דילוג לתוכן

"תפארת" פרויקט מגורים חדש על ידי ישיבת עטרת שלמה

נדל"ן ומשכנתאות
70 28 15.4k 26

נושאים מוצעים

• עצות להשכרת דירה

נדל"ן ומשכנתאות שכירות דירות להשכרה
    23
    1 הצבעות
    23 פוסטים
    217 צפיות
    אבי ר.א
    ומהניסיון שלי: פעם קיבלתי שיקים מחשבון קודם של השוכר... ולא מחייב בכלל הנושא של היכן עובדים וכמה מרווחים, כיון שהאברכים משלמים הכי טוב, הכל תלוי במוסר תשלומים, שאת זה ניתן לראות בדו"ח נתוני אשראי. חושב שחשוב להחתים ערבים וכנ"ל. וכן לדעתי כדאי לקחת ביטוח שכירות יחסית זה לא עולה הרבה כסף, והם גם בודקים קודם את השוכר בכל מה שצריך כדי לאשר אותו, כך שאם לא נעים לך לבקש ממנו עו"ש וכד' אתה פשוט יכול לומר לו אני לא לוקח סיכונים לכן אני תמיד עושה ביטוח והחברת ביטוח צריכה לברר כמה פרטים, וגם כאן ניתן לראות לפי התשובה שלו מה הוא. אם אין ריהוט לא חושב שכדאי להשקיע את זה א. בגלל הבלאי, ב. כשהשוכר מביא ריהוט הוא לא יצא מהדירה כ"כ מהר וודאי שלא בתוך זמן השכירות.
  • מידע על חברת פוואר גרופ

נדל"ן ומשכנתאות נדלן
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    334 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    @user_5782 אנחנו משתדלים לחזור לכל פניה, אם לא חזרנו אליכם אשמח שתרשמו לי שאבדוק מה התקלה. תודה רבה!
  • מכיר מולי פשדמינסקי ?

נדל"ן ומשכנתאות נדלן
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    247 צפיות
    מ
    מכיר אותו עושה עבודת עומק מדהימה! מסור בלו"נ ללקוחות!! לדאבון לב, הרבה מהעיסוק שלו הוא במשא ומתן מול יזמים בנוגע לקנסות על ביטול עסקאות 90\10 וכדו'..
  • ו.... פעם שלישית

נדל"ן ומשכנתאות משכנתאות
    14
    2 הצבעות
    14 פוסטים
    477 צפיות
    דוד משה 1ד
    @יחיאל-ח כתב: לפי התורה אסור להלוות בריבית אני לא מלווה אני לוקח שותף את הבנק ויש תמהיל לפי מה אני צריך להוריד מהשותפות שלנו .....
  • 4 הצבעות
    10 פוסטים
    3k צפיות
    פשוט יהודיפ
    @רואה-את-הנולד כוונתך לזה https://www.youtube.com/watch?v=XqOCEAoXT-8&t=2s