המהפכה הסולארית בביתכם חלום החשמל הכשר והזול
-
@ia90990
הגודל של כל פאנל 580 וואט הוא 1.13 על 240 זה
הכי טוב לשים לכיוון דרום
מחשבנים ממוצע ליום על כל פנאל 580 * 6 שעות ביום זה יוצא כ3.5 קילו וואט ליום מכל פאנל
לכל מי שיש לו חשדות בעיניין יכול לשאול חבר שגר בעפולה כאן אצלנו הרבה עושים וכולם מכירים אותי@חשמל-שבת
לכל השואלים אפשר להסים גם בגג בביניין אך צריך שלאול את השכנים וגם אם יש בעיה של צל בחלק מהזמן על הפנאלים מומלץ להוסיף לכל פנאל אופטימייזר זה עולה בערך 110 ש"ח
בקשר לאתר לא הושקע בו כלום ואין לי שום סיבה לעשות אתר מושך אלא יש בו רק מידע חשוב שעוזר לציבור לחסוך את חשבון החשמל וגם את הגנרטור שעולה סכומים ממש מופקעים -
@ia90990 כתב בהמהפכה הסולארית בביתכם חלום החשמל הכשר והזול:
@חשמל-שבת
האם בבניין קומות שייך לעשות את זה? אני קומה ראשונה והגג הוא מעל קומה רביעית?אפשר לעשות את זה בכל מקום אמור להיות שלושה חוטים עם בידוד כפול שיורדים מהגג עד לממיר את החוטים הללו מעבירים בתוך שרשור של חשמל או של מזגנים
ומהממיר אמור להיות חיבור לארון חשמל הביתי חוט שקוראים לו 6 מ"מ *5 חוטים
הסוללות צריכות להיות במרחק של עד 2 מטר מהממיר
מקווה שהיה מספיק ברור -
@חשמל-שבת
האם בבניין קומות שייך לעשות את זה? אני קומה ראשונה והגג הוא מעל קומה רביעית?אפשר לעשות את זה בכל מקום אמור להיות שלושה חוטים עם בידוד כפול שיורדים מהגג עד לממיר את החוטים הללו מעבירים בתוך שרשור של חשמל או של מזגנים
מקווה שהיה מספיק ברור -
@חשמל-שבת
מקווה שהיה מספיק ברור -
@ia90990
הגודל של כל פאנל 580 וואט הוא 1.13 על 240 זה
הכי טוב לשים לכיוון דרום
מחשבנים ממוצע ליום על כל פנאל 580 * 6 שעות ביום זה יוצא כ3.5 קילו וואט ליום מכל פאנל
לכל מי שיש לו חשדות בעיניין יכול לשאול חבר שגר בעפולה כאן אצלנו הרבה עושים וכולם מכירים אותי -
@חשמל-שבת
וכן אמרת שזה חוסך בית 95% ל99% בצריכת החשמל הביתית
מה שאומר שבעיקרון כן מגיע קצת חשמל לא כשר ביחד עם זה?
