מישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?
-
שלום וברכה ובוקר טוב ל @דונלד
חבל שמצבך הוא שצריך לעשות לך שינוי השם...כמה טוב זה לבוא לפורום כנקי וצדיק ש"ראה מהצד" את כל הנכתב כאן והוטעה
גם אני כשקראתי את הפוסט הראשון שלך הוטעתי לחשוב שאתה ניטרלי
אבל כבר אז הרגשתי שהתנצלות כזאת אינה נובעת מצידקות יתר
וכצפוי לא עבר הרבה זמן עד שהראתה שאתה לא כ"כ ניטרלי כאן וכאן אז תודה לך.ואני מתנצל בפני כל הקוראים היקרים ע"ז שטעיתי והיה לי צד שכוונותיך טהורות.
ומשום מה מעניין שאני כן חושב שאני ניטרלי כי איני קשור לשום צד ולא מכיר את המקרה חוץ ממה שנכתב כאן,
ועדיין לא ראיתי כאן זלזול בכבוד המשקיע ושמועות שמתבררות ככזב. -
@משהמשה כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
@חלום-יעוף כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
ומשום מה מעניין שאני כן חושב שאני ניטרלי כי איני קשור לשום צד ולא מכיר את המקרה חוץ ממה שנכתב כאן,
מי שמכיר מכאן ומהקו של איצ'ה והוא מעריץ את איצ'ה הוא לא ניטרלי.
לא עליך אישית.ומי שסובל מתסמונת פובאיצ'ה הוא ודאי לא ניטרלי.
-
@ש.-כהן עזות וחוצפה להעמיד את הבינה המלאכותית מול גדולי הדיינים.
תתנצל כבר וזהו אפילו שאתה חסיד של איצ'המתנצל!
ועכשיו תענה לעניין.

-
@ש.-כהן עזות וחוצפה להעמיד את הבינה המלאכותית מול גדולי הדיינים.
תתנצל כבר וזהו אפילו שאתה חסיד של איצ'המתנצל!
ועכשיו תענה לעניין.

-
@הקול-השפוי כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
@משהמשה אתה מסכים לכתוב על מה הוויכוח כאן?
על כך שצריך להוקיע חבורת מפיונרים שלא מקבלת את פסק הדין של הרב הייזלר,
ובמקום להתנצל מתחילה לזלזל
על כך שאתה חי באטמוספרה אחרת ומבחינתך מעולם לא לכלכו כאן על איש צדיק וישר -
@פריפריאליסט אין לי שום כוונה להתווכח עם הבינה המלאכותית.
לא הבנתי אתה @ש.-כהן בניק אחר?עניתי כבר מזמן על הטענות הענייניות
וחוץ מזה הרב הייזלר לא מינה אותי עדיין לדוברו ואיני יודע מה דעתו מלבד המכתב שמונח לפנינו.התנצלתי בשמו זה ממש מעניין
תמשיך -
@חלום-יעוף כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
מי שמכיר מכאן ומהקו של איצ'ה והוא מעריץ את איצ'ה הוא לא ניטרלי.
לא עליך אישית.ומי שסובל מתסמונת פובאיצ'ה הוא ודאי לא ניטרלי.
-
אני לא יודע מה כולם כאן נבהלו מהתגובות של חברי הפורום למכתב הבי"ד כבר בימים הראשנים שהיה שמועה שהרב הייזלר נכנס לסיפור כאן בפורום היה כמה שטענו שבסתמא הפרום ימצא את הדרך איך לא להקשיב לזה אז במקום שאיצי'ה יגיב הם שלחו את קובי טורנהים ואת מיכה שולם שהם חברי הפורום למי שלא יודע
ולדעתי זה ממש מגוחך כי כל מה שהבי"ד כתבו "אלא שלעיני הגופים המתריעים עמד מידע חלקי בלבד", זה מדובר על אנשי הפרום אז הם ממשיכים אם המידע החלקי כך שזה לא רלונטי
זה ממש מראה לנו שלצערי הרב בסיפור הזה זה כבר מזמן עבר מגדר של שוחרי הצדק כלשונו של קובי טורנהים לאנשים שטיפסו על עץ גבוה וקשה להם לרדת -
אני לא יודע מה כולם כאן נבהלו מהתגובות של חברי הפורום למכתב הבי"ד כבר בימים הראשנים שהיה שמועה שהרב הייזלר נכנס לסיפור כאן בפורום היה כמה שטענו שבסתמא הפרום ימצא את הדרך איך לא להקשיב לזה אז במקום שאיצי'ה יגיב הם שלחו את קובי טורנהים ואת מיכה שולם שהם חברי הפורום למי שלא יודע
ולדעתי זה ממש מגוחך כי כל מה שהבי"ד כתבו "אלא שלעיני הגופים המתריעים עמד מידע חלקי בלבד", זה מדובר על אנשי הפרום אז הם ממשיכים אם המידע החלקי כך שזה לא רלונטי
זה ממש מראה לנו שלצערי הרב בסיפור הזה זה כבר מזמן עבר מגדר של שוחרי הצדק כלשונו של קובי טורנהים לאנשים שטיפסו על עץ גבוה וקשה להם לרדת -
@זושא.
המטפסים זה מי שעדיין ממשיכים להאמין (או שהם המגייסים או קרוביהם) בדמיונות ולספר לכולם כמה הכל וורוד -
@כתלמיד יש כזה מושג שנקרא פסק בית דין שאחריו אסור לערער, אין לך מושג איזה גיהנום אפשר לקבל על זלזול בבית דין.
שמת לב שלא ענית לו כדרכך
-
עזות וחוצפה להעמיד את הבינה המלאכותית מול גדולי הדיינים.
הוא רק רצה להסביר את הרבנים האחרים.
ומהקו של איצ'ה
לא שומע את הקו של איצ'ה.
והוא מעריץ את איצ'ה
לא מעריץ אלא חושב שהוא בכלל ה"עוסקים בצרכי ציבור באמונה" כפשוטו ממש,
ויה"ר שהקב"ה ישלם שכרם ויסיר מהם כל מחלה וירפא לכל גופם ויסלח לכל עוונם וישלח ברכה והצלחה בכל מעשה ידיהם ונאמר אמן.
הוא לא ניטרלי.
מי שכבר כתב כ"כ הרבה גם אם הוא ירצה הוא כבר לא ניטרלי...