דילוג לתוכן

האם Waze "מעדיף" את כביש 6? תחושות על דיווחים חסרים/מאוחרים בפקקים

כלכלת המשפחה
8 6 619 6

נושאים מוצעים

• הזמנה לשיעור כלכלי-רגשי

כלכלת המשפחה 613
    1
    1 הצבעות
    1 פוסטים
    36 צפיות
    מ
    כמאמן כלכלי, אני פוגש כל הזמן אנשים שרוצים מאוד להתקדם, אבל... לפעמים הם פשוט לא מודעים איך נראים שלבי ההתקדמות תכלס, לפעמים חוסר אמונה ביכולת להשתנות, לפעמים חוששים ש'כל היועצים האלה כאן רק לחקת ת'כסף שלי'... מחר בערב (יום ד') בשעה 20:30 אני מקיים בע"ה שיעור יחד עם ידידי היועץ הרגשי הרב יהודה שוורץ הי"ו - נדון על מצבים שונים מתי האדם זקוק להכוונה ולתהליך כלכלי, ומתי הבשורה תהיה דווקא ע"י שחרור של משהו קטנצ'יק שחוסם אותו מבפנים.. אשפר להירשם מכאן כדי שנשלח לכם לינק לזום וכן את ההקלטה בע"ה. גמר חתימה טובה!
  • 3 הצבעות
    26 פוסטים
    2k צפיות
    פשוט יהודיפ
    @חיסכון-לחתונה אתה מוזמן לממן או להשיג מימון
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    488 צפיות
    מתעניין 1מ
    בטלפון אומרים כל חנות כמה אחוזי הנחה 0795806900 מצורף קובץ רשימת חנויות - מלכי רבנן.xlsx
  • 'חופש כלכלי'

כלכלת המשפחה 613
    10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    342 צפיות
    מ
    @טריידר יש להם 700 המלצות ברשת - 5 כוכבים... אני עוקב אחריהם שנתיים והשיטה היא מאוד מסודרת וזהירה! הם פשוט עם 18 שנים ניסיון ו-2500 רכישות - מטבע הדברים הביצועים שלהם מתקדמים יותר.. באמת שבחלק של שלבי אישורים וכו' אני ממש לא חזק, אבל מדובר מהחברות הגדולות הנסחרות בבורסה הישראלית, והתוכנית של 5.5 שנים לאכלוס היא לכתחילה ולא בדיעבד. ערבות בנקאית וכו'. -עשוי להתאים למי שיש לו למשל דירה אחת להשקעה, והוא רוצה להחזיק בשני נכסים ולהנות מעליית ערך שנים רבות - בלי לשלם מס בקניה ובמכירה. (הצהרה על דירה חלופית - עד שנה מהאכלוס) העלות החודשית לכניסה לעסקה כזאת היא כ-1300 ש"ח (עי' ערך יועצי משכנתא), והרווח לכאו' כמה מאות אלפים בחמש שנים.. אגב, תוכל לראות פרסומים של הפרויקט הזה ברשת ב-1.78 מיליון, וכאן בסרטון חברת הליווי מודיעה לך שהמחיר שהם קיבלו של 1.31 מיליון (ברכישת מאה דירות) - הוא רק 150K תחת מחיר שוק, לאחר התמקחות עם הקבלן.. טוב, אין הרבה עניין בדיונים בתיאוריה - אבל מי שנמצא בלבטים בנוגע לרכישה בפועל, אני שמח לתת לו חצי שעה בטלפון.
  • 5 הצבעות
    35 פוסטים
    3k צפיות
    א
    ׳ביזנעס׳ עם אהרון סלומון https://www.youtube.com/watch?v=sWcFY-IpcgQ