המהפכה הסולארית בביתכם חלום החשמל הכשר והזול
-
@חשמל-שבת
דיברתי עם ההורים שלי על כך בשבת והם כבר חתמו עם חוזה מול חברת חשמל 60,000 ש"ח הלוחות ועוד 10,000 ש"ח להחליף את הלוח חשמל שקיים כבר כדי שיוכל להחזיק את הכל..
כאן לא הוזכר פרט זה האם המערכת בבית שקיימת יכולה לסחוב איתה את הלוחות..
האם זה שכיח? או שזה לא שכיח?
אשמח לתשובה ממך@ia90990 כתב בהמהפכה הסולארית בביתכם חלום החשמל הכשר והזול:
@חשמל-שבת
דיברתי עם ההורים שלי על כך בשבת והם כבר חתמו עם חוזה מול חברת חשמל 60,000 ש"ח הלוחות ועוד 10,000 ש"ח להחליף את הלוח חשמל שקיים כבר כדי שיוכל להחזיק את הכל..
אשמח לתשובה ממךמקווה שהבנתי את שאלתך לגמרי
מערכת ביתית וודאי יכולה לסחוב לוחות הממיר של 11.000 וואט שעתי לדוגמה יכול לקבל 36 לוחות
רק הבעיה היא שתסים לב כמה הם רוצים על הלוחות שאדם פרטי יכול לקנות ישב מתדיראן סולאר שהם היבואנים הכי גדולים ויוצא לו בערך 280 ש"ח לפאנל +150 ש"ח קונסטרוקציה כך תראה איזה שקר יש בעיניין
המחיר של 60000 אני לא יודע האם זה כולל ממיר או לא וגם זה לא כולל סוללות
כך שנראה לי שאם הם רוצים לעשות לבד ולבטל את הרעיון מול חברת חשמל זה ממש יחסוך להם הרבה כסף -
@ia90990 כתב בהמהפכה הסולארית בביתכם חלום החשמל הכשר והזול:
@חשמל-שבת
אשמח לתשובה ממךמקווה שהבנתי את שאלתך לגמרי
מערכת ביתית וודאי יכולה לסחוב לוחות הממיר של 11.000 וואט שעתי לדוגמה יכול לקבל 36 לוחות
רק הבעיה היא שתסים לב כמה הם רוצים על הלוחות שאדם פרטי יכול לקנות ישב מתדיראן סולאר שהם היבואנים הכי גדולים ויוצא לו בערך 280 ש"ח לפאנל +150 ש"ח קונסטרוקציה כך תראה איזה שקר יש בעיניין
המחיר של 60000 אני לא יודע האם זה כולל ממיר או לא וגם זה לא כולל סוללות
כך שנראה לי שאם הם רוצים לעשות לבד ולבטל את הרעיון מול חברת חשמל זה ממש יחסוך להם הרבה כסף -
@חשמל-שבת
60,000 זה כולל הכל
רק בגלל שהמערכת חשמל בבית "ישנה" היא לא בטיחותית לכזה עומס של חשמל וממילא צריך להחליף את הכל מהיסוד.. -
@ia90990 כתב בהמהפכה הסולארית בביתכם חלום החשמל הכשר והזול:
@חשמל-שבת
60,000 זה כולל הכל
רק בגלל שהמערכת חשמל בבית "ישנה" היא לא בטיחותית לכזה עומס של חשמל וממילא צריך להחליף את הכל מהיסוד..האם אתה יודע לומר לי בכמה לוחות מדובר והאם זה כולל התקנה ?
-
@חשמל-שבת
23 לוחות [בית קרקע גדול..]
וכולל התקנה
ועוד בין 8,500 ל10,000 החלפה של התשתית של החשמל הקיימת -
@ia90990
האמת שזה מאוד מאוד יקר נראה לי שאם הם יכולים לבטל ולעשות בצורה פרטית יצא להם פחות מחצי מחיר -
@חשמל-שבת
נשמח לפרטי התקשרות איתך..
נ.ב
מכיר הצעה יותר זולה להחלפה של התשתית הקיימת?
