אחיסמך בשערי עכו
-
@ההדר-שבהדר כתב באחיסמך בשערי עכו:
@סתם-אחד אתה יכול לתת לי הסבר מדויק איך אני מגיע בקישור שהעלית לתוכניות הדירות?
אפשר לראות לדוגמה ב https://akko.bartech-net.co.il/PermitApplicationDetails?Definement_Entity_Type=72&Entity_Type=P&Entity_Number=20250025 שב 7 קומות יש 27 דירות שזה 4 דירות לקומה, לא מצאתי תכנית שיש שם יותר מ4 דירות לקומה
-
@סתם-אחד ב7 קומות 27 דירות זה אומר שבכל קומה 4 דירות חוץ מקומה אחת (כנראה קומת כניסה בשביל דירות גן וכו') שיש 3 דירות
-
@ההדר-שבהדר כתב באחיסמך בשערי עכו:
@סתם-אחד אתה יכול לתת לי הסבר מדויק איך אני מגיע בקישור שהעלית לתוכניות הדירות?
אפשר לראות לדוגמה ב https://akko.bartech-net.co.il/PermitApplicationDetails?Definement_Entity_Type=72&Entity_Type=P&Entity_Number=20250025 שב 7 קומות יש 27 דירות שזה 4 דירות לקומה, לא מצאתי תכנית שיש שם יותר מ4 דירות לקומה
@סתם-אחד הקישור שהבאת לא תקין (או חסום בנטפרי)
-
@שבתי-בבית-ה כתב באחיסמך בשערי עכו:
אך זה קצת מאוחר למיתוג במיוחד שהצליחו כבר לשווק הכל
רק את שלב א'
אז מה הם נזכרו עכשיו? ממה נפשך
-
@שבתי-בבית-ה כתב באחיסמך בשערי עכו:
אך זה קצת מאוחר למיתוג במיוחד שהצליחו כבר לשווק הכל
רק את שלב א'
אז מה הם נזכרו עכשיו? ממה נפשך
@איש-קיש
ממה ששמעתי תוך שבועיים שלוש הם רוצים כבר להתחיל אם הפיקדון של 20000 אלש"ח למי שרוצה דירה (במקרה של ביטול מצד הלקוח יש החזר של 19000), ותוך חצי שנה מעכשיו עשיית חוזים אם תשלום של ההון העצמי בין 27% ל 30% מהדירה.
כך התכנון של הלו"ז שלהם (שידע מי שרוצה לדעת את הצפוי ולהתארגן על הכסף..). -
רציתי לשאול את כל העוקבים והנרשמים לפרויקט, האם אתם מכירים משפחות יותר מבוגרות עם ילדים גדולים שנרשמו או שרק זוצי''ם? האם בדירות הגדולות יותר יהיה משפחות גדולות או שגם לשם נרשמו זוצי''ם?
-
רציתי לשאול את כל העוקבים והנרשמים לפרויקט, האם אתם מכירים משפחות יותר מבוגרות עם ילדים גדולים שנרשמו או שרק זוצי''ם? האם בדירות הגדולות יותר יהיה משפחות גדולות או שגם לשם נרשמו זוצי''ם?
@ההדר-שבהדר אני נרשמתי לדירת 5 חדרים (זו"צ)
-
אני מחפש נציג להרשם דרכו לפרויקט. אם מישהו מכל הנרשמים יוכל לשלוח לי טלפון או מייל של מיהו יבורך.
-
@סתם-אחד הקישור שהבאת לא תקין (או חסום בנטפרי)
-
@אבן-שלמה כתב באחיסמך בשערי עכו:
אני מחפש נציג להרשם דרכו לפרויקט. אם מישהו מכל הנרשמים יוכל לשלוח לי טלפון או מייל של מיהו יבורך.
זה לא עובד ככה, צריך את הנציג של הקהילה שלך, או מישהו באזור שלך שמכיר אותך
@שששששש כתב באחיסמך בשערי עכו:
@אבן-שלמה כתב באחיסמך בשערי עכו:
זה לא עובד ככה, צריך את הנציג של הקהילה שלך, או מישהו באזור שלך שמכיר אותך
אני התקשרתי למשרדים 025420636 אבל הכל תפוס אם... אז