דילוג לתוכן

האם בישראל יש אפשרות ל'הכות את המדד'

שוק ההון והשקעות
5 4 31 1
נושא זה פוצל מתוך הנושא השוק יעיל? שמח בחלקו
  • @העץ-הרענן
    האם יש אמת בטענה שבישראל שהשוק קטן ויש קשרים לכולם מנהלי ההשקעות כן יכולים להכות את המדד ?

• @העץ-הרענן
    האם יש אמת בטענה שבישראל שהשוק קטן ויש קשרים לכולם מנהלי ההשקעות כן יכולים להכות את המדד ?

@998877 אולי...
    אבל אל תשכח שישראל היא פרומיל מכלכלת העולם...
    "יש קשרים לכולם" לא יודע...
    לבינתיים אני לא יודע על מישהו שהצליח להכות את המדד יותר מדאי בישראל, כלומר יש כאלו שלקחו על עצמם בשנה - שנתיים האחרונות יותר סיכון בשוק הישראלי ועשו יותר תשואות, אבל זו לא חכמה בעוד שהשוק עשה כמעט 70% בזמן הזה...
    יש טענה שכל הצלחתו של וורן באפט בהכאת השוק היתה ממידע פנים.

• @998877 אולי...
    אבל אל תשכח שישראל היא פרומיל מכלכלת העולם...
    "יש קשרים לכולם" לא יודע...
    לבינתיים אני לא יודע על מישהו שהצליח להכות את המדד יותר מדאי בישראל, כלומר יש כאלו שלקחו על עצמם בשנה - שנתיים האחרונות יותר סיכון בשוק הישראלי ועשו יותר תשואות, אבל זו לא חכמה בעוד שהשוק עשה כמעט 70% בזמן הזה...
    יש טענה שכל הצלחתו של וורן באפט בהכאת השוק היתה ממידע פנים.

@העץ-הרענן אני חושב ש@998877 התכוון שאפשר להכות את המדד בישראל כך שזה לא רלוונטי מה המשקל של ישראל בכלכלה העולמית

• @העץ-הרענן אני חושב ש@998877 התכוון שאפשר להכות את המדד בישראל כך שזה לא רלוונטי מה המשקל של ישראל בכלכלה העולמית

@דוד.פ לענ"ד הוא התכוון שהשוק כאן איננו מספיק יעיל. בא נחכה לשמוע ממנו מה הוא התכוון.

• אני חושב שבכל מקום בעולם יש אנשים שיודעים ויכולים להכות את השוק ,
    בעיניי הגזימו עם הזלזול במנהלי ההשקעות שלא מצליחים להכות את השוק , עולם ההשקעות הוא ענק עם מטרות שונות ולא תמיד בלשון המעטה המטרה היא להכות את השוק .
    לגבי ישראל אני חושב שיש להם הרבה יותר פוטנציאל להכות את השוק ממקומות אחרים מכיוון שהשוק קטן ויש להם יכולת להטות את השוק עם קניות גדולות ויש להם גם יכולת לקבל מידע שלא יהיה במקומות אחרים בעולם .

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    5 פוסטים
    262 צפיות
    ד
    אין אותו במלאי
  • האם להשקיע בריאל האיראני???

שוק ההון והשקעות השקעות
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    435 צפיות
    ברכת ה' תעשירב
    ומה אם טראמפ יממש שם את הרעיון שהוא הציע לאחרונה בענין עזה הנפקת מטבע דיגיטלי יעודי לתושבי אירן עיין כאן https://www.cryptojungle.co.il/stablecoins/trump-board-of-peace-stablecoin-gaza/
  • 6 הצבעות
    6 פוסטים
    306 צפיות
    ה
    @דוד-בן-זיקרי לא נמשיך בויכוח כי אין טעם באמת יש כמה פנים בעיני דבריו של טפורביץ מגוחכים ביחס שזה מופיע בכינוס ופודקאסט שמיועד לציבור הרחב שמן הסתם רבים ממנו לא מכירים את הנושא ולא רק שזה דעה לא כרוב הכלכלנים הצגתה גורמת בלבול ודחיפה לעשיית שטויות אז נכון שזה יותר מסוכן ממגוחך אבל עדיף להשתמש במגוחך כדי שלא יהיה מסוכן.
  • מה העדכון הבא של המדד?

שוק ההון והשקעות מדד
    13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    483 צפיות
    בית שמשב
    [image: 1776325928988-cdff3d1b-255f-47fc-8c7f-c38f61c34aa6-image.jpeg]
  • האם שווה לסחור במט"ח?

שוק ההון והשקעות מטח מסחר אקטיבי
    50
    1 הצבעות
    50 פוסטים
    2k צפיות
    ה
    @הקול-השפוי תיקנתי במקור את טעות ההקלדה. ואם זה לא מספיק, אז אסביר: כתבתי 3.3 בזמן שזה היה 3.39 ומסכים שהיה יותר מדויק לכתוב "מתחת ל3.4" לדוגמא, אבל להמשיך את הספרות של המאיות והאלפיות נ"ל חסר טעם כיוון שזה כל הזמן משתנה. בכל אופן אתה תיקנת אותי בטעות (ומקוה שכך) ל3.9! שזו טעות יותר מהותית. אבל הכל שטויות:) זה רק דוגמא כמה "שכל האדם קרוב תמיד יותר לטעות מאשר לידיעה הנכונה" כלשון המסילת ישרים. העיקר החלק השני של ההודעה הקודמת מה שהשבתי ל@טריידר