דילוג לתוכן

קרן כספית מול פיקדון בנקאי לשנתיים: איפה פוטנציאל הרווחיות הגבוה ביותר?

שוק ההון והשקעות
13 7 399 7

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    4 פוסטים
    97 צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @SH8597 קרן כספית בריבית בנק ישראל תוכל לקבל גם עוד שנה אם הבנק מוכן לתת לך עכשיו ריבית יותר גבוהה מהריבית בנק ישראל של כרגע והצפי הוא להורדת ריבית אז מה הסברה לא להכניס כרגע לפק"ם (השאלה היחידה זה האם לא לחפש השקעה מובטחת לטווח ארוך יותר כמו אג"חים עם תוקף ל3 שנים או משהו דומה או לחילופין פיקדון בבנק לטווח ארוך יותר עם ריבית מובטחת באיזור ריבית בנק ישראל כיום אבל מול קרן כספית אני לא רואה שאלה)
  • 3 הצבעות
    3 פוסטים
    112 צפיות
    רחל עומסיר
    @אברהם-0 נכון
  • 0 הצבעות
    9 פוסטים
    160 צפיות
    ל
    @BRISKER כתב בהתייעצות לגבי השקעה בקרן כספית – היכן הכי משתלם לפתוח חשבון? אבל אני צריך משהו סולידי ונזיל המטרה היא להגיע לכ 100 אלף ש"ח לצורך מסוים אני לא יכול לספוג ירידות גם אם אתה לא יכול לספוג ירידות אתה יכול לשלב. קרן כספית אמורה להניב כ-4% שנתי זאת אומרת שאתה יכול להשקיע כל חודש 0.33% במניות. ואז גם אם המניות ירדו אתה תישאר עם הקרן.
  • השקעה לטווח הקצר, איפה.

הועבר שוק ההון והשקעות
    4
    2 הצבעות
    4 פוסטים
    272 צפיות
    ס
    @ניסן-עציוני חשוב להדגיש שלבעל אזרחות אמריקאית לא מומלץ כלל לרכוש קרן כספית, זה חושף אותו למס גבוה במיוחד.
  • 2 הצבעות
    181 פוסטים
    7k צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @פושט-רגל-מרמה-ד כתב בשוק ההון מול נדל"ן: בקופת העיר השיבו שזה מושקע בקרן כספית ואג"ח קונצרני, השאלה למה לילדים קטנים הם לא משקיעים באפיקים רווחים יותר שמעולם הפסידו כמו השקעה פאסיבית לטווח ארוך? כי ל15 שנה (ודאי לפחות) אי אפשר להגיד שזה במאה אחוז יותר בטוח מאפיקים סולידיים (וודאי לא בהפקדה חד פעמית) והם לא רוצים (ויש גם כללים הלכתיים איך מותר) לסחור בכספי יתומים. @פושט-רגל-מרמה-ד כתב בשוק ההון מול נדל"ן: וועד הרבנים השיבו בדירות, והסיבה היא זה בגלל השעבוד שלא יוכלו להשקיע את זה בשטויות, וגם שנדל"ן לשיטתם זה ההשקעה הכי טובה, הבעיה היא שהנתונים מוכיחים אחרת. כשהמטרה היא בסוף לקנות דירות ליתומים אז כנראה הדבר הנכון זה להצמיד את זה למחירי הדירות.