גזירות הגיוס - הפתרונות בעז"ה (לא לדיונים! פתרונות בלבד!)
-
@רבנאי-יתרעם-גאון אי אפשר לגייס סכומים לכל מה שהפסיקו הרי רק בשביל לתקצב את הדתות עושים מסעות לכל העולם אז איך אתה רוצה להתרים לזה. אני לא מכיר את הארגון הנ"ל אבל אם הוא מונע מעצרים זה דבר חשוב ביותר ומונע חילול השם וסבל לבחורים ומן הסתם מהוה קצת גב ובטחון.
@רבנאי-יתרעם-גאון אי אפשר לגייס סכומים לכל מה שהפסיקו הרי רק בשביל לתקצב את הדתות עושים מסעות לכל העולם אז איך אתה רוצה להתרים לזה. אני לא מכיר את הארגון הנ"ל אבל אם הוא מונע מעצרים זה דבר חשוב ביותר ומונע חילול השם וסבל לבחורים ומן הסתם מהוה קצת גב ובטחון.
נכון ועדיין עם 3 מיליון אפשר להציל ישיבה
-
@אבי-ר. למשהו שיטפל במשבר המעונות? לדוגמא.
לישיבות? לכוללים? כל העמותות קורסות זה לא בדיוק הזמן לתרום לארגון אחד מתוך 10 שמדפיס פרוספקטים צבעוניים
למשהו שיטפל במשבר המעונות? לדוגמא.
יש לך מישהו כזה?
וחוץ מזה אני חושב כמו שכבר כתבו שמניעת מעצרים של בחורי הישיבות יותר חשוב מאשר לדאוג לכסף של הציבור,
ובזמנו הגראי"ל אמר שעדיף גזירות כלכליות מאשר פליליות כיון שיש בזה חילול השם, וכמו שכתב @השומר . -
למשהו שיטפל במשבר המעונות? לדוגמא.
יש לך מישהו כזה?
וחוץ מזה אני חושב כמו שכבר כתבו שמניעת מעצרים של בחורי הישיבות יותר חשוב מאשר לדאוג לכסף של הציבור,
ובזמנו הגראי"ל אמר שעדיף גזירות כלכליות מאשר פליליות כיון שיש בזה חילול השם, וכמו שכתב @השומר .@אבי-ר. חילול ה' במישור התיאורטי, כי הפגנות הם גם חילול ה' נורא, וכדברי רבינו הגר"ד "כל מיני סוגי מחאות אחרות שלא שמענו מרבותינו מצוקי ארץ זכותם יגן עלינו – אינם דרכנו, והרבה פעמים מחאות אלו גורמות לחילול השם רחמנא ליצלן"
-
כמו שכתבו למעלה לארגון עזרם ומגנם של הרב איכנשטין ובנשיאות מרן רה"י הגרמ"ה הירש שליט"א גם יש תוכנית דומה בשם 'לא תעמוד' כך שזה ודאי על דעתם של כל גדו"י מכל העדות החוגים והפלגים
אך כאמור מי שנמצא בפועל בשטח כשצריך למוע מעצרים הוא 'צבע שחור' של ארגון נותנים גב
ובשביל להמשיך את זה צריך ממון רב -
פוסט זה נמחק!
-
כמו שכתבו למעלה לארגון עזרם ומגנם של הרב איכנשטין ובנשיאות מרן רה"י הגרמ"ה הירש שליט"א גם יש תוכנית דומה בשם 'לא תעמוד' כך שזה ודאי על דעתם של כל גדו"י מכל העדות החוגים והפלגים
אך כאמור מי שנמצא בפועל בשטח כשצריך למוע מעצרים הוא 'צבע שחור' של ארגון נותנים גב
ובשביל להמשיך את זה צריך ממון רבפוסט זה נמחק! -
הויכוח הפוליטי לא כאן מקומו אבל לא לומר בנחרצות שכל גדו"י תומכים בזה בזמן שזה יותר מרגיש שלא, ההערה שלי בסך הכל נגעה לזה ששלוש מיליון יכול להחזיק כולל לשנה חבל לבזבז על שטויות את זה.
-
הויכוח הפוליטי לא כאן מקומו אבל לא לומר בנחרצות שכל גדו"י תומכים בזה בזמן שזה יותר מרגיש שלא, ההערה שלי בסך הכל נגעה לזה ששלוש מיליון יכול להחזיק כולל לשנה חבל לבזבז על שטויות את זה.
@רבנאי-יתרעם-גאון קשה להבין למה אתה קורא לזה שטויות בזמן שיש בעיה אמיתית, שהם לכה"פ מנסים לתת מענה.
-
@רבנאי-יתרעם-גאון קשה להבין למה אתה קורא לזה שטויות בזמן שיש בעיה אמיתית, שהם לכה"פ מנסים לתת מענה.
@המבקר אני קראתי? אני בסך הכל ציטטתי "כל חפציך לא ישוו בה"
-
@המבקר אני קראתי? אני בסך הכל ציטטתי "כל חפציך לא ישוו בה"
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות