דילוג לתוכן

מסחר עצמאי דרך קרן השתלמות IRA

מסחר עצמאי
9 6 704 2

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    1 פוסטים
    76 צפיות
    נ
    מצ"ב קישור למדריכים מסודרים לפתיחת חשבון מסחר ב"צ'ארלס שוואב" וב"אינטראקטיב ברוקרס" לישראלים טקסט קישור טבלת השוואה בין אפשרויות שונות לפתיחת חשבון בחו"ל בהצלחה
  • 0 הצבעות
    17 פוסטים
    979 צפיות
    מנחם 22מ
    @ניסן-עציוני דיבורים כמו חול מה עם יועץ שלא מבטל אחרי שמשלמים לו
  • IRA בניהול אישי

הועבר מסחר עצמאי ira
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    672 צפיות
    צ
    @המוצלח כתב בIRA בניהול אישי: האם אפשר להכניס סכום גדול בבת אחת או רק אם נצבר לי בקרן השתלמות אני יכול להעביר (מה שמצריך לחכות המון שנים) אפשר להכניס סכום גדול בבת אחת, אבל כל מה שמעבר לתקרה השנתית יה חייב במס רווחי הון בעת המשיכה.
  • מסחר יומי - למה זה לא משתלם ?

הועבר מסחר עצמאי מסחר יומי מניות
    55
    4 הצבעות
    55 פוסטים
    3k צפיות
    מ
    @צמיחה הנתונים שאני מכיר זה לפחות שנתיים כדי להתחיל להרוויח. כשמדברים על 60% זה לא בסכום אלא במספר הפעולות. לצורך הדוגמא מתוך 10 עסקאות 6 הסתיימו ברווח. המטרה היא לסגור הפסד עם רווח נמוך (5%-10%) ולסגור רווח בתשואה משמעותית (50% ומעלה. אני מכיר גם עסקאות של מאות אחוזים) התוצאה תהיה עלייה בסך הכל. הנסיון שצוברים מועיל לצמצם את ההפסדים ולמצוא את הרווחים הגדולים.
  • אני באמת סוחר עצמאי?

מסחר עצמאי
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    824 צפיות
    ניסן עציונינ
    @חושב-שאני-גאון כתב באני באמת סוחר עצמאי?: @ניסן-עציוני דרך אגב ראיתי שכתבת שאחד החסרונות של מסחר עצמאי שכשנכנסים לקנות ורואים הפסדים אז מוכרים.. יש באיטראקטיב אפשרות של הו"ק מה שמדמה את הפעולה לכל השקעה בחברות ביטוח נכון. מאמין שזה ענין של זמן עד שכולם יעשו את זה