דילוג לתוכן

פאנלים סולארים

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    3 פוסטים
    60 צפיות
    ב
    תודה רבה על המאמר הנוכחי וכן על שאר המאמרים לגבי עבודות שלא יכולות להיות עוסק פטור יש להוסיף מסירת שיעורים (מנסיון) שזה אחד הדברים שמעניינים אנשים בפורום חרדי לגבי קבלות יש היום אתרים חינמיים כגון sumit.co.il/ וכן את ypay יש לציין שסאמיט נראית יותר נוחה לתפעול וכן יש בה 10 קבלות בחודש חינם
  • 3 הצבעות
    20 פוסטים
    1k צפיות
    י
    הערב בקו המידע הקלטות מהגר"צ ברוורמן ומהרב אליהו פוזן על מיזם כלא 1000 בתחילת הדברים מורה הרב ברוורמן שאפשר לכתחילה להצטרף מכספי מעשרות להצטרפות עכשיו-בנדרים פלוס
  • 5 הצבעות
    6 פוסטים
    349 צפיות
    5
    משק בית זה עבודה לכל דבר, ויש על זה סוג של תלוש משכורת, זה גם נחשב הכנסה לעניין הנחה בארנונה, וכדו' ברור שלא כשאי לעורר חשדות, כי אם יש קצת חשד הם חוקרים, עוקבים וכו' שמעתי שעל סכום שפחות מכ 360 ש"ח הם יש חושדים, לכך ראוי להימנע מסכום פחות מזה
  • 3 הצבעות
    202 פוסטים
    18k צפיות
    ה
    @998877 כתב: מספיק להציץ בתמונה ולראות האם אתם מכירים קולטים כאלו ? נכון הם טוענים שהקולט בגודל של קולטים של דוד שמש ומספק 40-50 קוט"ש ביום כל האחרים צריך 50מ"ר בשביל 40-קוט"ש ומעניין אם עוד חודש יבוא מישהו וייבא את אותו מוצר מסין וימכור ב25000 ש"ח @998877 כתב: אלא פשוט לזכות לחשמל כשר בשבת --למה לא רצים ע''ז על 4 כי זה משהו חדש אנשים אוהבים לדעת מי לוקח ע"ז אחריות וגם כי אתה משובד ל25 שנה אם תמכור את הבית תצטרך שהקונה יסכים להמשיך אותך בקיצור קשה לאנשים להשכיר גג ל25 שנה כשלא ברור מה התנאים אני הייתי משנה את החוזה שלהם לחוזה שכירות והתמורה היא ההנחה של ה30% רק כדי שיהיה יותר מופשט גם מבחינה משפטית ואנילא בטוח שאם היו באים בכזה צורה היית מסכים תתאר לעצמך מישהו מציע לך להשכיר את הגג בתמורה שיעזור לך להשיג מצוה מהודרת(לדוג' תפילין מהודרות חשמל כשר 3 עמודים בספר תורה וכו') פלוס 30% הנחה באושר עד ל25שנה זה בעצם מה שהם מציעים הנחה בחשבון חשמל וסיוע בהנגשת חשמל לשבת האמת שאני גם רוצה לרוץ ע"ז אבל לא להיות השפן ניסיון
  • 2 הצבעות
    72 פוסטים
    4k צפיות
    קל זכותק
    @סתם-אחד said: @קל-זכות said: קנסות לא נראה לי ריביות והצמדה עקרונית יש, אבל נראה לי שאפשר להגיע להסדרים סתם-אחד said: אז תמיד כדאי לנסות לקבל מקסימום... זה לא נשמע הגיוני. המציאות שאנשים שנדרשו פתאום להשיב סכומים גבוהים מאוד שכבר השתמשו איתם ואין להם אותם, מתקשים מאוד להביא את הכסף גם אם הם מצליחים להגיע להסדר לגבי ריביות והצמדה ואפילו לגבי פריסת תשלומים. הרי קבלת הקצבה גורמת לאנשים לא אחת העלאת רמת חיים או הקטנת הכנסות וכאשר הם נדרשים להשיב את הכסף רטרו זו בעיה עצומה. https://kalzchot.com/כשחשבון-הבנק-לא-יודע-להתמודד-עם-השפע/