דילוג לתוכן

מדריך נדל"ן להורדה

נדל"ן ומשכנתאות
5 2 11 2

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    1 פוסטים
    37 צפיות
    מ
    יש כאן אפשרות לקבל הקלטה של זום שערכתי עם גיסי העוסק בתחום באופן פעיל וגם מתחיל ליווי משקיעים -נותן חשיפה יפה לשוק הזה של השקעות בחו"ל (בתים פרטיים)
  • פרעה בפיג'מה באמצע הלילה...

כלכלת המשפחה 613
    1
    5 הצבעות
    1 פוסטים
    418 צפיות
    מ
    וואו - יש לי שיתוף מצחיק שיכול לשמש אתכם בהרצאות: הבן שלי בגיל 5 חוזר יום אחד מהמכינה, והוא מתלונן בקול בוכים שהוא שכח להביא פיג'מה לחיידר... -הם עשו הדגמה כיתתית של 'פרעה בפיג'מה' וגו', ומכיוון שהוא שכח לעדכן אותנו לגבי התוכנית -- הוא נשאר היחיד המוזר שעמד בצד עם בגדים רגילים.. כשעולה הנושא של השפעת הסביבה, סטנדרטים וכו'-- לפעמים אנחנו נותנים לאשה\שכן\גיס מוסר על כך שהוא מושפע מהרחוב ולא מחשב אם יש לו כיסוי להוצאה הזאת, או האם בסדרי העדיפויות זה קודם ללחם וחלב... אם נשתמש בסיפור מצחיק כדי לעשות 'ליצנות' מהמשיכה ל'מה שכווולם עושים' - זה יכול להפיל חומות של התנגדות, ולהיכנס לשומעים מהדלת האחורית..!
  • 1 הצבעות
    11 פוסטים
    684 צפיות
    מ
    יש מקום לעוד 2 משתתפים ביום שלישי י"א אב רמה ד' ב"ש בשעה 10 בבוקר 50 ש"ח דמי השתתפות לא מעמד מכירתי!! אפשר ליצור איתי קשר בפרטי
  • קרבנות הנשיאים - וחשבון העו"ש שלי...

כלכלת המשפחה 613
    5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    322 צפיות
    ש
    @משה-חיים התכוונתי לאמר שעד שאתה לוקח מהחברה את רמת החיים שלך (את זה א"א לנתק מהבן אדם), תיקח גם מהחברה טיפים ופטנטים להסתדר עם יוקר המחיה.
  • 4 הצבעות
    26 פוסטים
    2k צפיות
    ה
    @טריידר האותיות הקטנות גם לא מענינות כאן כ"כ, בתחום הזה יש לבחור את הבנאדם לפי איך שהוא מתנהל בשטח. כי בפועל לא תתבע אותו על הפרת חוזה וגם בלי להפר חוזה הוא יכול לסובב אותך בלי בעיה