אלי-אקספרס - אשכול קישורים על מוצרים טובים וזולים (חובה לציין קישור שיווקי!)
-
מחיר מטוווורף!!!
https://s.click.aliexpress.com/e/_oDJpVAT
קוד קופון:
IFPMC1K
סה"כ כ: 540 ש"ח
משלוח מישראלק.ש.
@YJ05485 כתב באלי-אקספרס - אשכול קישורים על מוצרים טובים וזולים (חובה לציין קישור שיווקי!):
האם אני צריך להזדרז לקנות את זה כי אח"כ המחיר יעלה?
-
@YJ05485 כתב באלי-אקספרס - אשכול קישורים על מוצרים טובים וזולים (חובה לציין קישור שיווקי!):
-
@צמיחה כתב באלי-אקספרס - אשכול קישורים על מוצרים טובים וזולים (חובה לציין קישור שיווקי!):
בשבוע שעבר עלה ל1,300 בערך
@משהמשה כתב באלי-אקספרס - אשכול קישורים על מוצרים טובים וזולים (חובה לציין קישור שיווקי!):
נראה שזה מחיר רגיל.
לפי הפורטל לשותפים זה נראה שיעלה
המבצע הוא עד ליום שלישי בלילה.
-
@צמיחה כתב באלי-אקספרס - אשכול קישורים על מוצרים טובים וזולים (חובה לציין קישור שיווקי!):
@משהמשה כתב באלי-אקספרס - אשכול קישורים על מוצרים טובים וזולים (חובה לציין קישור שיווקי!):
נראה שזה מחיר רגיל.
לפי הפורטל לשותפים זה נראה שיעלה
המבצע הוא עד ליום שלישי בלילה.
זה לא נשמע רציני
מוצר שהמחיר שלו מכפיל את עצמו, או שזה לא נכון, או שיש בעיה במוצר או בשיווק שלו - אם זה מוצר טוב ושיווק אמיתי אין פערי מחירים כאלו. -
זה לא נשמע רציני
מוצר שהמחיר שלו מכפיל את עצמו, או שזה לא נכון, או שיש בעיה במוצר או בשיווק שלו - אם זה מוצר טוב ושיווק אמיתי אין פערי מחירים כאלו. -
אפשר קישור למצלמת ילדים מדפיסה עדיף עם משחקים ולא יקרה מידי