וכן מדובר פה לא בשביל לייצר לעצמם אלא למכור לחברת חשמל -
@ia90990
אני לא רוצה להעלות כאן את המספר האישי שלי אבל אתה יכול לשלוח לי מייל לA0553197463@חשמל-שבת כתב בהמהפכה הסולארית בביתכם חלום החשמל הכשר והזול:
לA0553197463
יש לי תחושה שעלת את המספר האישי בלי לרצות...
-
@חשמל-שבת כתב בהמהפכה הסולארית בביתכם חלום החשמל הכשר והזול:
לA0553197463
יש לי תחושה שעלת את המספר האישי בלי לרצות...
@רואה-את-הנולד זה מספר של קו האינטרנט שלי ולא מס' אישי
-
אם אפשר לשאול את הרב המומחה כמה שאלות, חלקם נכתבו קודם אבל לא מספיק ברורה לי התשובה:
1] כמה אמפר יש בכל בטריה מאלו שנכתב קודם ששנים כאלו מספיקים לדירה רגילה,
2] מה קורה כאשר החשמל מכובה והכל עובד רק על הבטריה ששואבת מהקולטים, אם אני מדליק יותר מכח האמפרים שבבטריה, האם זה עובד עד שנגמר או שיש מצב שקופץ מחוסר יכולת לכמות כזו בו זמנית [גם שיש חשמל בסוללה]? -
אם אפשר לשאול את הרב המומחה כמה שאלות, חלקם נכתבו קודם אבל לא מספיק ברורה לי התשובה:
1] כמה אמפר יש בכל בטריה מאלו שנכתב קודם ששנים כאלו מספיקים לדירה רגילה,
2] מה קורה כאשר החשמל מכובה והכל עובד רק על הבטריה ששואבת מהקולטים, אם אני מדליק יותר מכח האמפרים שבבטריה, האם זה עובד עד שנגמר או שיש מצב שקופץ מחוסר יכולת לכמות כזו בו זמנית [גם שיש חשמל בסוללה]?@א-מבני-ברק-0
אמפר של הבטריה זה 200 זה אומר סוללה של 15 קילו וואט
הממיר עצמו מחברים אותו לסוללות וגם ללוחות סולארים וגם לחשמל כל הזמן
רק מגדירים לו את סדר העדפויות מה לקחת קודם
ויש עוד כמה הגדרות חשובות שכדאי להגדיר במערכת סולארית כדי להגיע לניצול אנרגטי מלא
באתר אני הבאתי את ההגדרות המומלצות להורדה של כל הממירים וגם לכל סוגי המערכות
יש שם הדרכה מעוד פשוטה איך לעשות את זה לא צריך להבין מידי
מי שעושה בצורה הזו אין לו אף פעם נפילות של חשמל הממיר עושה את העברות כל כך מהר שאילו מכשירים עם מגן ברקים לא מרגישים בזה
מקווה שהצלחתי לענות על כל השאלות
בהצלחה רבה -
@ia90990
האמת שזה מאוד מאוד יקר נראה לי שאם הם יכולים לבטל ולעשות בצורה פרטית יצא להם פחות מחצי מחיר@חשמל-שבת כתב בהמהפכה הסולארית בביתכם חלום החשמל הכשר והזול:
@ia90990
האמת שזה מאוד מאוד יקר נראה לי שאם הם יכולים לבטל ולעשות בצורה פרטית יצא להם פחות מחצי מחיריש לך נתונים כמה המערכת תייצר? והאם יש להם מה לעשות עם כל הקוטש הזה במערכת פרטית?
השאלה כאן זה כמה הם יקבלו כל חודש מחברת חשמל לעומת ההשקעה
-
@חשמל-שבת כתב בהמהפכה הסולארית בביתכם חלום החשמל הכשר והזול:
@ia90990
האמת שזה מאוד מאוד יקר נראה לי שאם הם יכולים לבטל ולעשות בצורה פרטית יצא להם פחות מחצי מחיריש לך נתונים כמה המערכת תייצר? והאם יש להם מה לעשות עם כל הקוטש הזה במערכת פרטית?
השאלה כאן זה כמה הם יקבלו כל חודש מחברת חשמל לעומת ההשקעה
-
@moshe39
הנתון ממש לא מדוייק אלא רק השערה 23 לוחות אמורות להכניס אחרי הורדת צריכת החשמל בבית שהוא יהיה בחינם 400 ש"ח בחודש -
@חשמל-שבת
אז יתכן שזה כן השקעה טובה
אבל ברוב המקרים לא מדובר על מערכת כזו גדולה, ואז הפתרון שלך יותר שווה כלכלית -
סליחה על חוסר ההבנה,
בשבת כאשר החשמל מכובה לגמרי, אם למשל אני מדליק כוח של 40 אמפר בו זמנית, האם יש מצב שהבורר יקפוץ, או שהוא יתן קודם כל מה שיש לו בבטריה עד שזה יקפוץ?וכדי להבין עוד יותר - אם יש לי 2 בטריות כאלו, כמה אמפר אני יכול להדליק ע"ז למשך 24 שעות? וכמה ליותר שעות? [לצורך העניין ביום מעונן וכו' שאין הרבה חשמל מהקולטים וצריך להסתמך רק על הבטריה].
תודה רבה על הכל [פשוט באתר לא מצאתי איפה שואלים שאלות, ובמייל אני לא רוצה להכריח...]
-
סליחה על חוסר ההבנה,
בשבת כאשר החשמל מכובה לגמרי, אם למשל אני מדליק כוח של 40 אמפר בו זמנית, האם יש מצב שהבורר יקפוץ, או שהוא יתן קודם כל מה שיש לו בבטריה עד שזה יקפוץ?וכדי להבין עוד יותר - אם יש לי 2 בטריות כאלו, כמה אמפר אני יכול להדליק ע"ז למשך 24 שעות? וכמה ליותר שעות? [לצורך העניין ביום מעונן וכו' שאין הרבה חשמל מהקולטים וצריך להסתמך רק על הבטריה].
תודה רבה על הכל [פשוט באתר לא מצאתי איפה שואלים שאלות, ובמייל אני לא רוצה להכריח...]
@א.-מבני-ברק-0
האמפר תלוי באיזה ממיר אתה משתמש אין קשר למצברים, ויש ממירים חזקים שיכולים להחזיק 40 אמפר -
סליחה על חוסר ההבנה,
@א.-מבני-ברק-0 כתב בהמהפכה הסולארית בביתכם חלום החשמל הכשר והזול:
סליחה על חוסר ההבנה,
בסוללות יש 30 קילו וואט שעתי לדוגמא אם תצרוך 2 קילו וואט במשך 15 שעות הסוללה תגמר ואם תצרוך 1 קילו וואט אז זה יחזיק 30 שעות
הממיר יש שתי גדלים יש של 6.2 קילו ואט שעתי כלומר שבכל שעה הוא יכול לספק עד 6.2 קילו וואט
יש ממיר יותר גדול של 11 קילו וואט שעתי שעולה בערך1300 ש"ח יותר
בכל אופן האמפר של הגנרטורים ושל הממירים הוא שונהבגנרטור תמיד צריך להגדיל את האמפר בגלל שכל מכשיר חשמלי שיש לו מדחס בשניות הראשונות הוא קולח כפול חשמל ובגנרטור כדי שלא יפול צריך להגדיל ואפילו שלא צורכים את ההוספה אלא רק כמה שניות כל הדלקה
לאומת זאת בממיר 6.2 הוא 27 אמפר אבל הוא יכול לספק עד 10 שניות 54 אמפרובשבת הממיר בגודל 6.2 הוא מספיק גדול גם לבתים מעוד גדולים לדוגמא אפשר להדליק עליו 6 מזגנים של 1 כ"ס כולל עוד תאורה ומקרר
ובכל השבוע שמדליקים מכונת כבסיה ועוד מכשירים גדולים יכול להיות שיצרכו כמה דקות יותר מ6.2 לכן הממיר מחובר גם לחשמל ורק במצב של חריגה מ6.2 הוא עובר לחשמל
מקווה שעניתי לכל השאלות באם לא אתה יכול לשלוח לי מייל עם מס' טלפון ובשעות הערב אני ישתדל לחזור אליך להסביר יותר -
@moshe39
הנתון ממש לא מדוייק אלא רק השערה 23 לוחות אמורות להכניס אחרי הורדת צריכת החשמל בבית שהוא יהיה בחינם 400 ש"ח בחודש -
מ מונטיפיורי העביר נושא זה מ-כלכלת המשפחה