מישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?
-
@משהמשה כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
@פריפריאליסט אין לי שום כוונה להתווכח עם הבינה המלאכותית.
לא הבנתי אתה @ש.-כהן בניק אחר?עניתי כבר מזמן על הטענות הענייניות
וחוץ מזה הרב הייזלר לא מינה אותי עדיין לדוברו ואיני יודע מה דעתו מלבד המכתב שמונח לפנינו.התנצלתי בשמו זה ממש מעניין
תמשיך -
@חלום-יעוף כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
ומשום מה מעניין שאני כן חושב שאני ניטרלי כי איני קשור לשום צד ולא מכיר את המקרה חוץ ממה שנכתב כאן,
מי שמכיר מכאן ומהקו של איצ'ה והוא מעריץ את איצ'ה הוא לא ניטרלי.
לא עליך אישית.ומי שסובל מתסמונת פובאיצ'ה הוא ודאי לא ניטרלי.
-
אני לא יודע מה כולם כאן נבהלו מהתגובות של חברי הפורום למכתב הבי"ד כבר בימים הראשנים שהיה שמועה שהרב הייזלר נכנס לסיפור כאן בפורום היה כמה שטענו שבסתמא הפרום ימצא את הדרך איך לא להקשיב לזה אז במקום שאיצי'ה יגיב הם שלחו את קובי טורנהים ואת מיכה שולם שהם חברי הפורום למי שלא יודע
ולדעתי זה ממש מגוחך כי כל מה שהבי"ד כתבו "אלא שלעיני הגופים המתריעים עמד מידע חלקי בלבד", זה מדובר על אנשי הפרום אז הם ממשיכים אם המידע החלקי כך שזה לא רלונטי
זה ממש מראה לנו שלצערי הרב בסיפור הזה זה כבר מזמן עבר מגדר של שוחרי הצדק כלשונו של קובי טורנהים לאנשים שטיפסו על עץ גבוה וקשה להם לרדת -
אני לא יודע מה כולם כאן נבהלו מהתגובות של חברי הפורום למכתב הבי"ד כבר בימים הראשנים שהיה שמועה שהרב הייזלר נכנס לסיפור כאן בפורום היה כמה שטענו שבסתמא הפרום ימצא את הדרך איך לא להקשיב לזה אז במקום שאיצי'ה יגיב הם שלחו את קובי טורנהים ואת מיכה שולם שהם חברי הפורום למי שלא יודע
ולדעתי זה ממש מגוחך כי כל מה שהבי"ד כתבו "אלא שלעיני הגופים המתריעים עמד מידע חלקי בלבד", זה מדובר על אנשי הפרום אז הם ממשיכים אם המידע החלקי כך שזה לא רלונטי
זה ממש מראה לנו שלצערי הרב בסיפור הזה זה כבר מזמן עבר מגדר של שוחרי הצדק כלשונו של קובי טורנהים לאנשים שטיפסו על עץ גבוה וקשה להם לרדת -
@זושא.
המטפסים זה מי שעדיין ממשיכים להאמין (או שהם המגייסים או קרוביהם) בדמיונות ולספר לכולם כמה הכל וורוד -
@כתלמיד יש כזה מושג שנקרא פסק בית דין שאחריו אסור לערער, אין לך מושג איזה גיהנום אפשר לקבל על זלזול בבית דין.
שמת לב שלא ענית לו כדרכך
-
עזות וחוצפה להעמיד את הבינה המלאכותית מול גדולי הדיינים.
הוא רק רצה להסביר את הרבנים האחרים.
ומהקו של איצ'ה
לא שומע את הקו של איצ'ה.
והוא מעריץ את איצ'ה
לא מעריץ אלא חושב שהוא בכלל ה"עוסקים בצרכי ציבור באמונה" כפשוטו ממש,
ויה"ר שהקב"ה ישלם שכרם ויסיר מהם כל מחלה וירפא לכל גופם ויסלח לכל עוונם וישלח ברכה והצלחה בכל מעשה ידיהם ונאמר אמן.
הוא לא ניטרלי.
מי שכבר כתב כ"כ הרבה גם אם הוא ירצה הוא כבר לא ניטרלי...
-
עזות וחוצפה להעמיד את הבינה המלאכותית מול גדולי הדיינים.
הוא רק רצה להסביר את הרבנים האחרים.
ומהקו של איצ'ה
לא שומע את הקו של איצ'ה.
