הפורום לאנשים או לבוטים?
-
יש לי כמה מחשבות בענין אך כרגע אין לי זמם לכתוב אותם,
ואני לא רוצה להעזר בAI,
אך בכל אופן נפתח בשאלה בשביל מה אנשים מביעים דעות כיום
למה לא לבדוק את נכונות דבריך בAI?@יושב-בגנים כי בינתיים להסתמך רק עליו זה כמו לראות רק את תשואות העבר.
-
@יושב-בגנים כי הAI מלא פעמים לא אומר נכון, וודאי לא בתחזיות, ויש לו טעויות כל הזמן שאי אפשר להסתמך על זה, אלא רק עם מי שמבין או עבר את זה
-
לצערינו גם בני אנוש מלא פעמים אומרים לא נכון
אבל אם יש לך קיבוץ בעלי מקצוע או סתם מבינים שמגיבים אז זה יותר אמין
-
אני חושב שהפתרון הוא שיהיה כלל בפורם שאם נכתב ע"י AI חייבים לציין זאת.
לדעתי הסיבה הפסיכולוגית שאנשים עושים כך היא לקבל תהילה כביכול הם חכמים.
ואם מציינים שזה AI גם התהילה יורדת וגם היחס לנכתב מצד משתתפי הפורום הוא בהתאם.
( אפשר גם להרחיק לכת שמי שפרסם מהAI ולא כתב את בעל השמועה יורחק מהפורם
רק אני לא יודע אם אפשר לקבוע מסמרות בענין .)
וכל האומר דבר בשם אומרו וכ"ו. -
@יושב-בגנים הכוונה שבדרך כלל הוא אוסף נתונים ומעבד אותם על סמך המידע שהוא אסף זה לא בינה אמיתית (אם כי ודאי שהוא אמור לדעת יותר מכולם) ולכן בשלב זה זה לקחת מידע ולבסס עליו דבר ולא יצירה חדשה בדומה לאחד שלוקח נתוני עבר ומשליך שכך יהיה.
-
אני חושב שהפתרון הוא שיהיה כלל בפורם שאם נכתב ע"י AI חייבים לציין זאת.
לדעתי הסיבה הפסיכולוגית שאנשים עושים כך היא לקבל תהילה כביכול הם חכמים.
ואם מציינים שזה AI גם התהילה יורדת וגם היחס לנכתב מצד משתתפי הפורום הוא בהתאם.
( אפשר גם להרחיק לכת שמי שפרסם מהAI ולא כתב את בעל השמועה יורחק מהפורם
רק אני לא יודע אם אפשר לקבוע מסמרות בענין .)
וכל האומר דבר בשם אומרו וכ"ו. -
-
-
לחייב כאמור אי אפשר ולזהות גם לא תמיד אפשר,
בכך אופן כיושרה של אנשים הייתי מצפה שיכתבו זאת,
הייתי מציע יותר מכך שיכתבו איזה הוראה הם נתנו לבינה שמכח זה נולדה התשובה. -
@יושב-בגנים הכוונה שבדרך כלל הוא אוסף נתונים ומעבד אותם על סמך המידע שהוא אסף זה לא בינה אמיתית (אם כי ודאי שהוא אמור לדעת יותר מכולם) ולכן בשלב זה זה לקחת מידע ולבסס עליו דבר ולא יצירה חדשה בדומה לאחד שלוקח נתוני עבר ומשליך שכך יהיה.
@השומר
א. לפי הנראה לא ירחק היום שתתקשה להבחין בין בינה אמיתית כהגדרתך לבינה מלאכותית,
ב. הוא באמת לא יכול לצפות עתיד אך הוא יכול לדעת מה אנשים רבים וחכמים צופים לעתיד
ג. המון אנשים מפרסמים דעות שוגעות לעובדות שנוגעות לעבר, ובזה שאלתי מדוע לא לבדוק זאת קודם בבינה. ואם הם לא עשו זאת זכותו של המגיב להיות זה שיעשה זאת רק חשוב שיציין מה הוא שאל את הבינה כפי שכתבתי בהודעה קודמת.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות