דילוג לתוכן

כך תעבירו כסף בצורה הכי קלה- השיטה החרדית

כלכלת המשפחה
13 6 620 6

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    3 פוסטים
    64 צפיות
    הקול השפויה
    @השומר said: @הקול-השפוי דווקא יתכן הפוך שמוגבל זה טריק שיווקי ליצור רושם שזה שווה, ומעל סכום יתכן כמוך אבל בסופו של דבר אם אתה משלם יותר בסכום הראשוני אז מה הרווחת? מוגבל זה כשחלק מוגבל וחלק לא מנסיון שלי (בעיקר מחסני השוק) זה המבצעים המשמעותיים אני מדבר כשממלא התכוונת לקנות בסכום
  • דיסקונט מביאים כסף על העו"ש

כלכלת המשפחה בנקים
    15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    493 צפיות
    אבי ר.א
    @יעקב-בן-אשר כתב בדיסקונט מביאים כסף על העו"ש: המענק מיועד עבור כל ילד שנולד החל מה7 באוקטובר 23 ועד סוף שנת 2025 לבעלי חשבון במזרחי ולמצטרפים חדשים מצטרפים חדשים יכולים לקבל גם על ילד שנולד לפני שהצטרפו? @יעקב-בן-אשר כתב בדיסקונט מביאים כסף על העו"ש: המענק יופקד לפיקדון עבור הילד באיזה תנאים?
  • 9 הצבעות
    4 פוסטים
    338 צפיות
    רואה את הנולדר
    ההיתי ממליץ שיהיה אפשרות להוריד את הרשימה שיצרתי לעצמי
  • 8 הצבעות
    11 פוסטים
    512 צפיות
    טריידרט
    @ניסן-עציוני כתב בכך תמנעו את רוב הנזק באיבוד כרטיס אשראי: זה בהחלט יכול לעזור מאד לחישוב, אבל בדרך כלל כרטיסי אשראי גובים עמלות כרטיס מקס בשיתוף חברת ביטוח 'כלל' פטור מדמי כרטיס לכל החיים (או עד להודעה חדשה - המוקדם מביניהם...) קישור שותפים להנ"ל (יתן תגמול לחבר ששלח לי את הקישור - לא על חשבונכם)
  • 1 הצבעות
    2 פוסטים
    243 צפיות
    טריידרט
    אתר פייבר FIVERR, אתר מוביל בכל התחומים. יש שם גם כמה גרפיקאים בעברית (תעשו חיפוש "HEBREW LOGO") וכן קלדנים בעברית. אתר אופוורק UPWORK, אתר מוביל בתכנות וטכנולוגיה. איזה עוד אתרים מומלצים ?