דילוג לתוכן

יש כאן מישהו שרכש דירת 3 חדרים לא להשקעה ברמה ד' בבית שמש בשנתיים האחרונות?

הועבר נדל"ן
40 8 1.1k 3

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    42 פוסטים
    302 צפיות
    מ
    @בן-עליה כתב בדירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל": א. מה אחוז המס שמלשמים על כזה דבר? האם זה נקרא עסק ואז התשלום יותר גבוה בגדול המדינה לא מתעניינת בזה ואתה לא אמור לעדכן אף אחד. ואם לא עשית שינויים לא חוקיים כמו חלוקה ליחידות בגדול אין לעירייה מה לעשות נגדך גם אם יש שכן שמתלונן. וגם לא נראה לי שזה מוגדר עסק, זו שכירות למגורים במחיר יקר ובלאי גבוה. @צמיחה כתב בדירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל": @משהמשה בהחלט נשמע רעיון טוב, מעניין כמה הם מכניסים בדירה אחת, וכמה כסף החברה משלמת למשכיר. הייתי פעם בתוך דירה כזו דוחפים מיטות בכל מקום אפשרי כולל במטבח. משלמים למנהל בערך כמו שמקובל בניהול של דירות מחולקות. כמו שכתב @בן-עליה כתב בדירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל": בגדול ההצעה היתה 1200 ש"ח לאדם והמנהל מקבל 1200 ש"ח מה שחשוב לדעת שיש הוצאות של בלאי ומקובל לחשבן שיש הוצאות בסדר גודל של הכנסה מהשכירות של חודש אחד בשנה.
  • 2 הצבעות
    2 פוסטים
    239 צפיות
    י
    מדובר בחברה רקורד חברה אחראית ומנוסה בתחום הנדלן זה קבוצת רכישה שמנוהלת ע"י עו"ד שפטלר שהוא העו"ד מאוד חזק בתחום ומנהל מספר קבוצות כמו שדה דוב, האחים גינדי , קבוצת חגג' המטרה של החברה להביא את האותו קונספט שנמצא בציבור הכללי דהיינו קבוצות רכישה ברמה גבוהה ללא חירטוטים וסיבובים מיותרים של שינו תב"ע וכו' אלא קניית מגרש הוצאת היתרים וביצוע של בניה.....
  • 1 הצבעות
    14 פוסטים
    520 צפיות
    ה
    יש הרבה מה להרחיב בזה (הכסף שלנו מתגלגל בארץ ומשלמים מע"מ וגורמים לרווח ממיסים למדינה, משא"כ הציבור הכללי שלוקח את הכסף ומוציא אותו החוצה ומעשיר את מדינות חו"ל, ועוד שלל טענות שאין מה להשיב עליהם) רק נראה לי שאחנו כבר סוטים מהנושא אני רק דיברתי נקודתית לגבי האיום של החרדים שהוא לא נראה לי שהוא מאיים על מישהו כנ"ל
  • השקעה בנדל"ן בעת הזו, נכון או לא?

נדל"ן
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    321 צפיות
    מ
    https://magdilim.co.il/140520251232-2/
  • 2 הצבעות
    8 פוסטים
    457 צפיות
    ס
    @ועדת-הדיור-בצפון כתב במאות חרדים שרכשו דירות להשקעה באזורים הישנים בבאר שבע, נאלצו למכור בהפסד.: ומשכך נשארו אלו שהנכס הוא הנכס היחיד שלהם, ואין סיבה שלא יגורו בו, בהתארגנות נכונה. לצערינו זה לא יעבוד כי ברגע שיגיעו 100 חרדים המחיר יזנק והם יתקעו שם כמו מה שקרה בחריש.