איך נפריד את זה שלא נקבל חשמל לא כשר?@ia90990 כתב בהמהפכה הסולארית בביתכם חלום החשמל הכשר והזול:
לא יכול להגיע חשמל לא כשר כי אתה מתנתק בשבת מחברת החשמל
אתה תצטרך להשתמש בפחות וברוב המקרים זה אמור להספיק לך -
@חשמל-שבת
איך נפריד את זה שלא נקבל חשמל לא כשר?@ia90990 כתב בהמהפכה הסולארית בביתכם חלום החשמל הכשר והזול:
@חשמל-שבת
איך נפריד את זה שלא נקבל חשמל לא כשר?העיניין הוא שביום חמישי מעבירים את הממיר הגדרה מס' 01 {זה מאוד פשוט} ואז מגיעים לשבת עם סוללות טעונות במלואם
כך שאפשר להוריד את המפסק הרשי של הבית ואז הוא יעבוד רק על המצברים במידה ורוצים שהוא ישמש כבורר אוטומטי שנגמרים הסוללות הוא עובר לחשמל אז משאירים את המפסק הרשי דלוק ובערב שבת מחזירים גם את הגדרה 01 למצב הקודם וכך כשנגמר לו הסוללות והסולארי הוא עובר אוטומטי לחשמל עד שהיה שוב סולארי
במידה ואתה רציני בעיניין אתה יכול להשאיר פניה באתר ואני ישתדל לחזור אליך להסביר לך את הדברים בצורה יותר ברורה -
למה 6 שעות? יש הרבה יותר שעות יום בממוצע אפ' בחורף..?@ia90990 כתב בהמהפכה הסולארית בביתכם חלום החשמל הכשר והזול:
למה 6 שעות? יש הרבה יותר שעות יום בממוצע אפ' בחורף..?זה הכמות שהפנאלים מכניסים כשהשמש בצורה הכי טובה עליהם אך ברוב השעות היא לא בזווית הכי טובה לכן מחשבנים ממוצע ל 6 שעות ביום כמווון שבקייץ שהיום יותר ארוך אז יש קצת יותר חשמל ובחורף יש פחות אבל צריך לזכור שבחורף צריכת החשמל הרבה יותר נמוכה
ובדיוק בגלל כל הסיבות הללו אני אומר שזה חוסך 95 עד 99 אחוז ולא 100 אחוז -
למה 6 שעות? יש הרבה יותר שעות יום בממוצע אפ' בחורף..?זה הכמות שהפנאלים מכניסים כשהשמש בצורה הכי טובה עליהם אך ברוב השעות היא לא בזווית הכי טובה לכן מחשבנים ממוצע ל 6 שעות ביום כמווון שבקייץ שהיום יותר ארוך אז יש קצת יותר חשמל ובחורף יש פחות אבל צריך לזכור שבחורף צריכת החשמל הרבה יותר נמוכה
ובדיוק בגלל כל הסיבות הללו אני אומר שזה חוסך 95 עד 99 אחוז ולא 100 אחוז@חשמל-שבת חדש בניית מערכת סולראית באופן עצמאי
במערכת סולארית ישנם שלושה חלקים: סוללות, ממיר ולוחות סולאריות
את הסוללות ניתן להשיג אצל הרב הינריך שליטא מבני ברק, משאירים לו הודעה בטלפון והוא חוזר לכולם בדרך כלל בתוך יממה.
את הממיר ניתן להשיג או דרך הקישורים שבאתר רק חובה ממש לקרוא את המדריך לפני קניה למניעת תקלות, במידה וההזמנה הזו מסובכת מידי לכם אתם יכולים לשלוח מייל ויבצעו עבורכם את ההזמנה כולל מעקב אחרי ההזמנה ותפעולה בעלות של 200 ש"ח
כתובת המייל היא: a0553197463@gmail.com
את הלוחות הסולארי ישנם שתי דרכים לקנות או אצל אלחנן זק שעושה הזמנות ומשלוחים בטלפון 0548441365 מצורף למטה מחירון שלו.
אופציה שניה, במידה ואתם צריכים מעל 6 לוחות אפשר לנסות לפנות לתדיראן סולאר לבקש הצעת מחיר על הלוחות במידה והם נותנים לכם וזה משמעותי יותר זול, צריך לקבל מהם הצעת מחיר גם על הקונסטרוקציה שזה מאוד בעייתי, כי צריך תסריט מדוייק של מה שאתם צריכים, לכן אפשר לשלוח מייל למישהו שיבדוק את הגג שלכם ובהתאם יחליט איזה קונסטרוקציה אתם צריכים, לאיזה כיוון, איזה זווית ועוד, וכן יכתוב לכם את התוכנית של הקונסטרוקציה שאתם צריכים עבור שליחה לתדיראן סולאר וכך הם יוכלו לתת לכם הצעת מחיר העלות של השירות הזה הוא 450 ₪. למי שיש כמות לוחות זה חוסך לו הרבה זמן וצער וגם כסף, כי אצל אחרים הקונסטרוקציה היא הרבה יותר יקרה, כמו כן תכנון טוב של המערכת יתרום ליעילות מרבית של הפאנלים.
