דילוג לתוכן

לא הבנתי איך עובד עוקב מדדי מניות של מיטב???

שוק ההון והשקעות
2 2 10 2

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    4 פוסטים
    137 צפיות
    ב
    אני סוחר בפסגות ובאלטשולר אני נהנה יותר מאלטשולר יש מעלות וחסרונות בכל אחד מהם א. עמלות קניה ומכירה ב. מרווח המרה למט"ח ג. מי שסוחר אקטיבי בפסגות יש ספר פקודות ג.נ בשניהם יש לי קישור ואם תחליט להצטרף לאלטשולר אשמח שתעשה זאת דרכי בחתימה
  • 7 הצבעות
    2 פוסטים
    111 צפיות
    שמעון יוחאי חסןש
    להצטרפות לפורום הפיננסי ניתן לשוח הודעה ל khny887@gmail.com
  • 1 הצבעות
    35 פוסטים
    2k צפיות
    abaye123A
    @חושב-שאני-גאון אני לא רואה סיבה הגיונית להעדיף חברה ישראלית ע"פ חברה אמריקאית כמו קראקן וכו' - פערי העמלות הם 70%-80% לפחות לרעת החברות הישראליות.. (בקראקן ספציפית ניתן לעשות מינו פרו במחיר של כ20 ש"ח לחודש, אני עושה מינוי כל פעם שאני מבצע רכישות גדולות ומבטל אותו לאחמ"כ) כמובן שאני מדבר על עמלות של הבורסה ולא על תשלומי הגז של הרשת הבעיה היחידה עם חברות חיצוניות שקשה למשוך את זה לבנק אח"כ אבל יש על זה דיונים לאחרונה, ואני מאמין שעד שהחברים פה יעשו רווחים משמעותיים כאלו הענין כבר יסודר..
  • 0 הצבעות
    22 פוסטים
    924 צפיות
    רחל עומסיר
    וזה של חברת מגדל [image: 1750266541843-63fdd58d-aa60-43e8-b0eb-3305b8beedc7-image.png]
  • מסחר יומי - למה זה לא משתלם ?

הועבר מסחר עצמאי מסחר יומי מניות
    51
    4 הצבעות
    51 פוסטים
    2k צפיות
    שמש מרפאש
    @משקיע-טכני said: @שמש-מרפא אני מדבר על טווח של שנה, לא משהו חד פעמי. אין ספק שרוב המשקיעים לא מצליחים בזה בגלל שמדובר במשמעת עצמית שמאד קשה לעמוד בה. גם משקיעים מנוסים מרוויחים רק 60% מהטריידים שלהם בממוצע. אני מכיר את הנתונים שמעריצי וורן באפט אוהבים לנפנף בהם. (אגב וורן באפט, הוא לא קנה כלום כבר תקופה ארוכה מאד 'בגלל שהשוק יקר'. בזמן הזה משקיעים אחרים הכפילו את הכסף שלהם...) אני מסכים שלרוב המשקיעים מסחר יומי לא מתאים ואפילו מסוכן מאד, אבל אני מתחיל להבין איך יש משקיעים שכן מרוויחים. חיזוי העתיד הוא ממש לא קל, אבל יש הבדל בין הימור סתמי לבין ניתוח נתונים שהוכחו מבחינה סטטיסטית לאורך שנים. קשה מאד להצליח ב'כמה דקות ביום'. אבל מי שמחפש מניות לטווח בינוני/ארוך וצובר קצת נסיון לא צריך להתעדכן בכל יום ובהחלט יכול להשקיע בזה שעות בודדות בכל שבוע ועדיין לנצח את המדדים. שנה לעניין זה זה בהחלט "חד פעמי". אין נתונים שהוכחו מבחינה סטטיסטית כמסוגלים להקנות יתרון מובהק, והדינמיקה של המסחר הזה מובילה בדרך הבטוחה להפסד. זו הסטטיסטיקה האמיתית כאן. כל השאר זה אותו יצרישן של רצון לגרוף הון קל. חיזוי העתיד הוא לא כלי לא קל אלא כמעט בלתי אפשרי (למה כמעט? כי יש מליארדר שהצליח לפענח את הנוסחה בעזרת סוללה עצומה של מתטיקאים, אבל הוא לא רץ למכור קורסים אלא השאיר את הנוסחה לעצמו). מי שחושב שיש לו את כדור הבדולח, הוא עלול להתפוצץ לו בפרצוף. אין רחמים בדברים האלה. וורן באפט לא נמנע מלקנות כי השוקיקר, זו טעות נפוצה. הוא לא קונה כי אין מספיק חברות שעונות לאסטרטגיה שלו ברגע זה.