154 צפיות
    ישראל גוטמןי
    @דוד-גולדברג תודה רבה, מעריך מאוד!!!
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    214 צפיות
    נחמן רוזנבלוםנ
    @יום-הדין עקרונית החיסכון לכל ילד שייך בצורה חוקית לילד שלך. מה זה אומר זה לא אומר הרבה, אבל אני מכיר חברה צעירים שהוציאו את הכסף ללא ידיעת ההורים בבחרותם. (אז האמת היא שהם הוציאו דובר על סכומים קטנים אבל זה תמיד יכול לקרות) ככה שכדי שהכסף הזה ישמר ולא יבוזבז על ידי אחד מילדיך אתה תצטרך לחנך את ילדך מגיל צעיר שהכסף הזה מיועד לחתונה או הדירה שלו וכו' או במקרה שח"ו קורה ויורד למישהו ילד מהדרך הכסף יהיה שייך מבחינה חוקית לילד שיוכל גם לבזבז אותו על דברים לא מידי מרנינים.
  • 4 הצבעות
    5 פוסטים
    373 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    @צמיחה בוודאי שזו אחת השאלות הקריטיות הראשונות. אני הוספתי נקודה שלא כ''כ ידועה
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    162 צפיות
    צ
    @הקול-השפוי יש הבדלים קטנים בין פנסיה לקרן השתלמות, לא יודע למה, אבל כך מופיע באתר. בפנסיה: במסלול S&P500 שיעור החשיפה אפקטיבית למניות 70.57% שיעור החשיפה אפקטיבית למט"ח 72.61% שיעור החשיפה אפקטיבית לחו"ל 67.35% לתשומת לב: יש למיטב דש מסלול שנקרא קימות שהוא S&P500 מגודר מט"ח שיעור החשיפה אפקטיבית למניות 68.34% שיעור החשיפה אפקטיבית למט"ח 3.36% שיעור החשיפה אפקטיבית לחו"ל 68.34% ודרך אגב: גם מסלול עוקב מדדי מניות של מיטב דש הוא מגודר מט"ח שיעור החשיפה אפקטיבית למניות 69.68% שיעור החשיפה אפקטיבית למט"ח 3.87% שיעור החשיפה אפקטיבית לחו"ל 65.82% במסלול הלכה שיעור החשיפה אפקטיבית למניות 45.22% שיעור החשיפה אפקטיבית למט"ח 16.03% שיעור החשיפה אפקטיבית לחו"ל 39.03% תוכל לראות את זה כאן https://www.meitav.co.il/provident_pension/pension_reports/ בקרן השתלמות: מסלול S&P500 שיעור החשיפה אפקטיבית למניות 99.5% שיעור החשיפה אפקטיבית למט"ח 99.5% שיעור החשיפה אפקטיבית לחו"ל 94.96% מסלול קימות שיעור החשיפה אפקטיבית למניות 97.74% שיעור החשיפה אפקטיבית למט"ח 4.8% שיעור החשיפה אפקטיבית לחו"ל 97.74% מסלול עוקב מדדי מניות שיעור החשיפה אפקטיבית למניות 97.91% שיעור החשיפה אפקטיבית למט"ח 5.44% שיעור החשיפה אפקטיבית לחו"ל 92.49% מסלול הלכה שיעור החשיפה אפקטיבית למניות 47.11% שיעור החשיפה אפקטיבית למט"ח 16.23% שיעור החשיפה אפקטיבית לחו"ל 39.19% תוכל לראות את זה כאן https://www.meitav.co.il/provident_pension/keren_hishtalmut_report/ אין לי מושג האם הנתונים שמופיעים באתר מעודכנים.