דילוג לתוכן

איזה מספר קרן של s&p 500 כשרה הכי מומלצת לקנייה

שוק ההון והשקעות
10 5 285 5

נושאים מוצעים

• האם העליה של השקל קבועה?

שוק ההון והשקעות דולר
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    94 צפיות
    איציק התותחא
    מה שכן דולר ברמה של 3 שקלים הוא "אור ירוק" חזק מאוד לבנק ישראל להתחיל בסדרה של הורדות ריבית
  • 1 הצבעות
    35 פוסטים
    650 צפיות
    ר
    @הקול-השפוי כוונתי שכל אחד שנכנס לשוק ההון גם בצורה פאסיבית צריך לדעת ולהבין שתרחיש של ירידה של 40 אחוז הוא ריאלי ועל דעת כן הוא מכניס שזה לא מעניין אותו בגלל שהו משקיע לטווח הארוך הנתונים שהוא הביא מאד מחדדים את הריאליות שזה ירד כשאדם נכנס על דעת כן שהוא מבין זה יכול לקרות אצלו הוא לא יבהל מירידה
  • 6 הצבעות
    4 פוסטים
    128 צפיות
    איציק התותחא
    מעלות הקרן 1185164 – Invesco MSCI World UCITS ETF Acc הקרן נסחרת בשקלים, ולכן במס רווחי הון מנכים את האינפלציה מהרווח משלמים מס רק על התשואה הריאלית. בזכות שהיא קרן אירית (UCITS Ireland) + מנגנון הצבירה (Accumulating), הדיבידנדים חוזרים ומשקיעים אוטומטית בתוך הקרן. זה נותן שני יתרונות: מס של 15% בלבד על דיבידנדים אמריקאיים (במקום 30%) + דחיית המס הישראלי של 25% על דיבידנדים.
  • מה עדיף עכשיו ת"א 125 S&P 500 ?

שוק ההון והשקעות
    19
    0 הצבעות
    19 פוסטים
    508 צפיות
    ד
    @מחשב-מסלול-מחדש . זו בדיוק הנקודה שאני חושב שלא . אני חושב שגם פאסיבי יכול לשלב בתיק ההשקעות שלו נאסדק . כמובן שאני לא ממליץ , ולא רק בגלל שאסור אלא כי זה דבר שהוא נורא שונה בין אנשים ובמיוחד ההשקעה בנאסדק.
  • 3 הצבעות
    19 פוסטים
    1k צפיות
    שמש מרפאש
    @בן-עליה כתב בלא להשבר בירידות!!!: ראיתי במספר מאמרים שכן ממליצים על קרנות מגודרות כמדומני בסולידית ובחתול פיננסי 0 ב בן עליה ראיתי במספר מאמרים שכן ממליצים על קרנות מגודרות כמדומני בסולידית ובחתול פיננסי לא מאמין שהסולידית המליצה לגדר. בכל אופן אין לזה שום הגיון.