חשוב מאוד כשעושים הזמנה מתדיראן סולאר לקנות מהם גם חוטים סולארים כולל מחברים {בין הלוחות סולארים לממיר} מנסיון כדאי לקחת יותר כי אין אפשרות להוסיף חוט הוא חייב להיות ישר מהפנאלים עד לממיר.
לפרטים נוספים אפשר לראות באתר כאן -
@חשמל-שבת חדש בניית מערכת סולראית באופן עצמאי
במערכת סולארית ישנם שלושה חלקים: סוללות, ממיר ולוחות סולאריות
את הסוללות ניתן להשיג אצל הרב הינריך שליטא מבני ברק, משאירים לו הודעה בטלפון והוא חוזר לכולם בדרך כלל בתוך יממה.
את הממיר ניתן להשיג או דרך הקישורים שבאתר רק חובה ממש לקרוא את המדריך לפני קניה למניעת תקלות, במידה וההזמנה הזו מסובכת מידי לכם אתם יכולים לשלוח מייל ויבצעו עבורכם את ההזמנה כולל מעקב אחרי ההזמנה ותפעולה בעלות של 200 ש"ח
כתובת המייל היא: a0553197463@gmail.com
את הלוחות הסולארי ישנם שתי דרכים לקנות או אצל אלחנן זק שעושה הזמנות ומשלוחים בטלפון 0548441365 מצורף למטה מחירון שלו.
אופציה שניה, במידה ואתם צריכים מעל 6 לוחות אפשר לנסות לפנות לתדיראן סולאר לבקש הצעת מחיר על הלוחות במידה והם נותנים לכם וזה משמעותי יותר זול, צריך לקבל מהם הצעת מחיר גם על הקונסטרוקציה שזה מאוד בעייתי, כי צריך תסריט מדוייק של מה שאתם צריכים, לכן אפשר לשלוח מייל למישהו שיבדוק את הגג שלכם ובהתאם יחליט איזה קונסטרוקציה אתם צריכים, לאיזה כיוון, איזה זווית ועוד, וכן יכתוב לכם את התוכנית של הקונסטרוקציה שאתם צריכים עבור שליחה לתדיראן סולאר וכך הם יוכלו לתת לכם הצעת מחיר העלות של השירות הזה הוא 450 ₪. למי שיש כמות לוחות זה חוסך לו הרבה זמן וצער וגם כסף, כי אצל אחרים הקונסטרוקציה היא הרבה יותר יקרה, כמו כן תכנון טוב של המערכת יתרום ליעילות מרבית של הפאנלים.
חשוב מאוד כשעושים הזמנה מתדיראן סולאר לקנות מהם גם חוטים סולארים כולל מחברים {בין הלוחות סולארים לממיר} מנסיון כדאי לקחת יותר כי אין אפשרות להוסיף חוט הוא חייב להיות ישר מהפנאלים עד לממיר.
לפרטים נוספים אפשר לראות באתר כאן@חשמל-שבת
דיברתי עם ההורים שלי על כך בשבת והם כבר חתמו עם חוזה מול חברת חשמל 60,000 ש"ח הלוחות ועוד 10,000 ש"ח להחליף את הלוח חשמל שקיים כבר כדי שיוכל להחזיק את הכל..
כאן לא הוזכר פרט זה האם המערכת בבית שקיימת יכולה לסחוב איתה את הלוחות..
האם זה שכיח? או שזה לא שכיח?
אשמח לתשובה ממך -
@חשמל-שבת
דיברתי עם ההורים שלי על כך בשבת והם כבר חתמו עם חוזה מול חברת חשמל 60,000 ש"ח הלוחות ועוד 10,000 ש"ח להחליף את הלוח חשמל שקיים כבר כדי שיוכל להחזיק את הכל..
