דילוג לתוכן

ריבית בנק ישראל וריבית הפריים

נדל"ן ומשכנתאות
86 16 2.5k 17

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    6 פוסטים
    118 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    @שואף-ליותר באופן כללי בהחלט הנקודה הזו חשובה מאוד, אחד הדברים הראשונים שאני מבררת עם אנשים זה את הנקודה הזו- האם הם מרוצים מדירת המגורים שלהם ואם לא לכמה זמן. היו לי לקוחות שאחרי הרבה עבודה הגענו למסקנה שגם אם יחשבו על מעבר זה לא יהיה לפני עוד 8 שנים בערך ואז נכנסנו להשקעה. תלוי בגיל הילדים שכפי שאמרו לך יש כל מיני דרכים ועוד נקודות שצריך לבדוק באופן אישי. אתם מוזמנים לקרוא עלי כאן (בעז''ה עוד ארשום על זה בפוסט נפרד)
  • כסף על הרצפה

שוק ההון והשקעות נדלן השקעות פסכולוגיה
    2
    6 הצבעות
    2 פוסטים
    168 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @שמעון-יוחאי-חסן כהמשך לכסף על הרצפה--- מצרף את נתוני בנק ישראל שפורסמו בימים האחרונים [מאתר SPONSER] ג"כ בהקשר זה: נתוני בנק ישראל לחודש פברואר 2026 חושפים כי הציבור הישראלי מחזיק כ-225 מיליארד שקל בחשבונות העו"ש סכום אדיר שרובו אינו נושא ריבית כלל למרות סביבת הריבית הגבוהה בעוד שהפקדה בפיקדונות לטווח של חצי שנה עד שנה יכולה להניב ריבית ממוצעת של 3.88%, הריבית על פיקדונות יומיים נמוכה משמעותית ועומדת על 1.25% בלבד
  • 4 הצבעות
    6 פוסטים
    333 צפיות
    ה
    @חופש-כלכלי אני ציטטתי מאתר הבנק, אין לי מידע בעניין אבל איך שאני מבין בתור הבנת הנקרא התשובה היא שלא
  • מגרשים בחירן

הועבר נדל"ן ומשכנתאות חירן מגרשים נדלן השקעות
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    517 צפיות
    מ
    אם זה משווק ע"י ברנדווין, אז יש להם שם טוב. בכל מקרה - התאמה אישית ללקוח זהו דבר קריטי. אחרת גם כשההשקעה עצמה היא בסדר - חוסר ההתאמה עלול לגרום להפסדים גדולים. מהיכרות בסיסית שלי עם החברה הנ"ל, כדאי מאוד לקחת יועץ חיצוני.
  • 1 הצבעות
    5 פוסטים
    334 צפיות
    מ
    אני גם הייתי עושה לזה סוף הרי אין שום היגיון לשלם על דירה 110%.