דילוג לתוכן

מסחר עצמאי דרך קרן השתלמות IRA

מסחר עצמאי
9 6 595 2

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    4 פוסטים
    93 צפיות
    מ
    באמת שאלה טובה. לדעתי פשוט כל בתי ההשקעות עושים את זה יותר כדי למשוך לקוחות חדשים (כאלו שלא היו משקיעים בלעדיהם) וזה לא לוקח לקוחות לבנק. מה גם שברגע שהתיק גדול מספיק, עןברים לבנק בתנאים נוחים. מה שיוצר בעצם סיטואציה שבתי ההשקעות עובדים עבור הלקוחות הכבדים של הבנקים בעוד עשור או שניים.
  • 1 הצבעות
    37 פוסטים
    1k צפיות
    צ
    @מתיתיהו במסחר עצמאי אין כזה דבר מעבר בין מסלולים, אלא יש מכירת ניירות ערך, וקניית ניירות ערך. ולכן זה יוצר אירוע מס.
  • 1 הצבעות
    12 פוסטים
    458 צפיות
    ניסן עציונינ
    @גמל-און כתב בפתחתם חשבון מסחר עצמאי לפני שנתיים? הגיע הזמן לנייד או לבצע ברטר: @ניסן-עציוני כתב בפתחתם חשבון מסחר עצמאי לפני שנתיים? הגיע הזמן לנייד או לבצע ברטר: נו באמת, תפחית מזה את ה3 חודשים שהוא צריך להמתין עם סגירת החשבון, עליהם הוא משלם עמלה של 15 שקל, וזה עוד יותר מינורי. כבר עדיף לו לנייד לibi שם יקבל מענק פתיחה של 250 שקל ויסגור סיפור הוא ישלם 75 ש"ח והוא יקבל בין 200 ל700 ש"ח. שומע אגב ישלם 45 ולא 75
  • מסחר עצמאי לא מאובטח - או קופת גמל מאובטחת

מסחר עצמאי
    11
    3 הצבעות
    11 פוסטים
    389 צפיות
    ש
    @טריידר יש המלצות למניעה של הונאה? (חוץ מלא לפתוח מודעות למייל ולמסור פרטי אשראי/חשבון בטלפון). ואם זה שייך בכלל אם אני מתחבר דרך האתר הרשמי במחשב?
  • אני באמת סוחר עצמאי?

מסחר עצמאי
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    664 צפיות
    ניסן עציונינ
    @חושב-שאני-גאון כתב באני באמת סוחר עצמאי?: @ניסן-עציוני דרך אגב ראיתי שכתבת שאחד החסרונות של מסחר עצמאי שכשנכנסים לקנות ורואים הפסדים אז מוכרים.. יש באיטראקטיב אפשרות של הו"ק מה שמדמה את הפעולה לכל השקעה בחברות ביטוח נכון. מאמין שזה ענין של זמן עד שכולם יעשו את זה