אשמח לתשובה ממך@ia90990 כתב בהמהפכה הסולארית בביתכם חלום החשמל הכשר והזול:
@חשמל-שבת
אשמח לתשובה ממךמקווה שהבנתי את שאלתך לגמרי
מערכת ביתית וודאי יכולה לסחוב לוחות הממיר של 11.000 וואט שעתי לדוגמה יכול לקבל 36 לוחות
רק הבעיה היא שתסים לב כמה הם רוצים על הלוחות שאדם פרטי יכול לקנות ישב מתדיראן סולאר שהם היבואנים הכי גדולים ויוצא לו בערך 280 ש"ח לפאנל +150 ש"ח קונסטרוקציה כך תראה איזה שקר יש בעיניין
המחיר של 60000 אני לא יודע האם זה כולל ממיר או לא וגם זה לא כולל סוללות
כך שנראה לי שאם הם רוצים לעשות לבד ולבטל את הרעיון מול חברת חשמל זה ממש יחסוך להם הרבה כסף -
@חשמל-שבת
אשמח לתשובה ממךמקווה שהבנתי את שאלתך לגמרי
מערכת ביתית וודאי יכולה לסחוב לוחות הממיר של 11.000 וואט שעתי לדוגמה יכול לקבל 36 לוחות
רק הבעיה היא שתסים לב כמה הם רוצים על הלוחות שאדם פרטי יכול לקנות ישב מתדיראן סולאר שהם היבואנים הכי גדולים ויוצא לו בערך 280 ש"ח לפאנל +150 ש"ח קונסטרוקציה כך תראה איזה שקר יש בעיניין
המחיר של 60000 אני לא יודע האם זה כולל ממיר או לא וגם זה לא כולל סוללות
כך שנראה לי שאם הם רוצים לעשות לבד ולבטל את הרעיון מול חברת חשמל זה ממש יחסוך להם הרבה כסף -
@חשמל-שבת
60,000 זה כולל הכל
רק בגלל שהמערכת חשמל בבית "ישנה" היא לא בטיחותית לכזה עומס של חשמל וממילא צריך להחליף את הכל מהיסוד.. -
@חשמל-שבת
60,000 זה כולל הכל
רק בגלל שהמערכת חשמל בבית "ישנה" היא לא בטיחותית לכזה עומס של חשמל וממילא צריך להחליף את הכל מהיסוד..האם אתה יודע לומר לי בכמה לוחות מדובר והאם זה כולל התקנה ?
-
@חשמל-שבת
23 לוחות [בית קרקע גדול..]
וכולל התקנה
ועוד בין 8,500 ל10,000 החלפה של התשתית של החשמל הקיימת -
@ia90990
האמת שזה מאוד מאוד יקר נראה לי שאם הם יכולים לבטל ולעשות בצורה פרטית יצא להם פחות מחצי מחיר -
@חשמל-שבת
נשמח לפרטי התקשרות איתך..
נ.ב
מכיר הצעה יותר זולה להחלפה של התשתית הקיימת?
וכן מדובר פה לא בשביל לייצר לעצמם אלא למכור לחברת חשמל -
@ia90990
אני לא רוצה להעלות כאן את המספר האישי שלי אבל אתה יכול לשלוח לי מייל לA0553197463@חשמל-שבת כתב בהמהפכה הסולארית בביתכם חלום החשמל הכשר והזול:
לA0553197463
יש לי תחושה שעלת את המספר האישי בלי לרצות...
-
@חשמל-שבת כתב בהמהפכה הסולארית בביתכם חלום החשמל הכשר והזול:
לA0553197463
יש לי תחושה שעלת את המספר האישי בלי לרצות...
@רואה-את-הנולד זה מספר של קו האינטרנט שלי ולא מס' אישי
-
אם אפשר לשאול את הרב המומחה כמה שאלות, חלקם נכתבו קודם אבל לא מספיק ברורה לי התשובה:
1] כמה אמפר יש בכל בטריה מאלו שנכתב קודם ששנים כאלו מספיקים לדירה רגילה,
2] מה קורה כאשר החשמל מכובה והכל עובד רק על הבטריה ששואבת מהקולטים, אם אני מדליק יותר מכח האמפרים שבבטריה, האם זה עובד עד שנגמר או שיש מצב שקופץ מחוסר יכולת לכמות כזו בו זמנית [גם שיש חשמל בסוללה]?