דילוג לתוכן

מחפש את הספר בסיס הביטקוין......

שוק ההון והשקעות
5 3 39 3

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    7 פוסטים
    117 צפיות
    ד
    @החושב זה בדיוק מה שכתבתי שאילון מאסק טוען שלא יהיה בסיס לכסף
  • 9 הצבעות
    16 פוסטים
    557 צפיות
    ה
    @חיים-חי לא ניכנס למספרים ולא מה אני עושה באישי, אבל בעיני האסטרטגיה הנכונה למי שרוצה להישאר שקוע בתורתו ולא בנוי לכאבי ראש יותר מתוחכמים, הדרך היא לקחת הלוואה של כמה מאות אלפים בפריסה ארוכה של משכנתא להשקיע בשוק ההון דרך מסחר עצמאי השתלמות וקופות גמל על שם שני הבני זוג ובחתונות הילדים להלואות על חשבון הפנסיה והקופות הנל להחזיק קצת את ההלוואות בבלון או גרייס ולצבור עוד הון, ואז קצת לפרוע קצת להוציא וכן על זה הדרך כמובן כל אחד צריך לדייק את זה לפי היכולות שלו והסכום שלו וכן מספר הילדים בנים ובנות וכדומה בניתי כמה תוכניות כאלה למשפחה ונראה לי שזה ילך טוב בעזרת השם. בהשוואה למה שהם מציעים זה מאד מגביל אותך ומסרבל את מיקסום האפשרוית וכמובן יעלה לך הרבה יותר בהפקדות או החזר כל חודש.
  • 1 הצבעות
    48 פוסטים
    554 צפיות
    ב
    @שמש-מרפא כתב באיך לפרוס את העוגה: חלוקת נכסים בתיק ההשקעות: @שואף-ליותר כתב באיך לפרוס את העוגה: חלוקת נכסים בתיק ההשקעות: אני מתייחס רק למסחר עצמאי [image: 1768165401981-e189ee8b-a9f4-4b5f-b239-c30459d8c258-image.png] אגב, התשואה בשנה החולפת מתיק זה [שהתגבש לו במהלך כל השנה] 8.91 שים לב ש/יש לך הרבה כפילויות ובלגן שם. לא מבין גדול אבל יתכן שכפילויות זהטוב סוג של מכירה בשכבות
  • 4 הצבעות
    65 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    @המוצלח כתב בקורסים של הרב לבקוביץ מתשואה כהלכה, שווה את העלות?: מישהו שהיה בקורס טען בקו אור עולם שהקורס לא הוסיף לו כלום וגם אני חושב ככה שמי שאוהב את התחום ובגלל זה קרא על הנושא המון יודע אפילו ברמה גבוהה יותר מהמנטורים שם אפשר דרך ספרים שיש בכל ספריה עירונית ממוצעת וכן באתרים כגון אינסיידרס https://www.insiders.co.il/ להבין מלא בהשקעות פסיביות אקטיביות ומסחר כולל קריאת דוחות כספיים של חברות כמובן שמי שרוצה רק לדעת מה לעשות וכן למישהו שידחוף אותו לעשות שיירשם לקורס שימו לב שאינסיידרס מדבר בעיקר על מסחר ויש להיזהר בזה מבלי לחלוק על עצם הדברים שאין לי מושג כי לא השתתפתי בקורס (מהתלבטות האם יש להם מה להוסיף לי) עדיין חשוב להבהיר שיש כאילו המתלהבים ממרצים ואתרים עם המון ידע על ניתוח טכני ופונדמנטלי עם המון מילים מפציצות סווינג נוסטרו ועוד ים של אסטרטגיות 'מוכחות' לרווח במסחר וכו ואחכ שישאלו עז למומחים הידועים בתחום שלא ידעו כי פשוט דוגלים בהשקעה פאסיבית, הם יחשבו שה'מומחים' האחרים שמים אותם בכיס
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    148 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @רואה-את-הנולד בכלל בכלל לא. יש ועדה מוניטרית שמורכבת מהרבה כלכלנים וכד' שיושבים על זה כשבועיים קודם מועד ההחלטה ודנים עד שמגיעים להחלטה, וגם כשההחלטה היא להשאיר ללא שינוי גם אז זה רק לאחר דיונים של כשבועיים שאז הגיעו להחלטה להשאיר ללא שינוי.