אלי-אקספרס - אשכול קישורים על מוצרים טובים וזולים (חובה לציין קישור שיווקי!)
-
המעלה בכך היא היכולת להתנתק מהקבוצה בכל עת, ללא צורך לבקש טובות. ההודעות אינן נשלחות במיילים או בספאם, אלא מגיעות ישירות לצ'אט של הגימייל, וניתן להגדיר אותן ללא התראות וכדומה. להצטרפות, שלחו מייל לכתובת:gireramiti@gmail.comעם המילה הצטרפות
מצורף ההודעה שפרסמו היום:שלום לכולם!
אנחנו שמחים לבשר על הקמת מרחב חדש ומרגש ב-Google Chat:
"עולם מציאות לאלי אקספרס - עדכונים שוטפים!"
מה תמצאו אצלנו?
זהו המקום הבלעדי והמתעדכן ביותר למציאות שוות , דילים חמים ומוצרים מומלצים מ-AliExpress – החל מגאדג'טים מדליקים , דרך פריטים לבית ועד הפתעות שלא ידעתם שאתם צריכים!
אנחנו כרגע בשלבי הקמה ואיסוף המציאות הכי שוות, וממש בקרוב נתחיל לפרסם עדכונים שוטפים, כמה פעמים ביום!
נשמח שתצטרפו אלינו ותהיו חלק מההתחלה של הקהילה הזו!
כדי להצטרף למרחב ולקבל את כל הדילים ישירות אליכם, אנא שלחו הודעה פרטית לכתובת המייל של הקבוצה: gireramiti@gmail.com ונצרף אתכם בהקדם.
מכירים חברים שאוהבים שופינג חכם ודילים מטורפים?
נשמח אם תעבירו להם את ההודעה הזו Forward כדי שגם הם יוכלו להצטרף ולהיות חלק מ"עולם המציאות" שלנו!
מחכים לראות אתכם בפנים,
צוות "עולם מציאות לאלי אקספרס"דוגמא של עשרת המוצרים האחרונים שהתפרסמו:
-
איך זה "מועיל לרבים" ?
זה סתם גורם לבזבוז כסף בלתי נגמר, כל המציאות הזולות הגדג'טים שלא ידעתם שחסרים לכם בחיים ?
-
@יוני2000 כתב בהצטרפתי לאחרונה לקבוצת מציאות שוות באלי אקספרס בגימייל, ונראה לי שזה יכול להועיל מאוד לרבים.:
מדובר על דברים שבמילא קונים.
טפט איכותי לדלת ? שעות קיר מיושן דו צדדי ? רצועת תאורת לד ?
ממש לא זכור לי שרכשתי בשנים האחרונות...
אבל טפט חדש לדלת ובודק סוללות נשמע ממש רעיון נהדר - והנה הלכו 40 ש"ח לפח הסיני...
בנוסף לבזבוז כסף על גדג'טים מיותרים לחלוטים, (גם אם האיכות ברמה 3- במקום 10-),
חלק מתקציב המשפחה מבוסס על אי רכישת מוצרים נצרכים, מחמת הטרחא והמחיר וכו',
נכון, שעקרונית גם אני הייתי רוכש כבר מזמן בודק סוללות, וגם טפט לדלת, וגם שלט נוסף למזגן, אבל זה פשוט לא קרה...
-
@אברך-יקר כתב באלי-אקספרס - אשכול קישורים על מוצרים טובים וזולים (חובה לציין קישור שיווקי!):
ניסיתי להכנס בSMS ולא הצלח מי יודע מה הבעיה?
ואני צריך קישור למצלמה טובה לבית עם ילדיםנכנסת עם סיסמה או עם גוגל?
-
המעלה בכך היא היכולת להתנתק מהקבוצה בכל עת, ללא צורך לבקש טובות. ההודעות אינן נשלחות במיילים או בספאם, אלא מגיעות ישירות לצ'אט של הגימייל, וניתן להגדיר אותן ללא התראות וכדומה. להצטרפות, שלחו מייל לכתובת:gireramiti@gmail.comעם המילה הצטרפות
מה תמצאו אצלנו?
זהו המקום הבלעדי והמתעדכן ביותר למציאות שוות , דילים חמים ומוצרים מומלצים מ-AliExpress – החל מגאדג'טים מדליקים , דרך פריטים לבית ועד הפתעות שלא ידעתם שאתם צריכים!
אנחנו כרגע בשלבי הקמה ואיסוף המציאות הכי שוות, וממש בקרוב נתחיל לפרסם עדכונים שוטפים, כמה פעמים ביום!
