דילוג לתוכן

קרן כספית זולה ובטוחה התיעצות

מסחר עצמאי
2 2 28 2
  • הסתכלתי באתר פאנדר על קרנות כספיות מה שמצאתי זה של מנהל השקעות איילון מספר נייר 5142252 גודל קרן 1272 תשואה חודש 0.29 דמי ניהול של 0.05 בכשרות הרב דביר (זה לכתחילה?)
    טקסט קישור
    קישור לדף הקרן באתר הבורסה
    ויש של אנליסט 5142906 תאריך הקמה 6\26 גודל 437 (זה קצת! הממוצע הוא 4000) תשואה חודש 0.29 דמי ניהול 0.04 בכשרות הרב דביר מה עדיף והאם יש יותר זולים ויותר בטוחים
    טקסט קישורכנ"ל
    יש גם את של קסם אקטיב שיותר טוב מכל הבחינות אבל בו אני כבר משתמש אני צריך אחת חדשה
    טקסט קישור
    פה בפאנדר ראיתי את הקרנות טקסט קישור
    במה אתם ממליצים לי לשים והאם יש דמי ניהול יותר זולים או מנהל קרן יותר אמין

• הסתכלתי באתר פאנדר על קרנות כספיות מה שמצאתי זה של מנהל השקעות איילון מספר נייר 5142252 גודל קרן 1272 תשואה חודש 0.29 דמי ניהול של 0.05 בכשרות הרב דביר (זה לכתחילה?)
    טקסט קישור
    קישור לדף הקרן באתר הבורסה
    ויש של אנליסט 5142906 תאריך הקמה 6\26 גודל 437 (זה קצת! הממוצע הוא 4000) תשואה חודש 0.29 דמי ניהול 0.04 בכשרות הרב דביר מה עדיף והאם יש יותר זולים ויותר בטוחים
    טקסט קישורכנ"ל
    יש גם את של קסם אקטיב שיותר טוב מכל הבחינות אבל בו אני כבר משתמש אני צריך אחת חדשה
    טקסט קישור
    פה בפאנדר ראיתי את הקרנות טקסט קישור
    במה אתם ממליצים לי לשים והאם יש דמי ניהול יותר זולים או מנהל קרן יותר אמין

נושאים מוצעים

• הוראת קבע בממסחר עצמאי

מסחר עצמאי שוק ההון מסחר עצמאי
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    96 צפיות
    9988779
    @elimg כתב: לא הבנתי מה קרן ישקראלית תעזור לחישוב היחידות קרן נאמנות מחקה ישראלית נקנית בשקלים בודדים ממש (כנראה פחות מ-2) ולכן תוכל לנצל את מלוא ההו''ק @elimg כתב: וכן בקרן ישראלית הדמי ניהול גבוהים 0.03 זה ממש לא גבוה @elimg כתב: וגם אומרים שהם מעלים את זה מדי פעם לא ואם אומרים אז מה ? במדדים המובילים שיש תחרות גדולה לא ממש מעלים ואפ' יעלו ב0.4 שזה די הרבה עדיין זה לא יפחית מאטרקטיביות לעומת האינווסקו ההסבר ארוך ואת זה נשאיר להגאון @הון_כשר בכל מקרה ההגדה שסיפרו לך שצריך רק אינווסקו כבר הופרכה מזמן
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    266 צפיות
    מ
    ידיעה חשובה למסחר בפסגות אני מכיר לפחות שתי אנשים שהתחילו לסחור שם ולא נדרשו כלל להפקיד 10,000 ש"ח אחד אף הפקיד פחות מ 50 ש"ח וזה נפתח לו, איני לוקח אחריות כלל על מידע זה, @הון_כשר נכון אבל כמו שציינת בפייר יש רק קרנות נאמנות מחקות ולא קרנות סל מחקות שבמו שכתבת אין הרבה עם הכשר של גלאט הון דרך אגב אמנם אין דמי שמירה בפייר אבל יש עמלות קניה ומכירה של 0.08% וניתן להגיע ל 0.07% עם הטבות ומינימום של 3שקל לפעולה לעומת זאת בפסגות זה 0.06% ומינימום של 2 שקל זה פער של הרבה אחוזים במינימום.
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    293 צפיות
    צ
    @יאיר-אלדרק אין כ"כ הבדל בין הקרנות, תעיין בקובץ המצ"ב ותבחר לך קרן. הדרכה לקניית קרן כספית בבנק הפועלים.pdf
  • תכלס', קרן פיזית או סינטטית?

מסחר עצמאי s&p 500
    6
    2 הצבעות
    6 פוסטים
    321 צפיות
    ב
    לפי מה שקראתי בסנופי עדיף את הקרן של אינווסקו היא גם צמודת מדד והיא צוברת
  • מסחר עצמאי דרך קרן השתלמות IRA

מסחר עצמאי
    9
    0 הצבעות