והוא מעריץ את איצ'ה
לא מעריץ אלא חושב שהוא בכלל ה"עוסקים בצרכי ציבור באמונה" כפשוטו ממש,
ויה"ר שהקב"ה ישלם שכרם ויסיר מהם כל מחלה וירפא לכל גופם ויסלח לכל עוונם וישלח ברכה והצלחה בכל מעשה ידיהם ונאמר אמן.
הוא לא ניטרלי.
מי שכבר כתב כ"כ הרבה גם אם הוא ירצה הוא כבר לא ניטרלי...
-
@בבציק כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
@משקיע-זהיר-מידי כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
@פייביש @מתבגר-מבולבל @פאשט-ע-איד וכל שאר חברי תת הפורום לעניין המכרות בתיופיה היושב בתוך פורום בנקל.
הוויכוח כאן לאורך כל הדרך לא היה האם הבן אדם נוכל או לאת וגם לא האם הרב שעמד מאחוריו כן צודק או לא צודק או כל דיון אחר לגופו של אדם (למרות שהיה כאלה שניסו לגרור את זה לשם כל הזמן בעיקר מצד תומכי המיזם בעלי המידע הפנימי המוצק שניתן להם באופן אישי לאורך כל הדרך). כך שאין כאן שום מקום להתנצל על זה.
היה מישהו אחד שציטט מדה מרקר בשם הרשות לניירות ערך שהיה פה תשלום ממשקיעים חדשים לישנים והשווה את המציאות הזו למיידוף
אבל בלי לקבל את עצם הקביעה הזו כוודאית. דווקא @נחומי שתמך במיזם טען שכל השקעה מתחילה ככה אבל בזה הסתיימה ההשוואה הזו. כך שגם על הרכיב של מיידוף לא מצאתי מקום להתנצלות.@איצ-ה-דז-אלובסקי גם כאן וגם בקו המידע הצהיר השכם והערב שהאיש הגיע ממניעים ישרים לכאורה ואיננו נוכל כך שגם לגביו אני לא רואה מקום שהוא אמור להתנצל לגבי עצם האדם.
הוויכוח שכן היה פה לאורך כל הדרך היה, האם מדובר בהשקעה שמתאימה לאברך כולל ממוצע, והאם מדובר בהשקעה בטוחה עם תשואה מובטחת או אפילו קרן מובטחת לגבי הנושא הזה המכתב ברור מאד לגבי העבר ההווה והעתיד, כך שמי שאולי אמור להתנצל זה אלה שהשתלחו באיצ'ה על הקהילה שאליה הוא משתייך צבע הגרביים שלו ולגבי מה דעתו בענין חוק הגיוס במקום להגיב לגופם של טענותיו (אנחנו גם מחכים למכתב של הרב הייזלר שיראה באמת כמה הם טעו כשהם יצאו נגד המיזם הרי ברור שלא התכוונו למכתב שצורף פה).
על כל פנים הצלחה רבה לכולכם בהמשך הדרך, הנסיון מוכיח שהניקים התורנים לתמיכה בהשקעות מצליחות נכנסים לתרדמת ארוכה ברגע שהעסק מתפוצץ, נעלם, מושתק על ידי תביעות הפחדה או שאגף גיוס משאבים חדשים נסגר בהוראת הרבנים.
נהיר. וחד. כל הכבוד

מצ"ב תשובה של איצ'ה למתעניין בפורום פרוג
ג -
@משהמשה
יש מושג שנקרא לאבד ממונם של ישראל והוא בכלל דיני נפשות
יש מושג שנקרא דיון עניני ואף אחד לא זלזל בשום בי"ד
יש מושג שנקרא דמגוגיה .זה נחשב פסק ?ו א"כ על סמך מה משכנו מיטות של אברכים
עם גיהנם אני משאיר לאחרים להתעסק .הפסקתי לחלק אותו -
@כתלמיד אף אחד לא מנסה לשכנע עצניקים ומי שמתווכח איתם עושה את זה רק לשעשוע.
כי אין לזה שום תכלית, חשבתי שאתה כותב מתמימות או מרצינות או מחסידות מוגזמת
אבל אחרי שאתה כותב על ב"ד כמו שעצניקים כותבים על רבנים אין לי עניין לשכנע אותך כלל.את כולנו אין לך עניין לשכנע, תעשה טובה ותפסיק,
לא, אל תכתוב לי לא לקרא כי אתה מוריד את רמת הפורום.