דילוג לתוכן

איך כדאי לנהל את הדמי לידה שתשמש כתחליף למשכורת

כלכלת המשפחה
16 6 469 5

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    3 פוסטים
    72 צפיות
    moshe39M
    לעניין מענק עבודה דמי לידה כן נחשב מקור כל זכות לגבי השאלה הראשונה אני לא יודע, אני מניח שזה יחשב, אפשר לנסות.
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    81 צפיות
    Y
    לא הצלחתי להבין התלבטות בין איזה שתי דברים אבל אני רוצה להסביר קצת יש שתי הקלות בעוסק זעיר 1 30% מההכנסות נחשבים להוצאות שזה הגורם שלא צריך מייצג עם רישיון (אבל אם אתה מסתבך תסתדר לבד גם בתשלום לא מכיר מי שיעזור לך) וגם הצורה לדווח יותר קל מי שלא שולט בהכנסות שלו לדוגמה מי שעובד רק עם פרויקטים גדולים והוא לא יכול לקחת פחות עבודות ואין לו הוצאות ודאי כדאי לו להיות זעיר (אם הוא זכאי למענק עבודה אם אין 2 דירות אם יש 2 דירות לא כדאי לו להיות פטור לאשה שיש לה דמי לידה ) מי שיכול לשלוט בעסק שלו לא צריך להיות זעיר המייצג לוקח אותו מחיר כי התשלום הוא על האחריות והוא לא יכול להעסיק עובדים עוד משהו שזעיר יש לו פטור מהצהרות הון לשנתיים אבל בהנחה בארנונה יש עיריות שלא מורידים את השלושים אחוז מי ששולט בהכנסות שלו יש רווח 1 הצהרות הון וסיכון בארנונה (להיות בלי מייצג לא הכנסתי בסיכום עקב הפסוק ולפני עור לא תתן מכשול ויראת מאלקיך אני ה)
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    59 צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @פייבל-אשרינו תנסה לראות אם אתה יכול לדווח למפרע שהיא חזרה לשבוע לעבודה אבל תתייעץ עם יועץ מס/רו"ח לפני שאתה עושה משהו
  • 5 הצבעות
    2 פוסטים
    95 צפיות
    בוטח בה'ב
    @יצחק-שקל-דעת כתב בשנאת ההפסד: האחד קם עם מחשבה: ”היום אני הולך להרוויח 200 שקל.“ השני קם עם מחשבה: ”אם אני לא אצא לעבוד – אפסיד היום 200 שקל.“ רק הפתיח של הפוסט זה סיבה להיפטר מחרדת ההפסד ואימוץ שיטת המצליחנות של הנאה וסיפוק מהישגים כי בעצם העמדת כאן שני אנשים שיוצאים לעבוד אחד נהנה מעצמו ומהחיים ואחד נמצא בחרדה שאם הוא לא יעשה 1 2 3 הוא יפסיד 4 5 6
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    422 צפיות
    ס
    כל המידע על החזר מס, כאן! קיבלתם דמי לידה השנה? יתכן שמגיע לכם יותר! תזכורות לקראת סוף שנת המס