כדי להצטרף למרחב ולקבל את כל הדילים ישירות אליכם, אנא שלחו הודעה פרטית לכתובת המייל של הקבוצה: gireramiti@gmail.com ונצרף אתכם בהקדם.
נשמח אם תעבירו להם את ההודעה הזו Forward כדי שגם הם יוכלו להצטרף ולהיות חלק מ"עולם המציאות" שלנו!
מחכים לראות אתכם בפנים,
@יוני2000 ראוי מאוד מאוד (ואולי חובה) לכתוב גילוי נאות ככל שישנו.
-
@יוני2000 כתב בהצטרפתי לאחרונה לקבוצת מציאות שוות באלי אקספרס בגימייל, ונראה לי שזה יכול להועיל מאוד לרבים.:
מדובר על דברים שבמילא קונים.
טפט איכותי לדלת ? שעות קיר מיושן דו צדדי ? רצועת תאורת לד ?
ממש לא זכור לי שרכשתי בשנים האחרונות...
אבל טפט חדש לדלת ובודק סוללות נשמע ממש רעיון נהדר - והנה הלכו 40 ש"ח לפח הסיני...
בנוסף לבזבוז כסף על גדג'טים מיותרים לחלוטים, (גם אם האיכות ברמה 3- במקום 10-),
חלק מתקציב המשפחה מבוסס על אי רכישת מוצרים נצרכים, מחמת הטרחא והמחיר וכו',
נכון, שעקרונית גם אני הייתי רוכש כבר מזמן בודק סוללות, וגם טפט לדלת, וגם שלט נוסף למזגן, אבל זה פשוט לא קרה...
-
@טריידר
אני לא נכנס פה לויכוחים.
אתן דוגמא אני משתמש עם בלוטוס שקניתי ב40 ש"ח באלי אקספרס
שפה בארץ עולה לפחות 180
יש לי את זה כבר מעל שנתיים.
אשרי מי שלא צריך כלום.
ואז באמת לא עולה לו כלום. -
מה תמצאו אצלנו?
מחכים לראות אתכם בפנים,
@יוני2000 כמות הקבוצות של 'מציאות' באלי אקספרס - מקבילה לכמות המנהלים זבי החוטם של הקבוצות.
-
@אביב זה אוזניית בלוטוס ולא אוזניות
https://s.click.aliexpress.com/e/_olKvi3k
-
יש כאן תופעה מעניינת,
אם @יוני2000 לא קשור לקבוצה שאותה הוא מפרסם הוא ממש גומל חסד אם מתחרים.
כי באשכול אחר הוא מביא קישורים שיווקיים.ובקיצור זה ממש לא ישר להביא פרסום כביכול הוא לא קשור אליך למרות שאתה עומד מאחוריו.
-
יש כאן תופעה מעניינת,
אם @יוני2000 לא קשור לקבוצה שאותה הוא מפרסם הוא ממש גומל חסד אם מתחרים.
כי באשכול אחר הוא מביא קישורים שיווקיים.ובקיצור זה ממש לא ישר להביא פרסום כביכול הוא לא קשור אליך למרות שאתה עומד מאחוריו.
@הקול-השפוי
"עולם מציאות לאלי אקספרס" – מתעדכן באופן שוטף!
הצטרפו לקבוצת הדילים והחיסכון שלכם!
מחפשים מציאות שוות מ-AliExpress? זה המקום בשבילכם!
אנו קבוצה המרכזת עבורכם עדכונים שוטפים, כמה פעמים ביום, של מוצרים מומלצים, דילים חמים, קופונים וטיפים לקנייה באלי אקספרס. המטרה שלנו: לעזור לכם לחסוך ולגלות פריטים איכותיים במחירים הטובים ביותר.
להצטרפות מיידית למרחב הדילים שלנו: https://forms.gle/GUVy6Q2DYhTPURgz6 -
@הקול-השפוי
"עולם מציאות לאלי אקספרס" – מתעדכן באופן שוטף!
הצטרפו לקבוצת הדילים והחיסכון שלכם!
מחפשים מציאות שוות מ-AliExpress? זה המקום בשבילכם!
אנו קבוצה המרכזת עבורכם עדכונים שוטפים, כמה פעמים ביום, של מוצרים מומלצים, דילים חמים, קופונים וטיפים לקנייה באלי אקספרס. המטרה שלנו: לעזור לכם לחסוך ולגלות פריטים איכותיים במחירים הטובים ביותר.
להצטרפות מיידית למרחב הדילים שלנו: https://forms.gle/GUVy6Q2DYhTPURgz6 -
מ מונטיפיורי העביר נושא זה מ-כלכלת המשפחה