דילוג לתוכן

איזה מספר קרן של s&p 500 כשרה הכי מומלצת לקנייה

שוק ההון והשקעות
6 4 45 4
  • איזה מספר קרן של s&p 500 כשרה הכי מומלצת לקניה, מכל הבחינות
    ודאי שלטווח הארוך עדיף קרן אירית,
    אבל איזה מספר קרן?
    והאם עדיף קרן סל או קרן נאמנות?

• איזה מספר קרן של s&p 500 כשרה הכי מומלצת לקניה, מכל הבחינות
    ודאי שלטווח הארוך עדיף קרן אירית,
    אבל איזה מספר קרן?
    והאם עדיף קרן סל או קרן נאמנות?

@המומחה עדיף כשירה...
    אני מכיר - 1183441 - צוברת - תשואה כהלכה.
    1159250 - נראה לי מחלקת - בד"ץ.

• אבל למה להיות בקרן מחלקת חבל הכסף לא מושקע בחזרה

• @המומחה עדיף כשירה...
    אני מכיר - 1183441 - צוברת - תשואה כהלכה.
    1159250 - נראה לי מחלקת - בד"ץ.

@מחשב-מסלול-מחדש
    למה לא את זה
    5124482
    היא גם כן צוברת, אמנם לא אירית.
    וזה קרן נאמנות.
    מה שאתה הבאת 1183441 - צוברת - תשואה כהלכה.
    זה קרן סל.
    למה החלטת שעדיף קרן סל ולא קרן נאמנות? אשמח להחכים.
    ואגב שתדע שבדרך כלל אם הקידומת מספר 1 זה קרן סל, ואם הקידומת מספר 5 זה קרן נאמנות.

נ.ב.
    אר הון הביא את מה שאתה הבאת, ויש שם עוד כמה.
    85561304-ebb2-4cdf-824d-fe2ee7f3a9a8-image.png

• קודם כל תודה על מה שכתבת שבדרך כלל קידומת 1 זה קרן סל וקידומת 5 זה קרן נאמנות
    איפה רואים את הרשימה הזו של רהון אם אפשר קישור? והאם יש שם את כל הקרנות שהוא מביא ברשימה של הקרנות הכשרות?

• @מחשב-מסלול-מחדש
    למה לא את זה
    5124482
    היא גם כן צוברת, אמנם לא אירית.
    וזה קרן נאמנות.
    מה שאתה הבאת 1183441 - צוברת - תשואה כהלכה.
    זה קרן סל.
    למה החלטת שעדיף קרן סל ולא קרן נאמנות? אשמח להחכים.
    ואגב שתדע שבדרך כלל אם הקידומת מספר 1 זה קרן סל, ואם הקידומת מספר 5 זה קרן נאמנות.

נ.ב.
    אר הון הביא את מה שאתה הבאת, ויש שם עוד כמה.
    85561304-ebb2-4cdf-824d-fe2ee7f3a9a8-image.png

@המומחה כתבתי מהזיכרון לא חיפשתי.
    ברור שיש יותר מזה.
    ואני גם לא בטוח בכלל ש1159250 מחלקת.

לגבי עדיפות בין קרן סל לנאמנות, נראה לי שההבדל הא בעיקר במיסוי, יש קרן נאמנות אירית שנסחרת בישראל?

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    2 פוסטים
    25 צפיות
    צ
    @מישהו1 13887 זה המספר של מסלול עוקב מדד Sַ&P500 של מנורה בפנסיה, בכשרות בד"ץ העד"ח
  • 2 הצבעות
    7 פוסטים
    176 צפיות
    תכנון נכוןת
    הדרך הנכונה היא להפקיד בהוראת קבע, ולא לנסות לתזמן לא את השוק ולא את הדולר, העליות הגדולות ביותר בשוק לא קרו לא לפני משבר ולא אחרי, הם קרו באמצע!! מצרף מצגת שעשיתי על הדולר/שקל pdf24_converted.pdf
  • עוקב מדדי מניות או S&P500

שוק ההון והשקעות עוקב מדדי מניות
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    133 צפיות
    כרמיאליכ
    @אנונימי2 ראה כאן
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    192 צפיות
    צ
    @רואה-את-הנולד א. נכון, הכשרות של גלאט הון היא רק על מסלול הלכה. ב. לאחר 3 שנים אפשר למשוך לצורך השתלמות, ולאחר 6 שנים אפשר למשוך לכל מטרה. ג. לא מומלץ למשוך. ד. כדאי לשקול לעבור לקרן השתלמות רגילה שיש בה מסלולים מניות עם הכשר. בטווח הארוך מסלול מניות אמור להביא תשואה הרבה יותר גבוהה גם אם משלמים יותר דמי ניהול.
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    162 צפיות
    ס
    @רואה-את-הנולד שעות המסחר בבורסה בארה"ב שלב המסחר המוקדם PRE MARKET 11:00 – 16:30 שלב המסחר הרגיל / הרציף – 16:30 – 23:00 שלב המסחר המאוחר AFTER MARKET – 23:00 – 03:00 PRE – MARKET – שלב המסחר המקדים שלב זה מתחיל כבר בשעות הלילה המאוחרות בארה”ב (שעות הצהריים המוקדמות בישראל) ומאפשר להכניס הוראות, ולבצע עסקאות עוד לפני פתיחת המסחר הרגיל. REGULAR TRADE HOURS – שלב המסחר הרגיל/הרציף זהו שלב המסחר בו מרוכז הרוב הגדול של נפח המסחר. שלב זה מתנהל בשעות 23:00- 16:30 שעון ישראל. AFTER MARKET – שלב המסחר המאוחר שלב זה מאפשר מסחר בשוק האמריקאי עד לשעת הלילה המאוחרות (שעון ישראל) ומתנהל באותו אופן כמו השלב המקדים. שלב הטרום מסחר והמסחר המאוחר מוגבלים ביחס לשעות המסחר הרגיל, בנפח המסחר, במכשירים הפיננסים בהם ניתן לסחור ובסיכויים למפגש קונה-מוכר כדי לייצר עסקה. הוראות ניתן להעביר דרך ברוקר שמנתב את ההוראות דרך עושי שוק או דרך ECN – רשתות מסחר ממחושבות המאפשרות מפגש בין קונים למוכרים מחוץ לבורסות הרשמיות. בשלבי המסחר המוקדם/מאוחר ההוראות מנותבות רק דרך ECN. הבהרות חשובות: **השעות הן לפי שעון ישראל **שעות הפעילות של מערכות המסחר בפועל, בשלבי המסחר המוקדם והמאוחר עשויות להיות שונות ממה שצוין, יש להתעדכן מול דסק מסחר חו"ל. **במעברי שעון חורף וקיץ קיים הפרש של כשבועיים בין ישראל וארה"ב, לפיכך, בתקופה זו שעות תחילה וסיום של המסחר לפי שעון ישראל משתנה לשעה אחת אחורה.