דילוג לתוכן

האם Waze "מעדיף" את כביש 6? תחושות על דיווחים חסרים/מאוחרים בפקקים

כלכלת המשפחה
8 6 354 6

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    2 פוסטים
    31 צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @שמחת-ישראל בצעירותי בזמן משבר 2008 שאלתי שאלה כזאת את החלפן העירוני בעיר מגורי בחדר קפה בבית הכנסת לגבי שער הדולר ותשובתו הייתה: אם הייתי יודע את התשובה לא הייתי עומד ומדבר איתך עכשיו אלא רץ לקנות או למכור דולרים עכ"פ לעניננו הצפי הוא שבנק ישראל יתערב אם הדולר יירד מתחת ל3 כך שמבחינת טווח הספיגה של בנק ישראל זה במקום די קרוב לשפל האם התערבות תעזור זה כבר שאלה אחרת. בכל מקרה אל תשקיע בזה יותר זמן מזמן עבודה ששווה לך 200ש"ח כי זה המקסימום של התנודתיות הריאלית של הסכום הזה (אולי אפילו זה כבר ממש מקרה קיצון)
  • 7 הצבעות
    16 פוסטים
    578 צפיות
    מיסטר ועלמ
    @בן-עליה כתב בלמה לשלם יותר על אותו דבר? המהפכה שתוריד לך את חשבון החשמל+קישורים: יש למישהו רשימה מסודרת עם ההכשרים ועם אחוזי ההנחה? למה לא תעשה חיפוש "השוואת מחיר\הנחת חשמל" ותכנס לאחד מהאתרים שמשווים?
  • 5 הצבעות
    9 פוסטים
    195 צפיות
    ניסן עציונינ
    @שמיל-שמיל כתב באיך כולנו משלמים מס על מס, ואז מס הכנסה על המס על המס.: @ניסן-עציוני בא נשאל כך חוץ ממס הבלו יש מדינה בעולם שלא פועלת בצורה דומה? אין לי מושג למען האמת אני לא מתעסק בכלל במיסים ואני בספק כמה הטורים האלו נחוצים יש דעה שאומרת שהידע הזה הוא חשוב כדי להסתכל על התמונה הרחבה, אבל יש גם דעה שאומרת לא להטריח עם הפרטים הקטנים, שאלה.
  • 11 הצבעות
    16 פוסטים
    615 צפיות
    קל זכותק
    @BRISKER כי בזק יודעים להפעיל מערך שיווק ולתגמל את המשווקים שלהם נ.ב. בעבר ההנחה אצלם הייתה גבוהה יותר
  • "הדרך הקלה לקניה חכמה"

הועבר כלכלת המשפחה מאמרים
    3
    7 הצבעות
    3 פוסטים
    207 צפיות
    שמחהש
    @נחמן-רוזנבלום כתב ב"הדרך הקלה לקניה חכמה": השוואת מחירים: השוו מחירים בין מוצרים שונים ובין סופרמרקטים שונים כדי למצוא את המחיר הטוב ביותר. אכן חשוב מאוד להשוות מחירים אולם צריך להיזהר מלרוץ על כל מוצר לסופר אחר כל כניסה שלנו לסופר עלול לגרום לנו לקנות משהו שלא היינו צריכים מה שכן חשוב זה לא להיקבע על סופר מסוים ולא לפקוח עינים ולראות אם יש מקומות יותר זולים